Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@free333 píše:
Tak sežen nějakého borce do trojky, at se žena pobaví, když už nevíš kudy kam…![]()
Jinak tu nikdo neví, co tvoji ženu rajcuje, takže těžko tu vymyslíme, co by se jí líbilo…
To už jsem sen taky ptal, nechce
. To já vím co ji rajcuje😁. Občas kouká na péčko, ale zase říká že na co se dívá by ve skutečnosti nechtěla. Mám to těžký😁
@Kovarson píše:
No protože je. To stereotyp. Nevymýšlím, nemám k tomu důvod.
A třeba ji ten váš stereotyp zrovna opravdu baví a vyhovuje. Problém máš asi jen ty.
Twl to bych chtel, aby mela zena dva orgasmy… neverim, ze se to dela tak easy!!!
@divine woman píše:
A třeba ji ten váš stereotyp zrovna opravdu baví a vyhovuje. Problém máš asi jen ty.
Možná, ale znáš to. Když začne nuda v posteli, většinou se něco stane.
Tak prizvi souseda. Ohobluje ti zadni vchod a bude 3orgasmus ![]()
@RacionalniMuz píše:
Twl to bych chtel, aby mela zena dva orgasmy… neverim, ze se to dela tak easy!!!
Máme to už nacvičené, ale je to pořád dokola.
@Kovarson píše:
Máme to už nacvičené, ale je to pořád dokola.
Ale no tak… kecy v kleci…
@RacionalniMuz píše:
Ale no tak… kecy v kleci…
Nejsou, ale nepotřebu té o tom přesvědčovat. To je snad normální že umíš uspokojit ženu, kterou znáš 15 let. Kdyby ne tak už s tebou není 🤣 🤣
@Kovarson píše:
Takže sis přišel pro požehnání k nevěře ![]()
@Kovarson píše:
Neznám.
@divine woman píše:
Neznám.
Tak když se nenudis, už ak neznáš
@divine woman píše:
@Julča001 Tys na to kápla. Žena je spokojená a @Kovarson hledá záminku
Tak určitě 🤣 🤣 🤣
@Kovarson píše:
Nejsou, ale nepotřebu té o tom přesvědčovat. To je snad normální že umíš uspokojit ženu, kterou znáš 15 let. Kdyby ne tak už s tebou není 🤣 🤣
A co by sis představoval? Sám nevíš a chtěl bys to po partnerce. Ona taky má pocit že je to stereotyp?
@Kovarson píše:
Porad ma tu velkou vytahanou pochvu, jak jsi kdysi psal? Ze Tvuj penis nestaci a musi si to delat vibratorem a Ty sam?