Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Huffmanka píše:
Farska to je vykon teda!
Co ja-koukni na Peggy
![]()
Ja bych teda neprebalovala v restauraci, ale zajela na wc nebo chodbu. Kdyz si vezmu, kolik lidi prejde chut jen z debaty o nechutnostech, tak nemuzeme cekat, ze kdyz to budou mit 4D, budou jasat. V tom s kamaradkou souhlasim.
@farska
jsme kámošky, neee!!!
![]()
Já bych to teda dodatečně na FB nepsala, já bych to té paní řekla rovnou na féra…
![]()
Tak koukám, že jsem asi abnormálně tolerantní
Nebo že by to bylo tím, že mě Mates vycvičil ![]()
@ish Napsalas to na muj vkus az prilis padne a vystizne a bez servitek, nicmene-PRESNE tak to citim i ja
![]()
Diskuzi jsem zakládala, aby každej napsal svůj názor. Ne proto, aby se někdo měl potřebu za každou cenu dohadovat. Já to taky nedělám, nepřebaluju v restauraci, ale nevadí mi, když to udělá někdo jinej ![]()
Tak uz se tu nehadejte a preju hezkej den. Z teto diskuse si vemu ponauceni a uz to nebudu komentovat.
![]()
Já se nedohaduju. Snažím se (někomu marně, někomu úspěšně) vysvětlit, že tady žádné názory neexistují - je to otázka slušného vychování, ohleduplnosti a hygieny.
Nestačím zírat, kolika matkám přijde normální manipulovat s výkaly mezi lidmi. Jako jo, já svoje dítě taky miluju, pokálené nebo ne, ale co se týče přebalování na veřejnosti, tak netuším, proč by ho měli čuchat cizí lidi, kteří ho nemilujou a jeho lejna jim smrdí úplně stejně jako všechna ostatní.
Nikdy jsem dítě nepřebalovala nejen v restauraci, ale ani v žádných uzavřených prostorech k tomu neurčených - buď jsem vyjela někam ven a uklidila se do ústraní, nebo na WC. A upřímně, ten komentář na FB mi připadá vcelku odpovídající. Dítě klidně nakojím „vprostřed křižovatky“, protože to je jednak potřeba u malých dětí opravdu neodkladná, jednak taky jím na veřejnosti. Ale pět minut počkat na přebalení mohlo vždycky.
@jullls píše:
Jinak v parku kojím občas když už to „nedojedeme“a slušný lidi se podívaj, usmějou…dementi a paka, se tlemí nebo dědci si nadávaj pod vousy
![]()
Skoro bych řekla, že kojení a přebalování jsou dost rozdílné věci. ![]()
A krom toho, i kojit se dá decentně - tak, aby nikdo neviděl víc než musí. U přebalování to bohužel moc decentně nejde… vidět to sice nikdo nemusí, ale cítit pravděpodobně bude. A bezdětný člověk to dost často ucítí i u nejmenšího miminka, to mám vyzkoušené na své bezdětné sestře. ![]()
Já bych se taky asi nijak nepohoršovala, též jsou restaurace co mají předchodbičku tak malou že by tam už nikdo neprošel, to samé WC, většinou se tam sotva otočíš. A jít ven? tak dnes bylo docela deštivo tak to by asi taky nebylo ono.. Věřím že seděla někde na kraji a tam udělala šup šup a bylo přebaleno, mmch já mám kojenou dceru a mě teda kakando nesmrdí zatím. Kamarádka jistě potřebovala být důležitá tak si to přikreslila aby byla na FB king s historkou ![]()
Kamarádka má pravdu - přebalovat mimino v restauraci je prostě nechutné, nehygienické a mimo mísu. To není o tolerantnosti druhých, to je o určité vypatlanosti a naprosté bezohlednosti té matky, která to udělala. A je úplně jedno, jestli to bylo na kraji nebo uprostřed.
No to mi teda prijde hodne nechutny..to se proste nedela takovy veci…ani na kraji ani jinde..od toho jsou toalety.