Stimulace na IVF 4. den cyklu

Anonymní
30.3.24 08:38

stimulace na IVF 4 den cyklu

Ahoj holky, mám začít stimulaci na IVF v úterý. Mám cyklus 28-30 dní a teď najednou jsem 27 DC a začala jsem špinit čili bych na stimulaci přišla 4DC. Možná ms přijde až zítra, v což doufám, máte prosím některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12936
30.3.24 10:01

Zavolej si do centra na nějakou tu nonstop infolinku, ale obecně platí, že ta běžná stimulace začíná druhý den cyklu a ne k nějakému datu. Co ti tam řekli, léky máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 10:06

@Sany80s léky nemám, s paní doktorkou jsem právě domluvena, že přijdu 1-3DC. Mělo to hezky vyjít, ale ms došla o 4 dny dříve. Teda zatím jen špinení. Třeba do ještě vydrží. Ach jo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.3.24 10:12

Infolinku nemají je to Apolinář. A tam by stejně byla sestřička a ta by mi asi neřekla.
každopádně moc děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
12936
30.3.24 10:21
@Anonymní píše: Více

Fungují o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 10:26

I kdyby právě fungovali, tak v pondělí jsou Velikonoce to mají zavřeno a v úterý mám právě domluvenou konzultaci.

• Citovat
  • Upravit
12936
30.3.24 10:34

Vždyť je to úplně absurdní, máš cyklus 28 až 30, dnes jsi 27, takže cyklus je v podstatě v pořádku a oni tě objednají na 2., protože dovolené a ještě ti říkají, že začít stimulovat až 3. nebo 4.den je naprosto v pořádku. Je spousta názorů na různé věci, ale zrovna u té stimulace je prostě shoda, že druhý začít druhý den je nejlepší.
Jiný den je to sice možné, ale rozhodně to není v pořádku, je to silně neprofesionální a přesně z tohoto důvodu je naprostý nesmysl si vybírat centra, kde nefungují nonstop. Až budeš stimulovat a dominantní folikul, který je nejvíc důležitý, už bude na hranici toho, co je v pořádku a oni zrovna nebudou fungovat, tak taky pojedou podle svých dovolených. To je fakt neskutečné, kdyby ti dali léky dopředu a vysvětlili, co máš dělat, to je normální postup. Vždyť dobře věděli, že ten cyklus klidně může začít trošku jinak, u IVF je to naprosto normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.24 10:38

@Sany80s ale ne, takto to není.
Nechtějí mě stimulovat 4 DC
Ale mám konzultaci druhého dubna a to mi mělo vycházet na 1-3 DC.
Pochybuji, že by chtěli začít stimulovat kdybych už byla 4DC.
Já si Apolináře moc vážím už jsem u nich jedno IVF měla.

• Citovat
  • Upravit
12936
30.3.24 10:43

Tak doufám, že po tomhle lapsusu trošku prozřeš. Protože naplánovat stimulaci, věděť, že může začít cyklus v určitý den a nedat léky, to je fakt síla. A že mají systém, kde se to nedá napravit, to je věc další, ale je pravda, že s tím jsi tam, podle mě nemoudře, šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
2.4.24 14:03
Chtěla jsem ti napsat, že občas to načasování je na houby, ale třeba to tak mělo být.. :hug: V nejhorším to o měsíc odložíte. :palec: Ale ty už je teď bezpredmetne. :P Jak jsi dopadla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.