Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Držím palce, aby IUI vyšlo, pak založíme vlákno nově těhotné ![]()
To se dělá taky v narkoze nebo jen tak?
To Hanka1120: ano clostik na větší a více vajíček a pak jsem brala ještě po utrogestan pro podporu
Ahoj holky, tak já dneska dostala ms
ještě nikdy jsem se z ní tak asi neradovala
Nebudu to alespoň mít na horách a hned jak se vrátíme tak v pondělí 23.1. (to budu 13DC) jdu na kontrolu a pokud moje tělo dobře zareaguje na clostík, tak by se v tom týdnu udělalo IUI podle toho kdy budou dobré folíky ![]()
Domi, IUI se nedělá v narkoze, prý to bude pro mě jak běžná prohlídka ![]()
domco ano skoseli jsme hormonalni ale jen clostik a snazeni jen doma.brala jsem ho 6 mesicu.koncem ledna nas ceka ivi jen nevim jaka bude hor.stimulace to se dozvim 23.1 ja jsem jinak holky 14dc
ahoj holky,normálně z Vás chytám depky
.Už se tak krásně snažíte a určo vám to brzo vyjde a já zůstanu navěky v téhle kategorii
. Už mě to nebaví pořád čekat,se už asi zblázním ![]()
angelik23 ty mas problemy jake? ja zu se snazim 3.5 roku tak nemej depku uvidis jednou to vyjde vsem
Já nemůžu chlapa dokopat na spermio.Teda po pul roce uz se mi to povedlo,ale zase si nechce jít pro vysledky-porad nejaky vymluvy.uz jsem z toho akorat otravena.Zase nechci mu volat do Caru za zady abych se na ne zeptala. Asi to tak má prostě být
.Jinak my už se snažíme 2 roky.
asimam strach ze tam neco najdou a ze chyba je v nej.netlac na nej uvidis ze si je vyzvedne.
Já chápu že má strach, ale pořád lepší to vědět a moct s tím něco dělat než si myslet že se to nějak vyřeší samo.Už jsme spolu měli tisíc rozhovorů o tom že i pro něho existujou léky a že jsou další možnosti, tak se rozhodl že tam dojde a jako naschvál měli ted po Vánocích dovolenou
. Když já už v podstatě čekám vlastně skoro rok.Doktor mi pro něj dával žádanku někdy na začátku března a bez výsledků se dál prostě nehneme
. Ale jinak být někým jiným taky bych si radila, to co píšeš ty
.
Měla jsem největší strach že to vyjde manželovi špatně, ale naštěstí ten vyšel vzorně, my ženy se vyrávně se vším, ale muži …
jo jo domco muzi to nesou spatne kdyz to mi zeny se s tym nak vyporadame a vzdycky je nejaka nadeje a lecba.muj manzel to mel taky ok.-me bohuzel chyby ovulka.sama od sebe ovulku nemam jsen s praskama dojde jinak ne.ja si rikat holt je to osud ze zrovna ja .snad si rikam ze ivi by mohla vyjit.vy jste byli teprv na spermio?
Nás taky jako první poslal dr na spermio aby do mě neprali prášky zbytečně. Naštěstí on má vysledky OK, takže jsme to nejdřív zkusili s práškama přirozeně a teď snad budou folíky a dojde k IUI
Ještě, že můj mužíček ze spermiem neměl vůbec žádný problém.
to kaczule1: to vydadá že půjde ve stejném období já na umělé a ty na IUI, ono je to v podstatě to samé, tak budeme spolu čekat ![]()
Já jsem dnes druhý den MS.
Ahoj holky, tak konečně jsem doma
a vypadá to, že ms už i končí. Co beru utroš, tak to mívám jen 3 dny
Teď jdu uklízet, balit a smažit řízky a zítra ráno vyrážíme a vrátíme se až příští v sobotu večer. V hotelu by měla být wifi, tak se když tak po večerech tady kuknu ať pak nemusím pročítat celý týden ![]()
Domi, budu držet palečky ať vše probíhá v pořádku a hned po první IVF uvidíš //
![]()