Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě napiš výsledek, vypadá to nadějně když jsi už tolik dní po dobrání utrogestanu a MS stále nikde ![]()
Tak jsem se na to vykašlala a netestovala jsem.chybí mi odvaha a strach z negativního vysledku je silnejsi jak ja
.Jestli to dneska nepřijde tak to títra zkusím a uvidím
Tak už to přišlo
.a ted nevim co bude dal,jestli si mam jit jeste jednou pro ten klostik a nebo ne.
Škoda, já jsem věřila, že se to konečně někomu povedlo ![]()
Zavolej dr a zjisti co dál.
To je mi líto, sakra! vypadalo to tak nadějně. Posílám ti kytičku, aby ti nebylo smutno ![]()
Myslím, že můžeme zhodnotit že stimulace ovulace má jen malou úspěšnost a nebude to zcela vhodná metoda vedoucí k otěhotnění.
Osobně za sebe říkám, že bez hormonů je mi 100 x lépe, tím mám mnohem více sexu, protože je mi fajn, s hormony mi bylo zle, byla jsem utlumená a nic mě nebavilo a netěšilo, výsldkem bylo, že bylo méně sexu než běžně = menší šance na otěhotnění.
No dr mi říkal že si mám pak kdyžtak přijít pro další ale spíš nevím jestli já chci.Jsem už z toho nějaká otrávená a ani se mi do toho nechce.
Je to asi pěkně debilní metoda
!!Tak jsme daly aspon vydelat farmaceutickymu prumyslu
.jinak holky dík za podporu-fakt si toho vážím.tento měsíc jsem to ani neobrečela,coz je divny.no nic tak co ted vyzkousime??? ![]()
Vyzkoušíme sex sex a sex bez všech prášků a podpor.
Láhev vína, sexi prádlo a nespoutaný sex. To je můj recept pro tento měsíc
![]()
No představa je to dobrá ale chybí mi k tomu chlap
a to je asi problém
.
Souhlasím, manžel od kamarádky pořád říká, že po pěti letech snažení, stačilo změnit sousedy a už to bylo
![]()
no dneska jsem potkala sousedku skoro nad nama a zjistila jsem ze je v osmem mesici a sousedka přímo nad náma je asi profesionální ukojitelka mužů a asi jí to jde,furt tam někdo vzdychá.tak jedině že bych nějakýho chytla až budou odcházet
nebo spíš přicházet ![]()
To mi připomnělo, před 10 lety jsem pracovala ve firmě, měli jsme tam skladníka moc hezký mladý chlap, strašně na ženský, nastoupila nám tam pani jako administrativa, během pár měsíců otěhotněla, roky jim to nešlo, prý bylo dítě manžela, zasmáli jsme se tomu, odešla na MD, nastoupila další pani za pár měsíců byla těhotná, říkala že s manželem, pak už naše šéfová rozhodla, že přijde ženu ve věku, kdy nebude chtít už děti, přijala pani 40 let, doma 3 už docela velké děti, do 3 měsíců otěhotněla
pak jsem z firmy odešla, taková záhada věčného těhotenství ve skladu ![]()
Jé a nehledají tam někoho na administrativu, na těch pár měsíců bych tam ji i dojížděla (kdeže to vůbec?
) a možná by to vyšlo i levněji jak IVF
![]()