Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Podle mě zásadně nečekají. Prostě co je to je, jinak si objednej příště. Na jednu stránku mě to taky štve, ale na druhou je chápu. Jestli tam objednává hodně lidí, tak nemůžou mít na straně několik balíků. Ale měli by to napsat aspoň do obchodních podmínek ![]()
jn, komunikace strašná, budˇ mají obsazeno a když už to zvoní tak to nikdo nezvedne a s tím, že nemají nějaké zboží a pošlou balík bez něj a nedají o tom vědět
Ale musíme holky uznat, že ceny mají bezkonkurenčně nejlevnější ![]()
VERCATOMIK píše:
Ale musíme holky uznat, že ceny mají bezkonkurenčně nejlevnější
Ale na to by neměli hřešit,já už tam asi nejspíš neobjednám-kvůli tomu jednání ![]()
tak ceny bezkonkurenční mají, ale tímhle příjdou o zákazníky. Přece si pak neobjednám hračku, kterou mají za lepší cenu než jinde, když to pak stejně zaplatím na poštovným
To je fakt. Nás bylo naštěstí pět na poštovné. A myslím, že to teď bude podobné. Ale o zákazníky určitě příjdou.
Tak jsem teda pěkně nasraná
právě jsme doma rozbalili balík, polovina věcí je zasraná čína CE ne C E, jedině co bylo opravdu kvalitní byly hračky pro malou od Fisher Price a od Simby. Vodovky byly polámané a voskovky taky
tak s tímhle eshopem jsem skončila
![]()
Januliiik píše:
Tak jsem teda pěkně nasranáprávě jsme doma rozbalili balík, polovina věcí je zasraná čína CE ne C E, jedině co bylo opravdu kvalitní byly hračky pro malou od Fisher Price a od Simby. Vodovky byly polámané a voskovky taky
![]()
![]()
Co je prosim Te CE a C E??? ![]()
farska píše:Januliiik píše:Co je prosim Te CE a C E???
Tak jsem teda pěkně nasranáprávě jsme doma rozbalili balík, polovina věcí je zasraná čína CE ne C E, jedině co bylo opravdu kvalitní byly hračky pro malou od Fisher Price a od Simby. Vodovky byly polámané a voskovky taky
![]()
![]()
je to atest na hračky(plasty) C E má být oddělené-teda aspoň myslím ![]()
VERCATOMIK píše:
Taky jsem tam objednávala. Ale jak psala verenika, že nepočkají na zboží které na skladě zrovna není. Paní mi po telefonu říkala, že to jde a že mi to pošlou celé najednou. Tři věci neposlali vůbec, že došli ten den, co jsem objednávala. A psala jsem, že bych na tě počkala týden. Oni mi odepsali, že zboží v dohledné době nepříjde. No a ten den, co mi přišel balík, tam oni věci už byli. Jo když už to měli zabalený, tak mi volali, že budu platit dvě pošty, že balík je veliký. Mohli mě na to upozornit a v obchodních podmínkách to taky nemají psané. Takže jednání a komunikace nic moc.
No, ja osobne bych si svym zakaznikum nedovolila uctovat dvoje postovne v pripade ze doposilam zbozi ktere nebylo.
Januliiik píše:
![]()
![]()
Za polamane voskovky asi eshop nemuze. Timto je ale rozhodne nechci hajit. Takovehle zbozi se proste pri preprave postou casto poskodi. Pokud ti to zbozi nevyhovuje, mas pravo jim ho poslat zpet. Do ctrnacti dni bez udani duvodu.
VERCATOMIK píše:
Podle mě zásadně nečekají. Prostě co je to je, jinak si objednej příště. Na jednu stránku mě to taky štve, ale na druhou je chápu. Jestli tam objednává hodně lidí, tak nemůžou mít na straně několik balíků. Ale měli by to napsat aspoň do obchodních podmínek
Je to velkej nesvar mnoha eshopu, ze neupozorni, ze balik neni kompletni. U tech hracek jeste budis, tam se to resit doposlanim, bez prdchozi domluvy se zakaznikem, ale trba ja mam veci, ktery se vetsinou kupuji do setu a tam uz je to fakt pruser kdyz dodavatel neco neposle, protoze cast jen cast setu fakt zakaznikovi poslat nemuzu.
Holky, pokud budete cokoli kdekoli objednavat na Vanoce. Opravdu to nenechavejte na posledni chvili. Moc dobre to vidim u nas, jak pred Vanoci obchody a hlavne velkoobchody a vyrobci funguji.
ty polámané voskovky a vodovky bych překousala, ale víc mě štve ta certifikace hraček
to jsem to rovnou mohla koupit u ťamanů
Januliiik píše:
ty polámané voskovky a vodovky bych překousala, ale víc mě štve ta certifikace hraček![]()
to jsem to rovnou mohla koupit u ťamanů
To ti věřím,asi se vrátím k objednávání přes MMB,tam se mi nikdy nic takového nestalo…
Jo a jedna perlička.Objednala jsem Adámkovi k vánocům dvě knihy Bořka stavitele dneska to přišlo.Přijedu večer z práce,na tajňačku to rozbalím a málem mě trefil šlak.V balíku byla panenka Barbie,kniha Barbie a samolepky My little pony
Paní se omluvila a balíček vyměním s tou pravou zákaznicí a i uhradí poštovné.To je jednání jak má být ![]()