Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kralikcek píše: Více
Klystyr ne, dostala jsem takový roztok co se pil dva dny abych vyprázdnila komplet střeva. Šla jsem na to já, protože sem nechtěla byt těhotná uz nikdy já. Co když chlap za chvíli zdrhne za jinou, nebo se mu ťukťuk něco stane a mela bych třeba časem dalšího partnera a musela řešit znovu ochranu.
@Kralikcek
Možná jste si o tom měli něco nastudovat. Nic to neovlivňuje. Možná jen psychiku. Zákrok je i jen laserovým skalpelem v lokální anestezii za 10-20 minut.
Oproti řezání do břicha ženy s anestezií.
Ale pokud ti to přijde jako vysvobození tak budiž. Já to tedy i chápu. Já zase pro mého muže 2× podstoupila revizi v anestezii…ale to on za mě podstoupit nemohl.
Ještě tedy se chci zeptat proč nevyhovují ty kondomy? Jestli je to jen pocitově nebo to nejde ani funkčně?
@LunaP funkčně,když byl mladší, šlo to…teď sklouzává, nedrží, neudrží erekci…
Holky, četla jsem i jiné příspěvky a tam se psalo o dní na jipce…
Některé diskuze zas, že propouští v den nástupu…operace i propuštění během dne…
Tak jak to teda je?
Děkuju
@JancaS84 přesně to říkám i já, já už děti nechci…a muž může odejít a co budu dělat pak..ikdyž i vidina toho, být sama, mě už teď neděsí…
Kdybych věděla, že můžu být ještě rok, dva plodná, tak to nějak překlepeme…ale známá rodila v 50,taky si myslela, že už přechod. Děsivá představa.
@Kralikcek píše: Více
Jj asi tak. Já jsem na to chtěla jit uz po druhém dítěti až dokojim no a nějak jsme používali jen prerusovanou soulož a nepřekvapivě sem otěhotněla, tak sem to uz nestihla. Jsme za tu „nehodu“ stastni, ale 4 dite pro me byla uz noční můra. První dvě děti byly hned na první pokus, jsme asi oba super plodni, takže sem nehodlala řešit nechtěně těhotenství skoro ve 40, takže volba jasná.