Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
9.1.12 18:06

domco jakou myslis stymulaci clostik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
11.1.12 14:57

Držím palce, aby IUI vyšlo, pak založíme vlákno nově těhotné :kytka:
To se dělá taky v narkoze nebo jen tak?

To Hanka1120: ano clostik na větší a více vajíček a pak jsem brala ještě po utrogestan pro podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.1.12 16:37

Ahoj holky, tak já dneska dostala ms :dance: ještě nikdy jsem se z ní tak asi neradovala :mrgreen: Nebudu to alespoň mít na horách a hned jak se vrátíme tak v pondělí 23.1. (to budu 13DC) jdu na kontrolu a pokud moje tělo dobře zareaguje na clostík, tak by se v tom týdnu udělalo IUI podle toho kdy budou dobré folíky :think:

Domi, IUI se nedělá v narkoze, prý to bude pro mě jak běžná prohlídka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
11.1.12 19:43

domco ano skoseli jsme hormonalni ale jen clostik a snazeni jen doma.brala jsem ho 6 mesicu.koncem ledna nas ceka ivi jen nevim jaka bude hor.stimulace to se dozvim 23.1 ja jsem jinak holky 14dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.1.12 07:24

ahoj holky,normálně z Vás chytám depky :) .Už se tak krásně snažíte a určo vám to brzo vyjde a já zůstanu navěky v téhle kategorii :,( . Už mě to nebaví pořád čekat,se už asi zblázním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 07:32

angelik23 ty mas problemy jake? ja zu se snazim 3.5 roku tak nemej depku uvidis jednou to vyjde vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.1.12 07:44

Já nemůžu chlapa dokopat na spermio.Teda po pul roce uz se mi to povedlo,ale zase si nechce jít pro vysledky-porad nejaky vymluvy.uz jsem z toho akorat otravena.Zase nechci mu volat do Caru za zady abych se na ne zeptala. Asi to tak má prostě být :) .Jinak my už se snažíme 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 07:47

asimam strach ze tam neco najdou a ze chyba je v nej.netlac na nej uvidis ze si je vyzvedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.1.12 07:56

Já chápu že má strach, ale pořád lepší to vědět a moct s tím něco dělat než si myslet že se to nějak vyřeší samo.Už jsme spolu měli tisíc rozhovorů o tom že i pro něho existujou léky a že jsou další možnosti, tak se rozhodl že tam dojde a jako naschvál měli ted po Vánocích dovolenou :zed: . Když já už v podstatě čekám vlastně skoro rok.Doktor mi pro něj dával žádanku někdy na začátku března a bez výsledků se dál prostě nehneme :nevim: . Ale jinak být někým jiným taky bych si radila, to co píšeš ty :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
12.1.12 18:08

Měla jsem největší strach že to vyjde manželovi špatně, ale naštěstí ten vyšel vzorně, my ženy se vyrávně se vším, ale muži …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
12.1.12 18:46

jo jo domco muzi to nesou spatne kdyz to mi zeny se s tym nak vyporadame a vzdycky je nejaka nadeje a lecba.muj manzel to mel taky ok.-me bohuzel chyby ovulka.sama od sebe ovulku nemam jsen s praskama dojde jinak ne.ja si rikat holt je to osud ze zrovna ja .snad si rikam ze ivi by mohla vyjit.vy jste byli teprv na spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.1.12 18:49

Nás taky jako první poslal dr na spermio aby do mě neprali prášky zbytečně. Naštěstí on má vysledky OK, takže jsme to nejdřív zkusili s práškama přirozeně a teď snad budou folíky a dojde k IUI :think: Ještě, že můj mužíček ze spermiem neměl vůbec žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
12.1.12 21:14

to kaczule1: to vydadá že půjde ve stejném období já na umělé a ty na IUI, ono je to v podstatě to samé, tak budeme spolu čekat :kytka:
Já jsem dnes druhý den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
13.1.12 13:54

Ahoj holky, tak konečně jsem doma :dance: a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny :mrgreen: Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden :mrgreen:

Domi, budu držet palečky ať vše probíhá v pořádku a hned po první IVF uvidíš // :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
13.1.12 14:35

Hezkou dovolenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie