Stávka učitelů = stávka rodičů!!!!

4243
2.11.19 13:41

Stávka učitelů = stávka rodičů!!!!

Vážení, naprosto mne nadzvedla ze židle zpráva o stávce učitelů. Proto píšu tuto diskuzi. Vzhledem k tomu, že už pracovali 1,5měsíce a nyní u nás měli týden volna. Naprosto s touto stávkou nesouhlasím. Platy mají nadsazené na soukromou sféru. Neumí si srovnat pořádek ve školách, jakýkoliv problém u ve škole řeší poznámkou a ne srovnáním si dítěte ve škole, svoji vlastní autoritou. Ustavičně si stěžují. Pořád mají v hlavě inkluzi, ale nadprůměrně chytré dítě je nula.

Navrhuji, stávku rodičů na úterý - my to všude dětem napíšeme, že stávkujeme a děti necháme ve škole do poslední minuty, ať se postarají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
2.11.19 13:45

No, koukám že ses špatně učila a namísto toho aby sis ověřovala fakta, tak se raději rozčílíš.

Pro začátek - dobře dělaná inkluze zahrnuje právě i možnost co nejlepšího přístupu k nadaným dětem.

A ten plán s ponecháním dětí ve škole - myslíš v družině že? No tak množina družinářek a množina učitelů nemá průnik…

A tak je to s větišnou tvých rozhořčených výkřiků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
2.11.19 13:46

Tady si sednu, tu bude sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechat učitelům v době vyučování děti. ó ty hrůzo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
2.11.19 13:48

@Osmanka ja jsem vzdycky myslel, ze deti tam do te posledni minuty a zvoneni byt musi, ze si je nejde brat uprostred hodiny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640

Dej si studenej obklad, prosím tě. Nejspíš si učitele pleteš s chůvou ne? Já se jim naopak vůbec nedivím, že stávkují. Škoda, že to nemůžou natáhnout alespoň na tři měsíce. :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.11.19 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885

Ségra je učitelka, u nich stávkovat nebudou, o podzimních prázdninách měli školení, žádné volno jako děti.
Přála bych jí vyšší plat, má jinou fakultu ale stejnou univerzitu jako já, ale 2× nižší plat při stejné délce praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27666
2.11.19 13:49
@debra.morgan píše:
Tady si sednu, tu bude sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechat učitelům v době vyučování děti. ó ty hrůzo!
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316

Já se klidně přidám… Ať znám názor veřejnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414

@Osmanka

A co je tam nechat na starost školníkovi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

@Osmanka doporučuju stávku rodičů. Vykasly se na učitele a školu! Uč děti doma

• Citovat
  • Upravit
3159

A jindy berete každý den dětí z výuky dříve? Nebo jaký to má smysl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
2.11.19 13:52
@debra.morgan píše:
Tady si sednu, tu bude sranda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechat učitelům v době vyučování děti. ó ty hrůzo!
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Např. naše skola se stávky vůbec neúčastní. Na druhou stranu, stále si kladu otázku, proč, když je to takové ryto, pracovat ve školství, je učitelů zoufalý nedostatek? Momentálně u nás hledají učitele na všechny předměty, na plný i poloviční úvazek, hledají asistenty pedagoga, hledají družinářky

• Citovat
  • Upravit
@Osmanka píše:
Vážení, naprosto mne nadzvedla ze židle zpráva o stávce učitelů. Proto píšu tuto diskuzi. Vzhledem k tomu, že už pracovali 1,5měsíce a nyní u nás měli týden volna. Naprosto s touto stávkou nesouhlasím. Platy mají nadsazené na soukromou sféru. Neumí si srovnat pořádek ve školách, jakýkoliv problém u ve škole řeší poznámkou a ne srovnáním si dítěte ve škole, svoji vlastní autoritou. Ustavičně si stěžují. Pořád mají v hlavě inkluzi, ale nadprůměrně chytré dítě je nula.Navrhuji, stávku rodičů na úterý - my to všude dětem napíšeme, že stávkujeme a děti necháme ve škole do poslední minuty, ať se postarají!

Můžeš to nějak rozvinout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin