Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
VERCATOMIK píše:
Taky jsem tam objednávala. Ale jak psala verenika, že nepočkají na zboží které na skladě zrovna není. Paní mi po telefonu říkala, že to jde a že mi to pošlou celé najednou. Tři věci neposlali vůbec, že došli ten den, co jsem objednávala. A psala jsem, že bych na tě počkala týden. Oni mi odepsali, že zboží v dohledné době nepříjde. No a ten den, co mi přišel balík, tam oni věci už byli. Jo když už to měli zabalený, tak mi volali, že budu platit dvě pošty, že balík je veliký. Mohli mě na to upozornit a v obchodních podmínkách to taky nemají psané. Takže jednání a komunikace nic moc.
Já ty věci co neměli dala do sledovacího psa
Kdyby mi ta paní napsla,že zboží doplňují tak rychle tak bych počkala,ale jak mám vědět,že mi mezitím ty garáže neprodají
Takže jsme vybrali jinou dráhu ke garážím a do druhého dne to naskladnili.Samo,že mezitím to odeslali
Nevím kde je problém,když si dám do rezervace zboží a jsem ochotná vyčkat na doplnění chybějícího zboží ![]()
No nevadí,ale tyc eny mají fakt slušný ![]()
teď mi odpověděli-mám auta poslat zpět( na své náklady).Bez omluvy
To je fakt jednání ![]()
Januliiik píše:
mě akorát štve, že skoro u ničeho nemají rozměry
JJ,já koukala pak jinde po netu jak to vypadá rozbalený atd.Zkus pohledat ![]()
Holky psaly že jim valký balík rozdělili na dva.Mě dneska přišel tak 1,5mx1m ![]()
doufám, že to dají do jednoho
platit 2× poštu by se mi nechtělo ![]()
Januliiik píše:
doufám, že to dají do jednohoplatit 2× poštu by se mi nechtělo
No já právě platila 240,– za dva balíky.
VERCATOMIK píše:Januliiik píše:No já právě platila 240,– za dva balíky.
Tak to je dost.To by meli upozornit predem ![]()
Jo upozorní tě. Ale už to budou mít zabalený a vyfakturovaný. Takže jedině odstoupit od smlouvy.
VERCATOMIK píše:Januliiik píše:No já právě platila 240,– za dva balíky.
Bralo nás to pět holek z vesnice. měli jsme veliký položky. Velkou Tatru, 3× ty míčky do bazénu, houpačku, dětské lyže,plastovej kočárek na panenku,kolečko na zahradu a spoustu dalších věcí. Ale bylo toho asi 60ks. Ale byli v tom i omalovánky a pastelky. A balíky fakt ohromný.
Tak jsem na ně pěkně naštvaná :-/ jednu hračku mi do balíku nedali vůbec, ale kdyby mi aspoň zavolali, že ji nemají tak bych počkala a oni poslali balík bez toho
a dovolat se jim tam to je něco. Ve většině eshopech vždycky posílají až když mají všechno
Januliiik píše:
Tak jsem na ně pěkně naštvaná :-/ jednu hračku mi do balíku nedali vůbec, ale kdyby mi aspoň zavolali, že ji nemají tak bych počkala a oni poslali balík bez tohoa dovolat se jim tam to je něco. Ve většině eshopech vždycky posílají až když mají všechno
To mě mrzí,ta jejich komunikace je fakt něco… ![]()