Štěnice kousnutí - zkušenosti

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.4.15 13:17

Ja som sa pristahovala do spolubydleni na Barrandov do bytu, kde boli stenice. Prisla som uplne o vsetko. O postel, o matrac, o knihy, o kanc. zidli, o oblecenie, boty, veci z ciest = pretoze boli vsade. Nechala som si kufor veci ktore som oprala na 90 C a vysusila na balkone, vlozila do kufru na balkone a ten odstahovala.

Spolubyvajuci genialni az retardovani mi tvrdili ze stenice u nich boli ale uz niesu. Pozeram na nich a hovorim odkial maju tie stipance na ruke a na krku. A oni sa na to pozerali ako na zjavenie. Takze som nariadila hromadne cistenie a chalan ich mal v izbe v matraci. Ked ho zhodil z postele tak zacali hromadne utekat do stran. Zazitok navzdy :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
3753
27.4.15 13:26

Manžel dřív pracoval v Praze a spal na ubytovně, přišel na to, že tam jsou štěnice (pod matrací), tak se okamžitě odstěhoval, když přijel domů, tak se nejdřív svlíknul na chodbě a všechno jsme prohlídli a pak až mohl domů, fujtajbl

deratizér pomůže, jenže pokud bydlíte v paneláku, kde vedle mají sousedi štěnice a oni deratizátora nezavolají, tak ikdyž vy budete mít byt čístý, tak ty potvory se tam časem zase dostají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.15 13:39

Tak oni si myslí, že se jich zbavili, no já tomu prostě nevěřím :( ani se neobtěžují koupit si na to přípravek…pro ně stačí denně uklízet, vždyť to může být i v oblečení, kdekoliv a zjistili to téměř po dvou měsících to hnízdo, tak si myslím, že prostě nebyli jen v tom jednom místě. Navíc bydlí v paneláku, kde je cca25bytů :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.15 13:42

Buď to přinesli s tím nábytkem anebo to tam zůstalo po bývalých majitelích, na to nepřišli, kde se to vzalo

• Citovat
  • Upravit
3861
27.4.15 18:27

Ono na to kupovat nějaký prostředek je zbytečné. Varovali nás ať si hlavně nekupujeme nic proti hmyzu, protože když to vystříkáš tak štěnice na nějakou dobu odlezou třeba k sousedům a nebo se schovají (myslím, že jsem četla, že bez potravy vydrží rok) a pak zase vylezou. Když k nám přišli deratizéři vystříkali všech 21 bytů v domě a kde byli tak přišli 3×. Opravdu je to nezodpovědnost a takové lidi bych hnala. Až se zjistí, že to od nich a rozleze se to po celém domě tak zaplatí deratizaci celého baráku. Stojí jim to za to?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
6.5.15 09:00

My jsme se nakonec holky odstehovaly…už je to skoro rok ale užbychto nikdyvživotězažít nechtěla!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
17.7.15 22:31

Holky, malá má štípance jen ve vlasech a na krku. Už to má víc jak týden. My ostatní nic nemáme. V hlavě jsem žádné vši nenašla. je možné, že je to štěnice? Ona jako poštípe a pak se někam jde schovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
17.7.15 22:43

@Darcakarca no na štěnice to nevypadá, ty zpravidla koušou do končetin, hlavně nohy kolem kotníku, ruce kolem zápěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
17.7.15 22:50

Hm, tak to jsi me uklidnila.. Diky… Má to faktjen v te hlavě a na krku. ještě by to prý mohly být muchničky. znáte to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
17.7.15 23:15
@Darcakarca píše:
Hm, tak to jsi me uklidnila.. Diky… Má to faktjen v te hlavě a na krku. ještě by to prý mohly být muchničky. znáte to někdo?

dej do kuchyne (pokoju)lepitko na mouchy a v noci nech u toho lepitka baterku nebo jiny zdroj svetla a pod postel dej lepive navnady na hmyz (v drogerce koupis) a behem par dnu budes mit jasno. Moje deti maji obe seboreu, je to celozivotni problem, nemaji tam kvasinku a take jim obcas naskacou stipancovite pupinky ve vlasech a na krku, obcas to svedi, jak to rozsrabou, jsou z toho stroupky, kdyz je vice vlhko venku, byvaji nazloutle. kosmetika z lekarny velmi pomaha. nenapada me zadny hmyz nebo bezobratly, co by stipal jen ve vlasech a jen deti a nebyl by pritomen on nebo vyvojove stadium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
17.7.15 23:39

Tak na seboreu to u nas myslim nevypada Mně je to taky záhadou, že v té hlavě nic není a e tak strašně pokousaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.1.16 22:32

Ahoj, taky jsme měli stenice. Zkouseli jsme to delat sami, ale nepovedlo se. Koupili sme na to věci v obi, ale spreje nefungují. Je tedy lepší asi odborník, byl u nás dvakrát a klid. mohu doporučit p. Konečnyho, mk deratizace. Vse nám vysvětlil a dost jsme se přečitli i na internetu. jsou to bestie odolný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.16 16:28

No tak zrovna téhle firmě bych nevěřila už jenom kvůli tomu, že píše, že štěnice zlikviduje na jeden postřik. Což je blbost. Není totiž žádný přípravek, který by účinkoval na vajíčka, takže zhruba po pěti nedělích máte z vajíček novou dospělou štěnici, která zase může klást vajíčka. A že by to všechno do týdne zmizelo je lež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 00:33

řeším štěnice také...

Firma musí být profesionální a ne jen brát prachy…koušou tě mladé..na ty postřik neplatí bohuželjen na dospělé…poněvadž mladé žijí v matraci..tam se nic nedostane natolik aby to 100 procentně pomohlo..je třeba při prvním postřiku matraci vyhodit a zakoupit dočasnou nafukovací..než bude jistota že je po nich, jinak to je kolotoč peněz, plus neustalé praní a sušení 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.1.17 15:52

Musím to tu bohužel obnovit. Tchýni po Vánocích dělali desinsekci proti štěnicím a zřejmě se dostali i k nám. Dnes jsem v sedačce asi jednu našla. Jinak v posteli nic nemáme, poštípaný je akorát manžel, děti ne a já mám až dnes jeden štípanec. Volala jsem firmu a pán mi řekl, že se v paneláku musí ošetřit i okolní byty do kříže a že to platí SVJ (společenství vlastníků jednotek). Je to tak? Aby neošetřili okolní byty a pak to po nás nechtěli zaplatit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný