Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
29.11.11 20:37

To by šlo, tam máme známe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
29.11.11 20:48

Sakra proc jsi odtud odchazela!!!!tak ze by jsme tam daly nejakou brigadku??nase deti by pak mohly byt sourozenci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
1.12.11 15:07

Ahojky holky, co je nového? kdy čekáte ovulace? já tento měsíc mám skoro pocit, že jsem bez ovulace, teploty nic moc, už jsem zakoupila testy, jen si ho udělat, abych viděla zda se blíží, ale vždy si na test vzpomenu až když si dojdu na wc :lol:
Je to tak že před ovulací je slabá čárka, pak zesílí a pak nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mata26
1.12.11 20:03

Ahoj holky, jaké používáte testy na ovulaci? Používám Clearblue několik měsíců, ale pozitivní jsem měla jen 1× a to zrovna byl partner pracovně mimo:( Doktor mi dělal testy a ovulaci bych měla být ok, tak proč je nezjistitelná?

• Citovat
  • Upravit
2238
1.12.11 20:17

Ahoj, já vlastně ani nevím kdy mám normálně ovulaci.nikdy mi test nevysel pozitivni hodne ale porad ho mam slabe pozitivni tak pak se v tom vyznej :,( a něco zploď.Jinak já jsem si objednávala z netu nějaký ovu testy ale asi jsou hodne citlivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
2.12.11 10:01

Holky mě je bez těch prášků nějak zle.Asi jsem se už stala závislá!!! 8o
Jak je vám????Ale po dlouhé době mě při MS ani nezabolelo břicho ani žádný příznak že měla přijít nic.Takhle by to mohlo vypadat každý měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.12.11 15:33

:lol: :lol: :lol:
Mě je bez nich skvěle a dnes je ovu jako vyšitá, teplota i testík na to ukazuje :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
3.12.11 18:19

no tak to je paráda tak se pořádně snažte at to do těch vánoc stihnete.Já mam taky radost konecne byl muzskej na vysetreni ale jeste nevim vysledky ale slavim ze tam sel!!!a to mi zatim staci.konecne jsme se zase trochu hnuli z mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.12.11 20:19

Holky, tenhle cyklus jsem bez clostiku, ale dneska mi teplota dost klesla (jsem 14 DC), tak mi to nedalo a udělala jsem si ovu test. Zůstala jsem v šoku, jak se mi testovací čárka vybarvila, jelikož i s clostikem jsem měla cyklus anovulační :nevim: Teda, celkem jsem měla 3 cykly s clostikem, z toho druhý byl anovulák. Sice jsem si řekla, že to tento měsíc teda nebudu řešit, když jsem bez clostiku, ale ta teplota mě překvapila, tak jsem test zkusila. Přidávám fotku, co myslíte, můžu ten test brát jako pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.12.11 20:36

Kdy budete mít výsledky? My měli do dvou hodin :think: Tak ať je vše OK :palec:

angellik23 píše:
no tak to je paráda tak se pořádně snažte at to do těch vánoc stihnete.Já mam taky radost konecne byl muzskej na vysetreni ale jeste nevim vysledky ale slavim ze tam sel!!!a to mi zatim staci.konecne jsme se zase trochu hnuli z mista.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
5.12.11 07:27

Já myslím že můžeš a je fajn,že to jde i bez prášků :-). Výsledky měly být hotový v poledne,ale museli jsme jet pryč, tak si je vyzvedne až v pátek až přijede domů :( . Už mě štve jak je pořád pracovně pryč. Ale na jaře tam chce skončit tak snad ho už pak budu mít víc doma :) .jsem zvědavá co to udělá mě s cyklem a jestli OVu bude a nebo ne.Jsem nechtěla měřit teplotu,ale ted jsi me tak nahlodala ze asi budu :) .Nedá mi to :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
5.12.11 17:59

až v pátek? jé to je dlouhé čekání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
5.12.11 18:14

A nemůžes si zavolat? Nebo on? Manželovi to řekli i do telefonu a výsledky na druhý den zaslali domů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
5.12.11 20:35

to asi jo,ale já počkám.Výsledek tím stejně neovlivním tak proč se stresovat a chvátat na to.Ať už to dopadne jakkoliv tak je mi to jedno,možná by bylo lepší kdyby mu zjistili něco lehčího a věděli jsme aspon proc to nejde nez aby bylo vse o.k.a dal patrali.ale verim ze to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
5.12.11 22:19

Tak si holky představte že už nemám žádnou radost. Nejen že se nám nedaří s mimčem ale otravili mi kone na kterym jsem jezdila :,( :,( . Připravili mě o moje potěšení-ach jo! :,( :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí