Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co si skocit k tomu doktorovi?? Me spis prijde, ze si to tehotenstvi prejes…a vyhlizis. Jinak nechapu, proc podvazana zenska ma doma mraky tehu testu..
Ja podvazana nejsem, mam jedno dite-dalsi nechci, zobu antinu… a teda test doma nemam ani jedinej
![]()
Jdi k lékaři, vezmi ty testy s sebou. Těhotná nejsi, ale buď máš cystu nebo možná jsi v přechodu, to může taky dělat lehce pozitivní testy.
@Konopnice píše:
Holky jsem tu spět přidávám můj ranní test můžete mi poradit jestli mám zajít doktorce nebo mám počkat mám sterilizaci a už meškam třetí den bolí mě pod brišku po ránu trochu nevolnosti děkuji
Snadná furt ti tu ženské říkají jdi k doktorovi a ty se pořád ptáš, jestli jít. JO, JDI! A prosím tě oprav si nadpis, říká se tomu sterilizace, jo?
@Konopnice píše:
Tak tady mate další test teď dělané
Jasný tak si myslíte že jsem úplně hloupá Kačena která neví jak vypadá pozitivní test víte kolik ženských otěhotnělo a mělo sterilizaci neznamená ze když mám jen podvazané vaječníky že se to stát nemůže chtěla jsem radu a hned ponižování
@Konopnice píše:
Jasný tak si myslíte že jsem úplně hloupá Kačena která neví jak vypadá pozitivní test víte kolik ženských otěhotnělo a mělo sterilizaci neznamená ze když mám jen podvazané vaječníky že se to stát nemůže chtěla jsem radu a hned ponižování
Jenže kdyby jsi byla těhotná, tak ty testy sílí. Od začátku ti píšeme, že v tom bude nějaký zdravotní problém, ať jdeš k lékaři. A ty si neustále děláš další a další testy a ptáš se, jestli máš k lékaři jít. To je ten problém!
@Konopnice píše:
nikdo tě neponižuje, jen ty sama,
radu jsi dostala už před třemi týdny - běž k doktorovi, asi je to cysta,
jakou jinou radu si představuješ?
@Konopnice píše:
V podstatě ano, zhruba něco podobného si myslím - že jen úplně hloupá kačena cpe tři neděle na internet fotky nesmyslných testů místo aby šla k lékaři a řešila svoje zdravotní problémy s ním.
@BohunkaP píše:
V podstatě ano, zhruba něco podobného si myslím - že jen úplně hloupá kačena cpe tři neděle na internet fotky nesmyslných testů místo aby šla k lékaři a řešila svoje zdravotní problémy s ním.
přesně tak ![]()
@Konopnice píše:
Holky jsem tu spět přidávám můj ranní test můžete mi poradit jestli mám zajít doktorce nebo mám počkat mám sterilizaci a už meškam třetí den bolí mě pod brišku po ránu trochu nevolnosti děkuji
Prosím tě, vždyť tu píšeš už od 21.10., všichni ti píšou, ať jdeš k doktorovi a ty pořád jen testuješ a testuješ?
Co čekáš? že ti napíšeme že jsi 100% těhotná??!! promiň, ale fakt mi přijdeš trochu jako blázen.,…
@Konopnice píše:
ti ty počty nějak nevychází, ne? když jsi tu první testy dávala už 21.10. ![]()
@Konopnice píše:
Prosimte proč nejdes k lékaři???
Proč máš podvázane vaječníky, když evidentně doufáš v těhotenství? Neryju, jenom mě to zajímá..
@Cekk píše:
Prosimte proč nejdes k lékaři???
protože by neměla o čem zakládat diskuse