Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, dnes jsem se probudila se svědícími pupínky na boku. Ještě mám nějaké pod krkem na zádech. Může jít o štěnice? Po chvilce to přestalo svědit.
Minulý týden jsem byla na svatbě kde jsem kojila na gauči místního penziónu takže se bojím, že jsem si přivezla nějakou potvoru
![]()
Prosím anonym.
Může, ale já třeba měla předloni to samé, a byla to muchnička (nebo prostě nějaká dává moucha). Jsem dost vyšilovala, protože obrázky jasně svědčili pro štěnici, protože to bylo v řadách. Ale podle bzučení jsme pak tu muchničku našli a zneškodnili, a od té doby nic. ![]()
Může, ale nemusí. Sledovala bych to, jestli nepribyvaji další pupínky a prohledala ložnici, postel nábytek apod. Můžou to být i blechy nebo třeba teď na podzim sametky. Měli jsme vše, bohužel, takže fakt radost, štěnice jsou nejhorší, tak snad to nebudou ony. Jinak na ne zavolat dezinsektora, sama se o nic nepokoušejte, bude to jen horší, jsou velmi odolné. Prosím nechat anonym.
Ahoj holky, hlavne z poslednich prispevku. Taky se mi v noci objevuji kousance na brichu, nekdy na lytku. Ale vzdy jen po jednom. Svedi malo a rychle mizi, vypadaji jako od komara. Interval je dost dlouhy 7-10 dnu, resim to uz mesice. Jen u mne, deti a muz nic. Nemate nektera zkusenost, co to muze byt? Dera firma nic nenasla, mesic po postriku se problem znovu opakuje.
@label píše:
Ahoj holky, hlavne z poslednich prispevku. Taky se mi v noci objevuji kousance na brichu, nekdy na lytku. Ale vzdy jen po jednom. Svedi malo a rychle mizi, vypadaji jako od komara. Interval je dost dlouhy 7-10 dnu, resim to uz mesice. Jen u mne, deti a muz nic. Nemate nektera zkusenost, co to muze byt? Dera firma nic nenasla, mesic po postriku se problem znovu opakuje.
Teď se mi dělo to samé. Každé ráno se ptám manžela, kontroluji prcka a nikdo nic, jen já. Vyprala jsem všechno co se dalo, projela komplet lůžkoviny a nikde nic. Sváděla jsem to na osobní blechu
Šla jsem k lékařce, posílá mě na alergologii.
Protože se mi pupínky občas objeví v průběhu dne ![]()
Ale pocit, že mě doma nekouše nějaká potvora ze mě neopadla ![]()
@Cucuretka píše:
Teď se mi dělo to samé. Každé ráno se ptám manžela, kontroluji prcka a nikdo nic, jen já. Vyprala jsem všechno co se dalo, projela komplet lůžkoviny a nikde nic. Sváděla jsem to na osobní blechuŠla jsem k lékařce, posílá mě na alergologii.
Protože se mi pupínky občas objeví v průběhu dne
Ale pocit, že mě doma nekouše nějaká potvora ze mě neopadla
Mně se to děje výhradně v noci a neumím si představit, na co konkrétně bych měla být alergická, abych reagovala na jediném místě na těle ![]()
Budu ráda, když sem pak napíšeš rozuzlení.