Stehy po porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13428
14.11.14 22:53
@Anonymní píše:
@Pekoni A za jak dlouho to asi vypadlo? Protože mě připadá, že mi zůstal už jen tady ten jeden jediný a ani neměkne a ani se asi nechystá vypadnout. :roll: :mrgreen:

no docela to trvalo dlouho. Přesně si to už nepamatuju, ale určitě to trvalo dýl jak 14 dní.
Pokud ti nevypadne sám tak ti ho dr vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.11.14 22:24

Ahoj, vůbec ničeho se neboj. Samo to odejde určitě, mě to také trápilo. Chce to jak jsem již psala co nejvíce vzduchu a koupat a to mi moc pomohlo. :) Za pár měsíců se tomu budeš jen a jen smát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.3.16 13:14

Stehy po porodu

Ahoj. Zeptám se asi blbě, ale na plná usta. Jak vypadají stehy? To nejsou samovstrebavaci? Byla jsem v Podolí. Jak poznám že vypadávají. To jsou jako viditelné kousky nitě? Jsem 3 týdny po porodu a nevím o nicem :(. Dá se to poznat pohledem jestli je ještě mám? Dekuju za radu..rodila jsem poprvé. Jinak všechno v pořádku. Žádné bolesti nemám. Sedět můžu normálně.. dekuju.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.17 12:41

Ahoj dnes jsem 12 den po porodu a už mi vypadl minimálně jeden stah který jsem našla na tol. papíru. trochu to zakrvácelo. Myslíte že je to normální? nevypadávají nějak brzy?

• Citovat
  • Upravit
10461
28.1.17 14:04

Ne, brzy to není. Mně většina vypadala šestý den a dvanáctý už jsem stopro neměla žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 18:28

Ahoj jsem 4dni po porodu chci se zeptat
Sem sita hrozne to boli nemuzu vubec sedet sotva chodim a lezet muzu jen na zadech. svedi me to poradite mi co bych stim mohla delat aby se to rychleji zahojilo? sprchuju se 3as4dene muzu i vickrat? dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
8.8.17 08:45

@Niccolkaaa
Já jsem se sprchovala dole v podstatě pořád, čůrat jsem chodila do sprchy :D A potom co nejvíce větrat, když jsem ležela tak jedině rozcapena bez kalhotek. Jinak to můžeš omývat odvarem z řepíku, nebo třeba rosalgynem, na noc mazat hemagelem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
8.8.17 09:21

@Niccolkaaa sprchovat se určitě víckrát, omývej to vodou, ve které budeš mít rozpuštěné Tea Tree a levanduli - působí hojivě a antisepticky. A určitě je dobré chladit. Já jsem sipo druhém porodu pořídila chladicí gelové vložky na poporodní poranění a musím říct, že to bylo velmi příjemné a mnohem míň to bolelo, i když já jsem zas tak moc šitá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.8.17 18:29

Mě vypadl poslední před 14 dni tedy ve 4 týdnech po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.17 10:07

@MartinaTru delali jste si obklady koupila jsem si gelovy sacky a nevin jestli si mam davat teply nebo studeny obklad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí