Sterilizace jako metoda antikoncepce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
13.6.12 10:26
@Anonymní píše:
Mě nabídla dr, když mi bylo necelých 35. let, měla jsem 4. dítko, ale nešla jsem do toho, stále se mi to zdálo brzo a stát se může cokoliv (onemocnění dítěte a třeba použití pupeč. krve-vím, je to extrémní příklad). Zákrok jsem podstoupila ve 41. letech, kdy už bych do těhu nešla.

v tomto případě to chápu- také mám věkovou hranici, za kterou bych nechtěla jít. Ale dříve bych do toho asi nešla

• Citovat
  • Upravit
72725
13.6.12 10:53

Právě, že teď je ta možnost vykoupena cenou. Ptala jsem se dr. Kámoška neplatila, měla fakt velké zdrav problémy. Já musím, protože to, že nesnesu žádnou antiko není ničí vina a proto to budu platit. Ale když si to člověk spočítá, tak 15 tis není tak hrozné, vy, co si kupujete prášky, nebo máte tělíska a pod, si spočítejte, kolik vás to bude stát. Mě je 30, takže min na 15 let mám vystaráno a žádná investice navíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.6.12 10:54

@Jaruna Mi bude d30, dr říkal 15 tis samotný zákrok, 500 jeho doporučení. O věku se nezmiňoval, takže nevím, jak je to jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
13.6.12 13:47
@Hellísek píše:
Do toho bych nešla, vadí mě na tom ta nevratnost. Nikdy nevíme jakým směrem se náš život dá, co si myslíme teď že je v pořádku a že naše rozhodnutí je definitivní, tak za pár let elhle, a vše může být úplně jinak ;)

Souhlasím. Nikdy neříkej nikdy. Já jsem v podstatě hroznej katastrofik, takže si umím představit situace, kdy bych ještě dítě chtěla, i když teď tvrdím, že žádné už nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
13.6.12 15:58

Já osobně bych do toho nešla, možná bych měla jiný názor ve 40 letech, ale těžko říct. Zaráží mě trošku ten věk, a to 21 let. Beru, že jsou lidi, kteří NIKDY dítě mít nechtějí, ale tohle je věk, kdy si podle mě člověk jistý moc být nemůže. Ve 20 dítě nechce, udělá nějakou blbost, jako např. sterilizace, a za 10 let bude litovat, že se tak rozhodl. Jinak každého věc, samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí