Stěhování - zkušenosti?

36
30.9.16 12:53

stehovani - zkusenosti?

Ahoj, mam se za tyden stehovat od rodicu k priteli. Mela bych dotaz ohledne toho co vse si brat. Mam si vzit jen to nejnutnejsi a zbytdk donosit postupne nebo vse naraz zabalit. (Vcetne poharu a tak.) Jak jste to delali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
30.9.16 12:56

Já se stěhovala postupně…
ale my si vlastně nikdy neřekli, že se k němu stěhuji a najednou jsem tam byla a když jsme se vzali, přihlásila jsem si tam trvalý pobyt :lol: úplně si pamatuji, jak mi tenkrát přítel slavnostně oznámil, že mi uvolnil jednu skříňku na věci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
30.9.16 13:07

@Lucca97 Na první dny potřebuješ čisté spodní prádlo, intimní hygienu (první dny v novém bytě bývají dost… aktivní), počítač, pokud bez něj nemůžeš být a hygienu, ručník, pyžamo, trochu oblečení.
Vše další budeš stěhovat psotupně vždy po návštěvě rodičů.
Ono i na chlapa by působilo asi bbě, kdybys hned přijela se stěhovacím autem a dala k němu vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.9.16 13:08

Já jsem si prvně vzala to nejnutnější a stěhovala se postupně. Vždy, když jsem jela rodiče navštívit, tak jsem si odvezla něco. Je to lepší, když si totiž vezmeš všechno naráz, tak nevíš, kde co je, máš toho moc, teď nevíš, kam to dát, všude je najednou moc věcí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.9.16 13:16

Diky holky, asi to tak udelam, vemu jen nake to obleceni a to co potrebuju, zbytek pak :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
30.9.16 14:12

Zalezi, jak je to daleko a co pritel ma, jestli mas auto… ;) Jestli ne moc a pritel je vybaven, tak klidne postupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný