Status na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41882
13.7.12 21:32

@Žirafátko to jsem nebyla já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:33
@lyrica píše:
@Žirafátko to jsem nebyla já :lol:

tak kdyby to nevěděl, ten kdo to nevěděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
13.7.12 21:36

Mě by to taky fest vadilo, kdyby mi někdo u jídla přebaloval pokaděný mimino.Taky jsem musela malého přebalovat v kavárně a s kočárem jsem se nacpala na wc a přebalila ho tam. Nepříjde mi normální přebalovat dítě v restauraci u lidí co obědvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:36

Jinak ke kojení tu mám takový pěkný postřeh

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/…889267_n.jpg 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
13.7.12 21:39
@lyrica píše:
Podle odhadu to prví bylo tak dvouměsíční miminko v hluboké korbičce. Tak já nevim, tak jsem asi zvláštní já, ale mě by to teda bylo úplně jedno. :nevim:

pokud se matka nedokaze zvednout a dojit to dite prebalit na wc, tak je divna i ona.Mezi lidma co jedi vybalovat zahovneny mimino je opravdu nechutnost. trochu soudnosti! :zed:

• Citovat
  • Upravit
4118
13.7.12 21:44
@Žirafátko píše: … přebalovací pulty jsou na záchodě, kdybys nevěděla :roll:

Hm, tak u nás bys restauraci s přebalovacím pultem těžko hledala :think: A na záchodě přebalit miminko, to bych chtěla vidět, když si představím ty miniaturní ne vždycky libě vonící místnůstky :think: Pro jistotu se budu opakovat - přebalování dítěte uprostřed plné restaurace mi nepřijde vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 21:44

@Žirafátko ja treba taky kojim na verejnosti :nevim: co jineho mi zbyva? Co mam s tim klistatkem udelat kdyz rve hlady? Sice se uchyluji do ustrani a hazu ji pres hlavu plenu, ovsem vazena dama musi u kojeni vsechno videt a plenu si urputne z hlavy sundava :think: To ji mam odstavit? Anebo radeji nikam nechodit a sedet doma u TV? Anebo ji nechat hulakat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:45
@Ywett píše:
Hm, tak u nás bys restauraci s přebalovacím pultem těžko hledala :think: A na záchodě přebalit miminko, to bych chtěla vidět, když si představím ty miniaturní ne vždycky libě vonící místnůstky :think: Pro jistotu se budu opakovat - přebalování dítěte uprostřed plné restaurace mi nepřijde vhodné.

přebalím ho v kočárku na chodbě :roll:… já jsem z malého města, hospoda je tu jen jedna a opravdu tam pulty nejsou. Taky se tam ale nechodí s dětmi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:45
@rezetovad píše:
@Žirafátko ja treba taky kojim na verejnosti :nevim: co jineho mi zbyva? Co mam s tim klistatkem udelat kdyz rve hlady? Sice se uchyluji do ustrani a hazu ji pres hlavu plenu, ovsem vazena dama musi u kojeni vsechno videt a plenu si urputne z hlavy sundava :think: To ji mam odstavit? Anebo radeji nikam nechodit a sedet doma u TV? Anebo ji nechat hulakat?

8o a co jsem jako napsala PROTI kojení na veřejnosti :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.7.12 21:47
@Žirafátko píše:
přebalím ho v kočárku na chodbě :roll:… já jsem z malého města, hospoda je tu jen jedna a opravdu tam pulty nejsou. Taky se tam ale nechodí s dětmi :nevim:

Proč oči v sloup? Když na to mám stejný názor jako ty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:48
@Ywett píše:
Proč oči v sloup? Když na to mám stejný názor jako ty? 8o

máš zaplý podpisy? :mrgreen:

oči v sloup se mi tam prostě líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 21:50
@Žirafátko píše:
8o a co jsem jako napsala PROTI kojení na veřejnosti :?: :?:

mysleno k tomu vtipu a pak jsem se rozjela… promin, nebylo to vsechno mysleno primo na tebe, moje vina, jem mne tady par prispevku dostalo do kolen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
13.7.12 21:50
@Žirafátko píše:
máš zaplý podpisy? :mrgreen:oči v sloup se mi tam prostě líbí ;)

Taky se mi ten smajlík líbí, ale v tomhle případě mě malinko zvedl ze židle (dneska jsem nějaká přecitlivělá) :roll:
Toho podpisu jsem si všimla před chvilkou, celkem trefné :mrgreen:
Aspoň že jsme si to vyjasnily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.7.12 21:52
@rezetovad píše: mysleno k tomu vtipu a pak jsem se rozjela… promin, nebylo to vsechno mysleno primo na tebe, moje vina, jem mne tady par prispevku dostalo do kolen…
:kytka: v poho, já jsem dneska taky vypruzená, čekala jsem v hospodě hodinu a půl na jídlo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.12 21:54
@Žirafátko píše: :kytka: v poho, já jsem dneska taky vypruzená, čekala jsem v hospodě hodinu a půl na jídlo :mrgreen:

Hodinu a pul? To tam nekoho prebalovali? (vim, nemistni vtip…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová