Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mam se za tyden stehovat od rodicu k priteli. Mela bych dotaz ohledne toho co vse si brat. Mam si vzit jen to nejnutnejsi a zbytdk donosit postupne nebo vse naraz zabalit. (Vcetne poharu a tak.) Jak jste to delali vy?
Já se stěhovala postupně…
ale my si vlastně nikdy neřekli, že se k němu stěhuji a najednou jsem tam byla a když jsme se vzali, přihlásila jsem si tam trvalý pobyt
úplně si pamatuji, jak mi tenkrát přítel slavnostně oznámil, že mi uvolnil jednu skříňku na věci ![]()
@Lucca97 Na první dny potřebuješ čisté spodní prádlo, intimní hygienu (první dny v novém bytě bývají dost… aktivní), počítač, pokud bez něj nemůžeš být a hygienu, ručník, pyžamo, trochu oblečení.
Vše další budeš stěhovat psotupně vždy po návštěvě rodičů.
Ono i na chlapa by působilo asi bbě, kdybys hned přijela se stěhovacím autem a dala k němu vše…
Já jsem si prvně vzala to nejnutnější a stěhovala se postupně. Vždy, když jsem jela rodiče navštívit, tak jsem si odvezla něco. Je to lepší, když si totiž vezmeš všechno naráz, tak nevíš, kde co je, máš toho moc, teď nevíš, kam to dát, všude je najednou moc věcí.. ![]()
Diky holky, asi to tak udelam, vemu jen nake to obleceni a to co potrebuju, zbytek pak
![]()
Zalezi, jak je to daleko a co pritel ma, jestli mas auto…
Jestli ne moc a pritel je vybaven, tak klidne postupne