Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky nevíte jestli jsou v obchodních centrech místa kde na počkání vymění displej na mobilu? Dneska mi blbě spadl mobil od přítele a celý displej praskl
na netu je všude psaná Praha
dekuji
@mayecka píše:
Holky nevíte jestli jsou v obchodních centrech místa kde na počkání vymění displej na mobilu? Dneska mi blbě spadl mobil od přítele a celý displej prasklna netu je všude psaná Praha
dekuji
Co si najít konkrétní servis - na webových stránkách to budou mít napsané a pokud ne, můžeš jim napsat mail nebo spíš zavolat. Rovnou ti mohou říci, zda u tvého typu mobilu provádějí výměnu a zda mají náhradní display.
na počkání asi nikde v sobotu, kolik stál ten mobil? jestli se ti nevyplatí koupit nový mobil
@mayecka píše:
Holky nevíte jestli jsou v obchodních centrech místa kde na počkání vymění displej na mobilu? Dneska mi blbě spadl mobil od přítele a celý displej prasklna netu je všude psaná Praha
dekuji
Ahoj, hele to si musíš zjistit ale upřímně říkám že si myslím že bude lepší koupit nový mobil. Jestli teda nemáš telefon za 20 tisíc . Já měla 3 dny starý mobil.. za 3 500,– a spadl mi na dlažbu. Byla jsem v opravně a tam mi řekli že oprava bude stát přes 2 tisíce
Tak to jsem si koupila nový.. ![]()