Stepování, není pozdě?

Anonymní
27.6.24 09:28

Stepování, není pozdě?

Ahoj, chci se zeptat jestli můžu dát 13ti letou dceru na stepování? Tady u nás v Hradci by měl být i nějaký kroužek, o to nejde, ale není už pozdě? Taky se chci zeptat na nějaké zkušenosti s tímto sportem a tak. Děkuji a přeji hezký den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
272
27.6.24 09:54

Stepování je super! Pokud z ní chceš mít mistryni světa, tak by asi mohlo být pozdě… ale jinak určitě neváhej :palec:
já začala stepovat ve 25 a šlo mi to dobře, chce to trochu i talent, ale to poznáte pak jak to půjde. Mně třeba některé věci šly „samy“, bez přemýšlení, někdo se s tím trápil… ale to je se vším, každému jde něco lépe a něco hůře, dokud nezkusíte, nebudete vědět.
Jedna věc je naučit se ty správné „kroky“ technicky, druhá věc pak to zvládat dávat dohromady v nějakém tanečku, umět se zkoordinovat. Je to super cvičení fyzicky i na mozek si myslím :pankac:
Taky hodně záleží na tom lektorovi, jak to podává a učí.

Takže za mě určitě doporučuju minimálně vyzkoušet! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76671
27.6.24 10:53
@Anonymní píše: Více

na stepování určitě není pozdě, a to jsi ty, ta 13letá, že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
27.6.24 11:47

Ajajaj, dobrá nachytávka. Pozor na to, že dle pravidel tato služba není určena osobám mladším 15 let. Dávej pozor, co odpovíš, jinak by z toho mohl vzniknout problém a někdo obecně kdokoliv by tě hned mohl nahlásit administrátorovi (věřím, že velmi škodolibě a rád).
Takže ve výsledku doufám, že jsi opravdu ta maminka :-))) Na stepování není pozdě, určitě to zkuste, každý by měl dělat to, co ho baví a z čeho má radost ;-) Snad bude dceru kroužek bavit a povede se jí tam :)

• Citovat
  • Upravit
1137
27.6.24 11:51

Ahoj, ja zacala se stepovanim ve 13letech, delala jsem to asi 2 roky, nez krouzek skoncil. Bavilo me to moc a pozde nebylo, nechtela jsem to teda delat zavodne, ale pro radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze