Stereotyp v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
260
3.12.21 05:02
@Kovarson píše:
Prosím o normální konstruktivní názory, ne kecy znudenych matek a fotrů, kteří komentují něco jen aby napsali nějakou pícovinu, která nikoho nezajímá.

Těžko oživíš něco, co je evidentně po smrti. Na to musíš mít stejně naladěný protějšek a pokud uvažuješ nad něčím takovým, jako že ji nechceš tlačit do něčeho, co se jí nelíbí, tak prostě nemáš vhodný protejšek na posunutí se dál. Pokud se chlap netěší domů z práce pln nápadů, jakou prasečinu s ženou, která to dokáže ocenit provede, tak to nedopadne dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
5.12.21 20:33
@Anonymní píše:
Ahoj. Asi bych potřeboval poradit. Máte nějaké typy jak doma oživit postelový život? Připadá mi že už jsem zkoušel hodně věcí ale nakonec se stejně dozvím že nejlepší je to normálně jako vždycky. Dráždění hrackama 1orgasmus a styk 2orgasmus. A je hotovo. Zase ji nechci tlačit do něčeho co nechce. Řešíte doma někdo něco podobného? Asi se moc snažím…
Pokud budete odpovídat, tak prosím věcně.

Máme to úplně stejně (vztah 10. let) jediná divočina je, když máme oba něco málo popito, to sex trvá třeba hodinu a na různých místech bytu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.12.21 21:26
@Kikkinnecka píše:
Máme to úplně stejně (vztah 10. let) jediná divočina je, když máme oba něco málo popito, to sex trvá třeba hodinu a na různých místech bytu :lol:

Jo to znám taky 😁. Občas to není špatné. Nesmí to být moc. Pak se nemůžu udělat 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.12.21 21:50

Ale mě by se zase líbil mokrý n orgasmus. Nikdy jsem to nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.22 17:11

Mám stejný problém jako zakladatel, jak oživit sex v dlouhodobém vztahu? Vztah 16 let, manžel je super milenec, mám mě na prvním místě a udělal by téměř cokoli, jen mě to nějak přestává bavit. On je emapticky, vnímá mě, pozorný, umí být něžný i hrubý, máme hračky, používáme je, děláme to různě na různých místech, cca 2×-3× týdně. Jen mě to prostě přestává bavit, fyzicky mi to je příjemné (tělo reaguje, jsem vzrušená, vzdycham…), ale v hlavě se už nedokáži nadchnout, necítím chtíč nebo touhu, jsem vzrušená, to ano, ale prostě k orgasmu potřebuji být vzrušená i psychicky a to tam prostě není. Za poslední půlrok to nějak mizí. Nevím, co s tím? Manžel je udržovaný, sportuje, líbí se mi moc, ráda se jej dotýká, intimita funguje. Ale ta touha někam mizí.
Mám 35 let a ráda si to udělám sama, sex mě obecně baví, ale ta jiskra vůči mému muži se vytrácí. Nechci ho za chvíli vnímat jako bráchu. Dá se s tím něco dělat?

• Citovat
  • Upravit
824
24.4.22 17:15
@Anonymní píše:
Mám stejný problém jako zakladatel, jak oživit sex v dlouhodobém vztahu? Vztah 16 let, manžel je super milenec, mám mě na prvním místě a udělal by téměř cokoli, jen mě to nějak přestává bavit. On je emapticky, vnímá mě, pozorný, umí být něžný i hrubý, máme hračky, používáme je, děláme to různě na různých místech, cca 2×-3× týdně. Jen mě to prostě přestává bavit, fyzicky mi to je příjemné (tělo reaguje, jsem vzrušená, vzdycham…), ale v hlavě se už nedokáži nadchnout, necítím chtíč nebo touhu, jsem vzrušená, to ano, ale prostě k orgasmu potřebuji být vzrušená i psychicky a to tam prostě není. Za poslední půlrok to nějak mizí. Nevím, co s tím? Manžel je udržovaný, sportuje, líbí se mi moc, ráda se jej dotýká, intimita funguje. Ale ta touha někam mizí.
Mám 35 let a ráda si to udělám sama, sex mě obecně baví, ale ta jiskra vůči mému muži se vytrácí. Nechci ho za chvíli vnímat jako bráchu. Dá se s tím něco dělat?

A máš pocit, že je to způsobené tvým přítelem nebo třeba i fyziologicky tvým tělem? Lze popíjet různé přírodní přípravky (Maca atd..) na zvýšení libida..
Někdy jde jen o vlastní hormony v těle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.22 17:22
@Karolína13210 píše:
A máš pocit, že je to způsobené tvým přítelem nebo třeba i fyziologicky tvým tělem? Lze popíjet různé přírodní přípravky (Maca atd..) na zvýšení libida..
Někdy jde jen o vlastní hormony v těle

Já obecně nadrzena jsem, ale ta intenzita prožitku nebo vůbec to užívání si doma jde dolů. Takže klidně sex začnu, ale pak mě vlastně nebaví - tělo jo, já reaguji na doteky, impulsy, ale ta intenzita prožitku je prostě na polovině, já ani nevím, co bych potřebovala jinak. Technicky asi nic. Jen ta hlava se nudí.

• Citovat
  • Upravit
101
3.5.22 17:33
@Anonymní píše:
Já obecně nadrzena jsem, ale ta intenzita prožitku nebo vůbec to užívání si doma jde dolů. Takže klidně sex začnu, ale pak mě vlastně nebaví - tělo jo, já reaguji na doteky, impulsy, ale ta intenzita prožitku je prostě na polovině, já ani nevím, co bych potřebovala jinak. Technicky asi nic. Jen ta hlava se nudí. [/citac
Můžeme to probrat soukromě… Já už jsem na něco přišel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria