Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dámy, prosim vás, myslíte si, že budou mít zítra banky otevřeno? Je svátek Cyrila a Metoděje jako normální státní svátek? Mají mi přijít peníze ale úplně jsem zapomněla na toto datum
![]()
To si pletete s obchody. Banky mají ve svátky vždy zavřeno, je to pro ně jako víkend.
Ne. Na účtu budou až v pondělí. Jestli myslíš výplatu, mateřskou nebo rodičák.
Banky mají zavřeno.
Příspěvek upraven 04.07.18 v 17:21
@tininas píše:
Ne. Na účtu budou až v pondělí. Jestli myslíš výplatu, mateřskou nebo rodičák.
Banky mají zavřeno.
Clearingové centrum je otevřeno do 16h. Co nepřišlo dnes do této doby, přijde v pondělí v 9h
NZ ![]()
@tininas píše:
Ne. Na účtu budou až v pondělí. Jestli myslíš výplatu, mateřskou nebo rodičák.Banky mají zavřeno.
Příspěvek upraven 04.07.18 v 17:21
Pokud je mě známo a výplata dávek jakýchkoliv je v době svátku, tak by peníze měly přijít na účet před daným svátkem. Ne až po něm. ![]()
Mýlíš se Opozice. Minimálně rodičovský příspěvek určitě ne - chodí mi vždy kolem 6. v měsíci. Zkontrolovala jsem si to právě teď - a… nic.
Nepředpokládám, že mi dojde zítra - ve státní svátek. ![]()
@opozice píše:
Pokud je mě známo a výplata dávek jakýchkoliv je v době svátku, tak by peníze měly přijít na účet před daným svátkem. Ne až po něm.
Mýlíš se, Opozice. Minimálně rodičovský příspěvek určitě ne - chodí mi vždy kolem 6. v měsíci. Zkontrolovala jsem si to právě teď - a… nic.
Nepředpokládám, že mi dojde zítra - ve státní svátek. ![]()
Příspěvek upraven 04.07.18 v 17:35
@tininas píše:
Mýlíš se Opozice. Minimálně rodičovský příspěvek určitě ne - chodí mi vždy kolem 6. v měsíci. Zkontrolovala jsem si to právě teď - a… nic.Nepředpokládám, že mi dojde zítra - ve státní svátek.
to ti určitě nedojde, problém není v tom, že ti dnes nepřišel, ale že ti ho včas neposlali. Nařízení je jasné. Vždy před termínem, pokud je svátek, než po termínu. ![]()