Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@gargamelinka píše: Více
Co třeba nějaké granule lisované za studena - my dáváme Yoggies.
@Havlova priznam se, ze sem to nikdy nestudovala..jaky je mezitim rozdil?
@gargamelinka píše: Více
Suroviny nejsou tepelně zpracované. V žaludku nebobtnají. Ale přecházet se doporučuje postupně.
Chci Vam strasne moc podekovat… ted mela mit davku granuli… pulku jsem ji namocila a pridala malinkou lzicku konzervy a zdlabla skoro celou misku
![]()
Mně takto kdysi nezrala čivava, upřímně jsem po dvou dnech prošení šla a koupila malý balík jiných granulí. Pak jsem je změnila ještě 2*, než jsem našla ty, které mu chutnají. Ty má doteď, není to dokonalá kvalita, ale žere to. Což se o jiných říci nedá.
Takže já bych testovala malé balíčky jiných granulí ![]()
@Rezninka píše: Více
Chtela to ovoňat, já vím, že jsou to psi a máme pocit, že mají žrát co jim dáme, vždyť to myslíme úplně nejvíce super. Ale očividně mají chuťové buňky ![]()
@Rezninka No vidíš, se jí to trošku ovonělo a jak to hned šlo ![]()
@Temnástranasíly Náš má intoleranci na pár věcí, má speciální granule, tak má smůlu, nic jiného nedostane. Ale žere je a je s nimi v pohodě, ví, že nic jiného nebude ![]()
@Monchichik píše: Více
Mně tehdy ještě vylínal a já jsem vylučovala alergie, takže to byla fakt sranda ![]()
Když vidím fotku, jak tehdy vypadal, byl strašně ošklivé kuře ![]()
@Temnástranasíly Jééé, chudinka malej…náš teda nepelichal, ale měl krvavé průjmy a zvracel…ale má 1,3 kg, tak to bylo taky těžký, aby vůbec tyhle stavy přežil…
@Monchichik píše: Více
Jejda to je fakt málo, já jsem strašně nešťastná, když jim něco je. Řeším i deprese
Menší má v dospělosti teď 2,8 a stejně je to prcek.
@Temnástranasíly No naštěstí je jinak v pohodě, akorát má od narození trochu nemocné srdíčko, ale dobrý, žádné prášky zatím, nic…ale už mu bude teď v květnu 10, tak už je celej šedivej, stařík
jinak já nejsem nešťastná, když mu něco je, ale regulérně hysterická ![]()
@Ahep píše: Více
A to jako proč? Když mu uděláš maso s rýží, taky mu to dáš studené?
Navíc ty granule rychle vychladnou a když přidáš konzervu, tak je to studené…
Take jsem mela takovy problem se psem, kdyz k nam prisel. Pak jsem delala to, ze jsem mu davala i nesolrne vyvary z masa a kosti do granuli. Poudeji zase lososovy olej - aby ho to „zaujalo“ ![]()
Neboj, ona se rozezere.