Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj. Asi bych potřeboval poradit. Máte nějaké typy jak doma oživit postelový život? Připadá mi že už jsem zkoušel hodně věcí ale nakonec se stejně dozvím že nejlepší je to normálně jako vždycky. Dráždění hrackama 1orgasmus a styk 2orgasmus. A je hotovo. Zase ji nechci tlačit do něčeho co nechce. Řešíte doma někdo něco podobného? Asi se moc snažím…
Pokud budete odpovídat, tak prosím věcně.
Pokud je tak spokojená, tak bych to nehrotil. Není nutný mít život jako z péčka, hlavní je spokojenost a že se máte rádi. Ale chápu tě…
@Josefuna píše:
To proto, ze nevis, oc prichazis a muze vetsinou dela stastnym, kdyz s nimi zena orgasmus ma.
A k čemu je jí informace, že to muže dělá šťastným? Někdo může mít 3 orgasmy během sexu a muže to asi taky bude dělat šťastnějším, než když má 1 těžce vydřený po 1 hodině snažení.
@Josefuna píše:
To proto, ze nevis, oc prichazis a muze vetsinou dela stastnym, kdyz s nimi zena orgasmus ma.
Ty žiješ? Teď jsme si na tebe vzpomínali v korona vlákně ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ty žiješ? Teď jsme si na tebe vzpomínali v korona vlákně
Vazne? To je hezke, ze na me myslite, kde je odkaz, at vas tam pozdravim.
@Josefuna píše:
Tady
@Mango_Lassi píše:
Tadyhttps://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…
Jo, uz vidim, ja dnes zalozila tuto diskuzi https://www.emimino.cz/…iadu-447984/
Ale vas to s ontarkou nezaujalo.
@Josefuna píše:
Kazdy nemuze mit vse, tak jsou nekteri nestastni… Chudinky
@Josefuna píše:
Nerika se, ze stastnym se musi udelat kazdy sam?
@Venetia píše:
Nerika se, ze stastnym se musi udelat kazdy sam?
Ja to nerikam.
@Diagnoza2 píše:
Jestli tomu dobře rozumím, tak ona se zkoušení nových věcí nebrání, jen nakonec skončí u toho, že se jí nejvíc líbí klasika.asi takhle: Buď rád, že spolu spíte, že se dohodnete na zkoušení různých věcí a neřeš
Jsou lidi, co obejdou všechny restaurace všech možných kuchyní ve městě a řeknou ti, že jim stejně nejvíc chutná chleba s máslem a sýrem doma
Holt v tvém balíčku pokémon „rajda“ nebyl. Třeba příště.
Pokémon Rajda? ![]()
Dobrý, ukládám. ![]()
@Mango_Lassi píše:
@bigl orgasmus jsem taky nikdy neměla a je mi to nějak docela jedno
Ani sama se sebou?
@ontarova.stara píše:
Kapitál!
Tak každý se vzruší u něčeho jiného ![]()