Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Prof. Farnsworth píše:
To, že je mu něco divný, ještě neznamená, že je to k.kot.
Pro feministky bojující za vole, ženská, vole, práva evidentně ko. kotem je.
![]()
Ženský, zase to nepřehánějte.
Jsem taky žena, ale to neznamená, že se budu žen zastávat vždy a za každou cenu a vždy půjdu proti chlapům. Trochu selského rozumu…
@Prof. Farnsworth píše:
To, že je mu něco divný, ještě neznamená, že je to k.kot.
To ne. Ale víš jak, když už se jednou chová kvuli prkotině jako k.kot, tak se dá opakování v jiných situacích (a třeba ne už tak bezvýznamných)
spíš předpokládat než vyloučit. ![]()
@milami píše: Ženský, zase to nepřehánějte.
Jsem taky žena, ale to neznamená, že se budu žen zastávat vždy a za každou cenu a vždy půjdu proti chlapům. Trochu selského rozumu…
Samozrejme. Casto se zeny chovaji jako buuu. Pak nemam problem se zastat chlapa a i kamaradce uprimne reknu, co si o tom myslim. Ale v tomto pripade nechapu, proc to zakladatel vubec resi, takovou prkotinu.
@milami píše: Ženský, zase to nepřehánějte.
Nejdu proti zakladateli proto, že je chlap
Prostě mám jiný názor. Kdyby to můj řešil, tak by mě štval ![]()
@MK2677 píše:
Dobrý den po svatbě chce žena zachovat stejný podpis jako za svobodna jméno má po mě tak jsem blázen já nebo ona?
Je to sice její věc, ale postavená na hlavu. Já mám stejné iniciály a parafu mám furt stejnou, ale podpis mám podle aktuálního příjmení. Tyhlety extrémy nechápu.
@milami píše:
Souhlasím se zakladatelem, ale asi tu budu jediná.
Já taky souhlasím, že je to divná teorie
Tak pokud jde o to napsat příjemní čítelně, fakt je blbý psát Procházková, pokud se nově jmenuje Nováková.
Pokud jde o „podškrab“ tak buď v klidu, pod ten stejný s mini změnou jsem po svatbě ukryla i zdvojené příjmení… takže co řešíš?
@Kockazvysocan píše:
Je to sice její věc, ale postavená na hlavu. Já mám stejné iniciály a parafu mám furt stejnou, ale podpis mám podle aktuálního příjmení. Tyhlety extrémy nechápu.
Taky nechápu, asi jde fakt o feminismus, v tom taky není žádná logika.
Podle zde presentované logiky si můžu vybrat jakékoliv jméno pro podpis - stejně to nikdo nepřečte tak proč by mělo odpovídat mému přijmení?
@KalamityJohn píše:
Taky nechápu, asi jde fakt o feminismus, v tom taky není žádná logika.Podle zde presentované logiky si můžu vybrat jakékoliv jméno pro podpis - stejně to nikdo nepřečte tak proč by mělo odpovídat mému přijmení?
Na tohle taky zírám a nestačím se divit ![]()
Tady snad není co řešit. Člověk se podepisuje jménem (příjmením), které má.
A tady se zakladatelovi dostane odpovědí, že je blázen, že jeho žena se tak podepisovat nemusí, musí jen umřít a vrcholná rada prezentovaná jako elegantní řešeníí - ať si on vezme příjmení její a má vyřešeno.
@milami píše:
Tady snad není co řešit. Člověk se podepisuje jménem (příjmením), které má.A tady se zakladatelovi dostane odpovědí, že je blázen, že jeho žena se tak podepisovat nemusí, musí jen umřít a vrcholná rada prezentovaná jako elegantní řešeníí - ať si on vezme příjmení její a má vyřešeno.
Taky jen zírám, co špíny je na zakladatele nakydáno. ![]()
Nemotejme do toho čitelnost nebo nečitelnost, to není nijak relevantní.
Ale fakt se můžu, když se jmenuju Vopičková, podepisovat Hromádková? Na úředních dokumentech?
@Karamba2020 píše:
Nemotejme do toho čitelnost nebo nečitelnost, to není nijak relevantní.Ale fakt se můžu, když se jmenuju Vopičková, podepisovat Hromádková? Na úředních dokumentech?
Jo, můžeš. Sice budeš za blba, ale proč ne?
@Karamba2020 píše:
Nemotejme do toho čitelnost nebo nečitelnost, to není nijak relevantní.Ale fakt se můžu, když se jmenuju Vopičková, podepisovat Hromádková? Na úředních dokumentech?
No osobně si myslím, že nemůžeš, ale hádat se nebudu.
Za mě taky na hlavu postavené. Když si po svatbě vezmu manželovo jméno Vomáčková, tak se nebudu přece podepisovat jak za svobodna třeba Stambolidisová, ne? Bych musela být fakt střelená.