Eshop FUNKIDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
19.10.10 13:01
VERCATOMIK píše:
Taky jsem tam objednávala. Ale jak psala verenika, že nepočkají na zboží které na skladě zrovna není. Paní mi po telefonu říkala, že to jde a že mi to pošlou celé najednou. Tři věci neposlali vůbec, že došli ten den, co jsem objednávala. A psala jsem, že bych na tě počkala týden. Oni mi odepsali, že zboží v dohledné době nepříjde. No a ten den, co mi přišel balík, tam oni věci už byli :nevim: . Jo když už to měli zabalený, tak mi volali, že budu platit dvě pošty, že balík je veliký. Mohli mě na to upozornit a v obchodních podmínkách to taky nemají psané. Takže jednání a komunikace nic moc.

Já ty věci co neměli dala do sledovacího psa :think: Kdyby mi ta paní napsla,že zboží doplňují tak rychle tak bych počkala,ale jak mám vědět,že mi mezitím ty garáže neprodají :nevim: Takže jsme vybrali jinou dráhu ke garážím a do druhého dne to naskladnili.Samo,že mezitím to odeslali :cry:Nevím kde je problém,když si dám do rezervace zboží a jsem ochotná vyčkat na doplnění chybějícího zboží 8-o

No nevadí,ale tyc eny mají fakt slušný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 13:05

teď mi odpověděli-mám auta poslat zpět( na své náklady).Bez omluvy :-( To je fakt jednání :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
19.10.10 13:29

mě akorát štve, že skoro u ničeho nemají rozměry :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 13:31
Januliiik píše:
mě akorát štve, že skoro u ničeho nemají rozměry :-?

JJ,já koukala pak jinde po netu jak to vypadá rozbalený atd.Zkus pohledat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
19.10.10 14:17

posílají i velké balíky? na seznamu mám asi 25ks hraček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
19.10.10 14:20

Holky psaly že jim valký balík rozdělili na dva.Mě dneska přišel tak 1,5mx1m :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
19.10.10 14:22

doufám, že to dají do jednoho :-? platit 2× poštu by se mi nechtělo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.10.10 14:43
Januliiik píše:
doufám, že to dají do jednoho :-? platit 2× poštu by se mi nechtělo :zed:

No já právě platila 240,– za dva balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
19.10.10 14:45
VERCATOMIK píše:
Januliiik píše:

Tak to je dost.To by meli upozornit predem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
19.10.10 15:04

Jo upozorní tě. Ale už to budou mít zabalený a vyfakturovaný. Takže jedině odstoupit od smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
19.10.10 22:55
jestli se můžu zeptat, kolik jsi toho asi měla? mě děsí představa ž teĎ, kdyby mi to dali do 2 :evil:
VERCATOMIK píše:
Januliiik píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
20.10.10 09:52

Bralo nás to pět holek z vesnice. měli jsme veliký položky. Velkou Tatru, 3× ty míčky do bazénu, houpačku, dětské lyže,plastovej kočárek na panenku,kolečko na zahradu a spoustu dalších věcí. Ale bylo toho asi 60ks. Ale byli v tom i omalovánky a pastelky. A balíky fakt ohromný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
20.10.10 10:40

tak jsem asi trošku klidnější :-D já tam mám cca 25 ks hraček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
21.10.10 11:45

Tak jsem na ně pěkně naštvaná :-/ jednu hračku mi do balíku nedali vůbec, ale kdyby mi aspoň zavolali, že ji nemají tak bych počkala a oni poslali balík bez toho :-( a dovolat se jim tam to je něco. Ve většině eshopech vždycky posílají až když mají všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
21.10.10 11:47
Januliiik píše:
Tak jsem na ně pěkně naštvaná :-/ jednu hračku mi do balíku nedali vůbec, ale kdyby mi aspoň zavolali, že ji nemají tak bych počkala a oni poslali balík bez toho :-( a dovolat se jim tam to je něco. Ve většině eshopech vždycky posílají až když mají všechno

To mě mrzí,ta jejich komunikace je fakt něco… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák