Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Právě, že teď je ta možnost vykoupena cenou. Ptala jsem se dr. Kámoška neplatila, měla fakt velké zdrav problémy. Já musím, protože to, že nesnesu žádnou antiko není ničí vina a proto to budu platit. Ale když si to člověk spočítá, tak 15 tis není tak hrozné, vy, co si kupujete prášky, nebo máte tělíska a pod, si spočítejte, kolik vás to bude stát. Mě je 30, takže min na 15 let mám vystaráno a žádná investice navíc ![]()
@Jaruna Mi bude d30, dr říkal 15 tis samotný zákrok, 500 jeho doporučení. O věku se nezmiňoval, takže nevím, jak je to jinde ![]()
@Hellísek píše:
Do toho bych nešla, vadí mě na tom ta nevratnost. Nikdy nevíme jakým směrem se náš život dá, co si myslíme teď že je v pořádku a že naše rozhodnutí je definitivní, tak za pár let elhle, a vše může být úplně jinak
Souhlasím. Nikdy neříkej nikdy. Já jsem v podstatě hroznej katastrofik, takže si umím představit situace, kdy bych ještě dítě chtěla, i když teď tvrdím, že žádné už nechci.
Já osobně bych do toho nešla, možná bych měla jiný názor ve 40 letech, ale těžko říct. Zaráží mě trošku ten věk, a to 21 let. Beru, že jsou lidi, kteří NIKDY dítě mít nechtějí, ale tohle je věk, kdy si podle mě člověk jistý moc být nemůže. Ve 20 dítě nechce, udělá nějakou blbost, jako např. sterilizace, a za 10 let bude litovat, že se tak rozhodl. Jinak každého věc, samozřejmě.
v tomto případě to chápu- také mám věkovou hranici, za kterou bych nechtěla jít. Ale dříve bych do toho asi nešla