Status na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3370
13.7.12 19:13
@jullls píše:
Jinak v parku kojím občas když už to „nedojedeme“ :) a slušný lidi se podívaj, usmějou…dementi a paka, se tlemí nebo dědci si nadávaj pod vousy :D :D

a nebo čumí jak kdyby nikdy neviděli kozu :mrgreen: Dneska jsem kojila v autě na parkovišti, přítel seděl za volantem a šel okolo chlap a nestrhl ze mě oči jakou dobu :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.7.12 19:14
@peggy.sl píše:
Mně cizí děti nezajímají a už vůbec ne jejich hovínka, takže předpokládám, že nikoho nezajímají moje děti a jejich hovínka..a už vůbec ne v restauraci u dobrého jídla..už tak je občas o nervy, když tam cizí dětičky vyvádějí a čmuchat tam ještě k tomu jejich výtvory…neee děkuji… :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
1570
13.7.12 19:15
@lyrica píše:
@KPKristy jsem ráda, že to tak necítím sama. Já třeba beru, že by to někomu mohlo vadit, kdyby ho přebalovala na stole, kde by všechno bylo vidět. Ale takhle mi to přijde úplně v normě. :nevim:

Myslím si že si to i trošku přitáhla za vlasy 8) která mamča by chtěla ukázat hovínka cizímu? Co by z toho asi tak měla znechutit jídlo druhým :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.7.12 19:15
@Huffmanka píše:
Asi tak, nechapu proc bych mela prebalovat dite v restauraci. To mi pripada trochu ulet, at si kazdej dela co chce, ale prosim neprebalujte deti az se nekam pujdu najist. RESPEKT ;)

RESPEKT právě některým rodičům chybí…dítě je přece středobodem vesmíru a všichni se z něho musí pos.rat… :mrgreen:
V tomto případě kdyby mi ho někdo přebaloval nad jídlem v restauraci, tak spíš :poblion: :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.7.12 19:16

Já teda s kamarádkou souhlasím. Jako klidně jsem kojila a přebalovala na veřejnosti, ale vždy jsem se snažila, aby to bylo někde aspoň trochu mimo.
Spíš nechápu, jak si toho mohl někdo všimnout? Maličké miminko, v korbičce, pokud kolem toho nebudu dělat humbuk, stačí pár pohybů a je přebaleno, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.12 19:17

@kikoška85 Já si to právě taky myslím. Ona je taková psí máma a hovínka po těch psech nesbírá. (má retrívry) A to jí neva..tohle jo.. :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

Neco jinyho je kojeni. Da se to zvladnout vsude a bez toho aby nekdo vydel moje ctyrky. Ted je uz teda nemam (nastesti) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246

Tak reakce těch lidí jsou přehnané, ale taky bych dítě v restauraci u obědvajících lidích nepřebalovala. Zvlášť ne našeho Matese, ten má tak šíleně smradlavý hovínka, že i když plenu hned odnesu do popelnice, tak to u nás smrdí ještě hodinu :mrgreen:. Tomuhle bych ty lidi opravdu nevystavila, i mě se kolikrát zvedne žaludek, natož lidem u jídla… Myslím si, že není snad takovej problém zajet s kočárkem v tý restauraci na záchod a tam ho v klidu přebalit… Jsem máma, ale kdyby mi někdo přebaloval dítě u stolu s jídlem, ale tak bych se asi poblila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309

Tady snad nejde ani tak o to, co je videt, jako spise o to, co je citit. A priznejme si bez obalu: mnohdy smrdi vic dvoumesicni vajecinka nez dvouletej bobek :! :jazyk:

Za mne: pokud to bylo skutecne UPROSTRED RESTAURACE a ne na nejake bocni chodbe, klepala bych si na celo a myslela si o dotycne neco veeeeeelmi nelichotiveho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.7.12 19:18
@lyrica píše:
@KPKristy jsem ráda, že to tak necítím sama. Já třeba beru, že by to někomu mohlo vadit, kdyby ho přebalovala na stole, kde by všechno bylo vidět. Ale takhle mi to přijde úplně v normě. :nevim:

Já v té situaci nikdy nebyla. Kdykoli jsme někam šli s mimčem (párkrát jsme někde byli), tak byly k dispozici přebalováky na WC. Ale kdyby nebyly, tak ho prostě přebalím, co bych měla dělat?

Tak jsem taky divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
@lyrica píše:
@kikoška85 Já si to právě taky myslím. Ona je taková psí máma a hovínka po těch psech nesbírá. (má retrívry) A to jí neva..tohle jo.. :think: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: s retrívrem nechodí do restaurace :mrgreen: :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
@peggy.sl píše:
RESPEKT právě některým rodičům chybí…dítě je přece středobodem vesmíru a všichni se z něho musí pos.rat… :mrgreen:
V tomto případě kdyby mi ho někdo přebaloval nad jídlem v restauraci, tak spíš :poblion: :poblion: :mrgreen:

Jezis, ty mi mluvis z duse. Te zeru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
13.7.12 19:19

@Huffmanka hehe, já jsem dělala v restauraci a jednou tam přišla mamina s kočárkem a kamarádkama. Sedly si, no a ona maminka tak za dvacet minut vytáhla prso a začala kamarádkám ukazovat, jak má asi vytahané bradavky (podle pohybu, co u toho dělala rukou, mi to tak přišlo). Chlapi ani nevěděli, co obědvají :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780

By mě zajímalo, proč maj lidi potřebu psát na FB o každém hovně :mrgreen:

Já kojím kdekoliv a vždycky jsem přebalovala, když si malej začal stěžovat, že je počůranej nebo pokakanej. Jasně, že ne přímo na stole vedle lidí s jídlem, ale jako v kočárku někde stranou absolutně nemám problém. Představa, že se s kočárem cpu někam na záchod, pokud se tam s ním vůbec vejdu, mě docela dobře baví. Nehledě na to, že přebalovací pulty maj snad jenom v mekáči a tam já nechodím. Na běžným záchodě se prostě dítě přebalit nedá. V restauraci jsem zatím přebalovala jen dvakrát, jednou v kočáru v hluboké korbě „za rohem“ v prázdném salonku a podruhé na terásce na lavičce. Nepřijde mi na tom nic zvláštního.

A řekla bych, že kamarádka asi nemá co na práci, když musí rozebírat takové věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
@Huffmanka píše:
Neco jinyho je kojeni. Da se to zvladnout vsude a bez toho aby nekdo vydel moje ctyrky. Ted je uz teda nemam (nastesti) :P

Presne. I kdyz ty sestky se mi maskovaly hur :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová