Výměna displeje u mobilu

2468
30.6.18 09:16

Výměna displeje u mobilu

Holky nevíte jestli jsou v obchodních centrech místa kde na počkání vymění displej na mobilu? Dneska mi blbě spadl mobil od přítele a celý displej praskl :zed: na netu je všude psaná Praha :zed: dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14751
30.6.18 09:19
@mayecka píše:
Holky nevíte jestli jsou v obchodních centrech místa kde na počkání vymění displej na mobilu? Dneska mi blbě spadl mobil od přítele a celý displej praskl :zed: na netu je všude psaná Praha :zed: dekuji

Co si najít konkrétní servis - na webových stránkách to budou mít napsané a pokud ne, můžeš jim napsat mail nebo spíš zavolat. Rovnou ti mohou říci, zda u tvého typu mobilu provádějí výměnu a zda mají náhradní display.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
30.6.18 09:24

na počkání asi nikde v sobotu, kolik stál ten mobil? jestli se ti nevyplatí koupit nový mobil

• Citovat
  • Upravit
Linamati
30.6.18 09:27
@mayecka píše:
Holky nevíte jestli jsou v obchodních centrech místa kde na počkání vymění displej na mobilu? Dneska mi blbě spadl mobil od přítele a celý displej praskl :zed: na netu je všude psaná Praha :zed: dekuji

Ahoj, hele to si musíš zjistit ale upřímně říkám že si myslím že bude lepší koupit nový mobil. Jestli teda nemáš telefon za 20 tisíc . Já měla 3 dny starý mobil.. za 3 500,– a spadl mi na dlažbu. Byla jsem v opravně a tam mi řekli že oprava bude stát přes 2 tisíce :roll: Tak to jsem si koupila nový.. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák