Stav po porodu tam dole

Anonymní
10.4.19 21:54

stav po porodu

Zdravím, změnila se vám nějak pochva po prvním porodu a pak po dalších porodech? nebo je stav pořád stejný jako před porodem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.4.19 21:57

Stejná, byla jizva, ale i ta už je dávno pryč.

• Citovat
  • Upravit
37145
10.4.19 21:57

Po prvním užší, pevně mě sešili, když mě syn potrhal. Na druhý sem zvedava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 22:14

Naprosto stejná. Stejná funkce, stejný vzhled, vše při starém. I manžel říká, že žádnou změnu nezaznamenal. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 22:23

Tak já změnu mám a docela velkou. Po prvním porodu pokles poševní stěny, vchod hodně otevřený, po druhém se přidal i pokles přední stěny… Už teď se děsím přechodu, jak to bude vypadat. Manžel také tvrdí, že rozdíl nezaznamenal, ale já se cítím někdy hodně nekomfortně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 23:03

Mě se pochva po druhém porodu poněkud rozvolnila, ale přijala jsem to s povděkem. Manžel je trochu více vybavený a já si konečně užívám sex a necítím se po něm odřená :D

• Citovat
  • Upravit
4615
11.4.19 01:31
@Anonymní píše:
Mě se pochva po druhém porodu poněkud rozvolnila, ale přijala jsem to s povděkem. Manžel je trochu více vybavený a já si konečně užívám sex a necítím se po něm odřená :D

Mám úplně stejnou zkušenost ;) naopak jsem ráda že jsem volnější, ale až po druhém porodu, po prvním bylo vše stejné ale já měla u obou jen tři vnitřní stehy, tak kdo ví možná proto se to u prvního vůbec nežli, ale teď je to spíš takové pružnější než volnější mi přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí