Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Vážení, naprosto mne nadzvedla ze židle zpráva o stávce učitelů. Proto píšu tuto diskuzi. Vzhledem k tomu, že už pracovali 1,5měsíce a nyní u nás měli týden volna. Naprosto s touto stávkou nesouhlasím. Platy mají nadsazené na soukromou sféru. Neumí si srovnat pořádek ve školách, jakýkoliv problém u ve škole řeší poznámkou a ne srovnáním si dítěte ve škole, svoji vlastní autoritou. Ustavičně si stěžují. Pořád mají v hlavě inkluzi, ale nadprůměrně chytré dítě je nula.
Navrhuji, stávku rodičů na úterý - my to všude dětem napíšeme, že stávkujeme a děti necháme ve škole do poslední minuty, ať se postarají!
No, koukám že ses špatně učila a namísto toho aby sis ověřovala fakta, tak se raději rozčílíš.
Pro začátek - dobře dělaná inkluze zahrnuje právě i možnost co nejlepšího přístupu k nadaným dětem.
A ten plán s ponecháním dětí ve škole - myslíš v družině že? No tak množina družinářek a množina učitelů nemá průnik…
A tak je to s větišnou tvých rozhořčených výkřiků.
Tady si sednu, tu bude sranda
nechat učitelům v době vyučování děti. ó ty hrůzo!
@Osmanka ja jsem vzdycky myslel, ze deti tam do te posledni minuty a zvoneni byt musi, ze si je nejde brat uprostred hodiny ![]()
Dej si studenej obklad, prosím tě. Nejspíš si učitele pleteš s chůvou ne? Já se jim naopak vůbec nedivím, že stávkují. Škoda, že to nemůžou natáhnout alespoň na tři měsíce. ![]()
Příspěvek upraven 02.11.19 v 13:49
Ségra je učitelka, u nich stávkovat nebudou, o podzimních prázdninách měli školení, žádné volno jako děti.
Přála bych jí vyšší plat, má jinou fakultu ale stejnou univerzitu jako já, ale 2× nižší plat při stejné délce praxe.
@debra.morgan píše:
Tady si sednu, tu bude sranda![]()
![]()
![]()
@Osmanka doporučuju stávku rodičů. Vykasly se na učitele a školu! Uč děti doma
A jindy berete každý den dětí z výuky dříve? Nebo jaký to má smysl?
@debra.morgan píše:
Tady si sednu, tu bude sranda![]()
![]()
![]()
Např. naše skola se stávky vůbec neúčastní. Na druhou stranu, stále si kladu otázku, proč, když je to takové ryto, pracovat ve školství, je učitelů zoufalý nedostatek? Momentálně u nás hledají učitele na všechny předměty, na plný i poloviční úvazek, hledají asistenty pedagoga, hledají družinářky
@Osmanka píše:
Vážení, naprosto mne nadzvedla ze židle zpráva o stávce učitelů. Proto píšu tuto diskuzi. Vzhledem k tomu, že už pracovali 1,5měsíce a nyní u nás měli týden volna. Naprosto s touto stávkou nesouhlasím. Platy mají nadsazené na soukromou sféru. Neumí si srovnat pořádek ve školách, jakýkoliv problém u ve škole řeší poznámkou a ne srovnáním si dítěte ve škole, svoji vlastní autoritou. Ustavičně si stěžují. Pořád mají v hlavě inkluzi, ale nadprůměrně chytré dítě je nula.Navrhuji, stávku rodičů na úterý - my to všude dětem napíšeme, že stávkujeme a děti necháme ve škole do poslední minuty, ať se postarají!
Můžeš to nějak rozvinout?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.