Stav po operaci nosní přepážky

1339
2.10.22 17:46

Stav po operaci nosní přepážky

Ahoj. Byl jste někdo na operaci nosní přepážky? Čistili mi nosní dutiny a při té příležitosti srovnali nosní přepážku. Od té doby (už 5 měsíců) zalehlé ucho a hlavně zhoršené dýchání nosní dírkou, kde přepážku rovnali. Vždy na kontrole, že je vše krásně průchozí, ale mně není dobře. Byla jsem i jinde na ORL kvůli uchu a řekla mi tam doktorka, že se tomu říká snad absurdní neprůchodnost, že se to občas po operaci stane a že si defacto musím zvyknout. Jako vážně? Že se mi dýchá hůř než před zákrokem? Máte někdo s operací zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8787
2.10.22 18:06

Byla jsem na té stejne operaci. Ten super účinek vydržel ani ne rok. Teď je to rok a čtvrt a mám taky zalehly jedno ucho a objevily se mi polypy, který tam předtím nebyly a taky mě opět byli dutiny, hlavně ta nejhorší, kterou právě cistili, mám opět permanentní rýmu…No stav skoro jak před operací, takže to celý bylo úplně k ničemu. Ale na to upozorňovali. Že ne u každého to má dlouhodobý účinek, u někoho jo, u někoho na chvíli l, u někoho vůbec. Že se často ty operace opakuji, ale na to kašlu, kazdej rok na to fakt chodit nebudu. Zatím to nejhorší drží mommox, tak snad se to nebude ještě zhoršovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
2.10.22 18:33

@Midaku já na to šla, protože mi dutinu zanesli zubaři zánětem ze zubu při kanalcích a porazili to nejspíš skrz. Takže velka bolest hlavy, zub šel ven, stále bolest, tak operace dutiny a k tomu jako bonus, abych byla spokojená prepazka. No a mně nebylo ani chvíli líp, naopak. Hned po operaci to začalo uchem, hlava odezněla až nedávno, ale dýchání okamzite po mnohem horší, knedlik v krku od té doby, a zalehle ucho. Jsem už psychicky úplně vyplivnuta z toho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8787
2.10.22 18:53

@Veerr no to je radost teda… já jsem měla chronickej zánět dutin, jednu úplně uzavřenou, přepážku vybocenou s nějakým vycnelkem, nonstop rýmu… operace mi fakt pomohla, snad poprvé v životě jsem bez problémů dychala nosem, rok jsem neviděla kapesník, nádhera. No ale jen ten rok. Nemáš někde pořád zánět? Třeba v tom uchu nebo v dutině, někde něco být musí, když tě to tak zlobí. Dělali ti rezonanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
2.10.22 19:49

@Midaku jojo resonanci mám krátce za sebou, v týdnu mi budou říkat co dál. Mám podle MRI prý hodně natekle sliznice pořád, ještě to chtěla konzultovat s jedním doktorem. Ucho mi tvrdí, že mám v pořádku. Nechápu to, ale sama si říkám, že někde proste musí být problém, zdroj toho všeho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí