Sterilizování lahviček v MT bez vody :(

576
7.6.14 23:06

sterilizování lahviček v MT bez vody :(

Potřebuji se poradit. Nevím jak se mi to mohlo stát, protože to pokaždé kontroluji. Ale teď jsem zjistila, že jsem dala do mikrovlnného sterilizátoru lahvičky, savičky atd a zapnula na 6 minut, ale zapomněla přilít vodu. :( Teď se bojím, zda se při tak dlouhé době a bez vody (páry) nemohlo něco uvolnit s lahviček nebo saviček a zda je mohu používat dál nebo raději vyměnit za nové.
Nestalo se to už někomu nebo nevíte zda se mohou používat? Na pohled vypadají OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59409
7.6.14 23:10

@rachele no spíš jestli se něco nezničilo :?, mě se t povedlo jednou a ještě si říkam od kud jde ten smrad a roztavili se mě ty těsnící víčka od avent lahviček, s samo že všechny, teda kromě jedné tu jsem měla připravenou na ven. Lahve a savičky byly ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.6.14 23:13

@Markéta80 Nn vše je ok na pohled. Já mám ty Natural, takže bez těsnění. Mě jde spíš o to, zda se z nich nemohlo něco špatného uvolnit a zda se mohou používat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
7.6.14 23:14

Taky se mi to jednou stalo a nic se nestalo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.6.14 23:15

@Lucili Takže si je používala dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
7.6.14 23:16

@rachele tak to je fajn, mě se roztavili totálně všechny :?, jedno úplně že do ted ho mam ve strilizátoru :lol: se tam celé zapeklo 8o. Pokud jim nic neni tak bych používala normálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
7.6.14 23:19

@rachele používala, ale já tam měla snad jen Avent kelímky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.6.14 23:24

@Markéta80 @Lucili Díky holky za info. Asi zbytečně plaším, ale bála jsem se, aby se z toho něco neuvolňovalo, co by malá škodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.6.14 23:26

@Markéta80 No jeden tenhle mám také, ale naštěstí jsem si ho nechala na další várku. Ještě, že tak. Jinak myslím, že po 6 minutách bych ho tam měla taky na pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
7.6.14 23:26

Pouzivala bych je normalne dal, nic zavadneho na nich neni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
7.6.14 23:27

@Klementyna Díky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
8.6.14 04:16

V lahvickach/savickach by nic zavadneho byt nemelo, takze se to nema odkud uvolnovat. Znovu bych vysterilizovala s vodou a vic neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
8.6.14 07:16

@elchirk Děkuji za názor. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
8.6.14 08:42

@rachele ja udělala to samé, když jsem k lahvičkam čuchla tak strašný smrad, všechny jsem musela vyhodit. Savicky v puse měly divnou pachuť.. A 6 z 6 byly roztaveme po celém stelirizatoru, takže to nebude případ jen kelímku, letělo vse do popelnice i se stelirizatorem…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.6.14 08:57

@rachele Mě se to stalo jednou, že jsem nedala vodu.
Mikrovlnka nám udělala pápá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky