Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lyrica píše:
@Žirafátko to jsem nebyla já
tak kdyby to nevěděl, ten kdo to nevěděl ![]()
Mě by to taky fest vadilo, kdyby mi někdo u jídla přebaloval pokaděný mimino.Taky jsem musela malého přebalovat v kavárně a s kočárem jsem se nacpala na wc a přebalila ho tam. Nepříjde mi normální přebalovat dítě v restauraci u lidí co obědvají.
@lyrica píše:
Podle odhadu to prví bylo tak dvouměsíční miminko v hluboké korbičce. Tak já nevim, tak jsem asi zvláštní já, ale mě by to teda bylo úplně jedno.
pokud se matka nedokaze zvednout a dojit to dite prebalit na wc, tak je divna i ona.Mezi lidma co jedi vybalovat zahovneny mimino je opravdu nechutnost. trochu soudnosti! ![]()
@Žirafátko píše: … přebalovací pulty jsou na záchodě, kdybys nevěděla
Hm, tak u nás bys restauraci s přebalovacím pultem těžko hledala
A na záchodě přebalit miminko, to bych chtěla vidět, když si představím ty miniaturní ne vždycky libě vonící místnůstky
Pro jistotu se budu opakovat - přebalování dítěte uprostřed plné restaurace mi nepřijde vhodné.
@Žirafátko ja treba taky kojim na verejnosti
co jineho mi zbyva? Co mam s tim klistatkem udelat kdyz rve hlady? Sice se uchyluji do ustrani a hazu ji pres hlavu plenu, ovsem vazena dama musi u kojeni vsechno videt a plenu si urputne z hlavy sundava
To ji mam odstavit? Anebo radeji nikam nechodit a sedet doma u TV? Anebo ji nechat hulakat?
@Ywett píše:
Hm, tak u nás bys restauraci s přebalovacím pultem těžko hledalaA na záchodě přebalit miminko, to bych chtěla vidět, když si představím ty miniaturní ne vždycky libě vonící místnůstky
Pro jistotu se budu opakovat - přebalování dítěte uprostřed plné restaurace mi nepřijde vhodné.
přebalím ho v kočárku na chodbě
… já jsem z malého města, hospoda je tu jen jedna a opravdu tam pulty nejsou. Taky se tam ale nechodí s dětmi ![]()
@rezetovad píše:
@Žirafátko ja treba taky kojim na verejnostico jineho mi zbyva? Co mam s tim klistatkem udelat kdyz rve hlady? Sice se uchyluji do ustrani a hazu ji pres hlavu plenu, ovsem vazena dama musi u kojeni vsechno videt a plenu si urputne z hlavy sundava
To ji mam odstavit? Anebo radeji nikam nechodit a sedet doma u TV? Anebo ji nechat hulakat?
a co jsem jako napsala PROTI kojení na veřejnosti
![]()
@Žirafátko píše:
přebalím ho v kočárku na chodbě… já jsem z malého města, hospoda je tu jen jedna a opravdu tam pulty nejsou. Taky se tam ale nechodí s dětmi
Proč oči v sloup? Když na to mám stejný názor jako ty? ![]()
@Ywett píše:
Proč oči v sloup? Když na to mám stejný názor jako ty?
máš zaplý podpisy? ![]()
oči v sloup se mi tam prostě líbí ![]()
@Žirafátko píše:
a co jsem jako napsala PROTI kojení na veřejnosti
![]()
mysleno k tomu vtipu a pak jsem se rozjela… promin, nebylo to vsechno mysleno primo na tebe, moje vina, jem mne tady par prispevku dostalo do kolen…
@Žirafátko píše:
máš zaplý podpisy?oči v sloup se mi tam prostě líbí
Taky se mi ten smajlík líbí, ale v tomhle případě mě malinko zvedl ze židle (dneska jsem nějaká přecitlivělá) ![]()
Toho podpisu jsem si všimla před chvilkou, celkem trefné ![]()
Aspoň že jsme si to vyjasnily ![]()
@rezetovad píše: mysleno k tomu vtipu a pak jsem se rozjela… promin, nebylo to vsechno mysleno primo na tebe, moje vina, jem mne tady par prispevku dostalo do kolen…
@Žirafátko píše:v poho, já jsem dneska taky vypruzená, čekala jsem v hospodě hodinu a půl na jídlo
Hodinu a pul? To tam nekoho prebalovali? (vim, nemistni vtip…)