Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
23.11.11 07:57

Všechny Vánoce jsou krásný ať se zadaří a nebo ne. Jestli máme být jenom dva tak to tak bude a asi nemá důvod se kvůli tomu stresovat a být smutná. Věřím že i vy budete mít krásný Vánoce a navíc máme ještě jeden pokus do Vánoc!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
23.11.11 07:58

Já taky nevím jestli to vydržím :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.11.11 08:04

Já jsem tento cyklus bez clostiku, takže tento měsíc neberu jako snažení, takže já prostě vím, že ten krásňoučký dáreček v bříšku nedostanu. Jen doufám, že nebudu moc smutná a nezkazím manželovi Vánoce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
23.11.11 08:07

No já jsem si teď pročítala nějaký diskuze a holky měly i po 12ti dnech pregnyl v tele tak teda nevim :x . Vidíš sama tomu nevěříš, musíš věřit a ono se zadaří at s tim pocitas a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
23.11.11 08:23

Já už bohužel v tomhle směru nějak nedokážu být moc optimistická :,( Na jednu stranu jsem ráda, že mám alespoň tak báječného muže ale na druhou stranu mě strašně moc mrzí, že mu nemůžu dát dítě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
23.11.11 08:30

Jenže tímhle tomu vůbec nepomůžeš,nevím jestli má cenu se snažit když ti po psychické stránce není nejlepe.Vykašli se na všechny měření teplot,hlídáni kdy je a není ovu atd.z vlastni zkušenosti vím, že to mě akorát deptalo.raduj se ze zivota, z malickosti co se ti stanou a ono to prijde,treba s pomoci treba bez ale musis byt v pohode.Tim ze budes otravena to akorat muzskymu zprotivis a budes pak bojovat jeste s tim ze on prestane chtit. A hlavne nerikej ze je chyba u tebe!tohle neni solova akce,je to dvojhra a tak to tak ber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.11.11 09:50

Ahojky, moc držím palce :palec: , aby MS nedorazila. Kdy ji čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.11.11 09:54

ahoj, to já vůbec nevím, po těch hormonech už ani nevím kdy jí mám vůbec čekat.za jak dlouho po konci utroše ti to přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.11.11 18:09

Ahoj holky, tak jsem se dneska byla domluvit u dr. co dál. Dostala jsem žádanku do CARu, se kterým ta gynekologie spolupracuje (samozřejmě už ten CAR mám proštudovaný na netu a holky si ho chválí) a mám si domluvit konzultaci. Mají rozhodnout, jestli uděláme hned laparoskopii nebo ještě něco vyzkoušíme a až pak půjdem do lapara. Pokud půjdem do lapara, tak jsem byla upozorněna, že pokud vejcovody nebudou průchodné nebo budou nějak „zauzlované“ tak mi je vemou, jelikož bych i tak neotěhotněla a při umělém by hrozilo riziko mimoděložního oplodnění, tak teď jsem z toho nějak přešlá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.11.11 18:17

Tak to je super že se to zase hnulo kousek dál.Nemysli hned na nejhorší,určitě to bude dobrý a nic ti brát nebudou muset.Musíš nás pak informovat co s tebou dělají at mame taky nejakou predstavu do budoucna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.11.11 18:26

Zítra budu volat abych se objednala na konzultaci, tak jsem zvědavá, kdy mi dají termín :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.11.11 18:31

Určitě co nejdřív.Myslím že ti stejně budou dělat znovu ten hormonální profil.Já jsem úplně ráda že už se ti blýská na lepší časy. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.11.11 18:34

Děkuji, já jsem zvšdavá co ty. Třeba na testu už budou krásné // a to co čeká mě tě mine :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
24.11.11 18:42

Kéž by ale nevim nevim.No uvidíme,ty dvě čárky byly ještě 100%z pregnylu ale neztracim naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.11.11 23:54
angellik23 píše:
ahoj, to já vůbec nevím, po těch hormonech už ani nevím kdy jí mám vůbec čekat.za jak dlouho po konci utroše ti to přišlo?

V návodu je za 2 dny a tak nějak bych řekla, že to přesně bylo, mám cyklus 26 až 28 a nyní to bylo přesně 28.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí