Eshop FUNKIDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30420
14.11.10 22:47

mě se to podařilo na poprvé, ale pak mě docela naštvalo, že u hračky měli napsáno skladem a přitom neměli a když jsem se tam koukala když mi byl balík odeslán, tak tam měli pořád skladem, tak mi to příjde trochu jako klamání zákazníka, ale naštěstí mi za to nedali něco jiného, to by mě asi kleplo. Jo a hlavně, co mě přímo nasralo , bylo že hračky byly necertifikované, jakože CE a ne C E, ale samozřejmě, ty značky jako fisher price měli označení C E

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
seniorka
11.11.11 13:48

již nikdy více.ceny mají dobré,zasílají obratem po objednání.I když si naúčtovali a fakturu zaslali na celou objednávku, chyběla jedna část a na i opakovanou reklamaci vůbec nereagovali.řidič PPL mně při platbě kartou několikrát tvrdě napadl, že jsem to nehlásil dopředu a že je to moje povinnost.O této podmínce jsem se nikde nic nedočetl, naopak všude je psána možnost platby kartou napsána.

• Citovat
  • Upravit
hanča111
5.11.12 21:12

Dobrý den, nakupování na FUN KIDS vřele doporučuji, už obědnávám 3 roky!!! :lol: vždy na Vánoce a spokojenost veliká. Nízké ceny, rychlá doprava, jsem moc spokojená. Můžu jen všem doporučit. :)

• Citovat
  • Upravit
30309
5.11.12 21:26

Ja tam nakupuju celkem rada, ale nesnasim jejich triky a nemoznost vybrat si zpusob dopravy :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák