Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Všechny Vánoce jsou krásný ať se zadaří a nebo ne. Jestli máme být jenom dva tak to tak bude a asi nemá důvod se kvůli tomu stresovat a být smutná. Věřím že i vy budete mít krásný Vánoce a navíc máme ještě jeden pokus do Vánoc!!!!!
Já jsem tento cyklus bez clostiku, takže tento měsíc neberu jako snažení, takže já prostě vím, že ten krásňoučký dáreček v bříšku nedostanu. Jen doufám, že nebudu moc smutná a nezkazím manželovi Vánoce ![]()
No já jsem si teď pročítala nějaký diskuze a holky měly i po 12ti dnech pregnyl v tele tak teda nevim
. Vidíš sama tomu nevěříš, musíš věřit a ono se zadaří at s tim pocitas a nebo ne.
Já už bohužel v tomhle směru nějak nedokážu být moc optimistická
Na jednu stranu jsem ráda, že mám alespoň tak báječného muže ale na druhou stranu mě strašně moc mrzí, že mu nemůžu dát dítě ![]()
Jenže tímhle tomu vůbec nepomůžeš,nevím jestli má cenu se snažit když ti po psychické stránce není nejlepe.Vykašli se na všechny měření teplot,hlídáni kdy je a není ovu atd.z vlastni zkušenosti vím, že to mě akorát deptalo.raduj se ze zivota, z malickosti co se ti stanou a ono to prijde,treba s pomoci treba bez ale musis byt v pohode.Tim ze budes otravena to akorat muzskymu zprotivis a budes pak bojovat jeste s tim ze on prestane chtit. A hlavne nerikej ze je chyba u tebe!tohle neni solova akce,je to dvojhra a tak to tak ber.
ahoj, to já vůbec nevím, po těch hormonech už ani nevím kdy jí mám vůbec čekat.za jak dlouho po konci utroše ti to přišlo?
Ahoj holky, tak jsem se dneska byla domluvit u dr. co dál. Dostala jsem žádanku do CARu, se kterým ta gynekologie spolupracuje (samozřejmě už ten CAR mám proštudovaný na netu a holky si ho chválí) a mám si domluvit konzultaci. Mají rozhodnout, jestli uděláme hned laparoskopii nebo ještě něco vyzkoušíme a až pak půjdem do lapara. Pokud půjdem do lapara, tak jsem byla upozorněna, že pokud vejcovody nebudou průchodné nebo budou nějak „zauzlované“ tak mi je vemou, jelikož bych i tak neotěhotněla a při umělém by hrozilo riziko mimoděložního oplodnění, tak teď jsem z toho nějak přešlá ![]()
Tak to je super že se to zase hnulo kousek dál.Nemysli hned na nejhorší,určitě to bude dobrý a nic ti brát nebudou muset.Musíš nás pak informovat co s tebou dělají at mame taky nejakou predstavu do budoucna!
Zítra budu volat abych se objednala na konzultaci, tak jsem zvědavá, kdy mi dají termín ![]()
Určitě co nejdřív.Myslím že ti stejně budou dělat znovu ten hormonální profil.Já jsem úplně ráda že už se ti blýská na lepší časy. ![]()
Děkuji, já jsem zvšdavá co ty. Třeba na testu už budou krásné // a to co čeká mě tě mine ![]()
Kéž by ale nevim nevim.No uvidíme,ty dvě čárky byly ještě 100%z pregnylu ale neztracim naději.
angellik23 píše:
ahoj, to já vůbec nevím, po těch hormonech už ani nevím kdy jí mám vůbec čekat.za jak dlouho po konci utroše ti to přišlo?
V návodu je za 2 dny a tak nějak bych řekla, že to přesně bylo, mám cyklus 26 až 28 a nyní to bylo přesně 28.