Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tenhle rok určitě bude lepší a všechny se dočkáme mimiška
Sice asi už jen s pomocí lékařů, ale alespoň ta možnost je
Dneska jsem nějak dobře naladěná a jak se říká - Jak na Nový rok, tak po celý rok
![]()
Ahojky
, co nového? jak pokračujete ve snažení?
Já jsem si dupla a jdeme naumělé hned ![]()
Ahoj, já se na snažení vykašlala.užívám si života.dneska se mi zdál ale krásný sen, tak radši nebudu říkat co to bylo aby se mi to splnilo. Jinak já se přestala snažit a mužskej šel do sebe. Nepije, nekouří a zítra jde do CARu. Je mi teď ale nějak strašně dobře spokojeně-doufám že to nezakřiknu. A ty vejcovody nejdou nějak spravit?Je to hodně špatný a nebo už to nechceš prodlužovat a rovnou se do toho vrhnete?
Ahoj holky,
Domi, tak to je supr. Kdy začínáte se stimulací? Jak to u vás bude vypadat? Jsem zvědavá, jelikož nás to asi čeká
![]()
Jinak, co se týče snažení, my se teď snažili doma sami. Vlastně jsme se ani nesnažili, jen tak si užívali. A příští víkend jedeme na hory do Rakouska na týden a tam bych to měla dostat a pak zobat clostik a pak rovnou IUI ![]()
AHOJ HOLKY TAK SE PRIDAM K VAM.HOLKY ZITRA ME CEKA TO NA CEM BYLA DOMCA V PROSIMCI CEKAJI ME AMBULANTNE ZJISTOVANI ZDA MAM PRUCHODNE VEJCOVODY.JSU OBJEDNANA ZITRA V 10HOD DOPO.AKORAT ME TO BUDOU DELAT 10DEN OD ZAC.MENSTRUACE.MAM STRACH ZE BUDOU NEPRUCHODNE TO BY BYLA ASI JEN MOZNOST IVF ZE?
Ahoj a vítám tě, ano u neprůchodných vejcovodů není jiná možnost jak IVF. Budu držet palečky ať to dobře dopadne ![]()
hanka1120 píše:
AHOJ HOLKY TAK SE PRIDAM K VAM.HOLKY ZITRA ME CEKA TO NA CEM BYLA DOMCA V PROSIMCI CEKAJI ME AMBULANTNE ZJISTOVANI ZDA MAM PRUCHODNE VEJCOVODY.JSU OBJEDNANA ZITRA V 10HOD DOPO.AKORAT ME TO BUDOU DELAT 10DEN OD ZAC.MENSTRUACE.MAM STRACH ZE BUDOU NEPRUCHODNE TO BY BYLA ASI JEN MOZNOST IVF ZE?
Ahojky Hani, vyšetření se dá vydržet, není to příjemné, ale určit to zvládneš, ono prý když jsou průchodné tak je to víc nepříjemné než když nejsou, když nejsou tak ti neprojde do břicha vzduch a ten je prý nepříjemný až to prý píchá pod klíční kost, no mě nic nepíchalo, protože tam nebyla neprůchodnost. Každopádně, i když jsi na to třeba připravená, je to rána, najednou máš pocit, že jsi ty ta vadná a že vlastně manžel kdyby si našel jinou tak tohle nemusí řešit a pod. Další věc je, že mě hnali hned na laparku s tím že mi vejcovody vezmou, to mi řekli hned po tom, co mi řekla že jsem neplodná, to mě dorazilo. Nakonec jsem si vše přes vánoce promyslela a došla k závěru, že jsem operaci odmítla a řekla si hned o umělé. To odebrání nemám problém, ale až po dětech. Takhle když se neco pokazí víš že se dají zprůchonit i kdyby v zahraničí si to zaplatit, ale když ti je vezmou a přestanou se ti dělat vajíčka, tak mít dítě nikdy nebudeš. Nenech se do ničeho tlačit a vše si dobře promysli. Držím palce.
dekuji domco urcite zitra napisu.ta hadicka je velika a sirsi neco celkem uska?
ahoj domco tak uz mam po vsem.vejcovody mam oba pruchodne coz jsem se aji teda divila,ja cekala opak.pred zakrokem jsem si dala 2 brufeny pro jistotu a dobre jsem udelala injekci jsem zadnou nedostalu strach jsem mela v tu chvili az v krku.ale nebylo to tak hrozny.jediny co jsem hodne citila tak byla ta hadicka kdyz ni ju zavadela,to byla tupa bolest a pycani az na te klicni kosti jak jsi rikala a tekutinu jsem vubec necitila a vzduch taky zadny v sobe nemam a ani nemela.je me celkem dobre jen trosku spinim mam podrazdenej cipek ani bricho me neboli ale to je asi tema brufenama.jediny co jse stalo ze mi tu hadicku zavadela dvakrat,poprve kdyz ju zavedla a projela mi ta bolest ja se nak blbe pohla a ona vyjela podruhe uz ok.
domco jinak ti preji at ti to vyjde na prvni pokus,hodne stesti.jinak fakt nechapu proc se nam nedari manzel ma spermio ok ja pruchozi vejcovody hormonalni profil ok genetika ok jen cekam na vysledky imuno. to bude hotovy az 20 ledna fakt to nechapu.jeste se neco vysetruje nevis ?
Ahoj holky, jak se máte? Já jsem dneska měla návštěvu. Bylo to náročné ale bylo alespoň veselo
Když jsem ale viděla svého Jirku, jak ležel ve vedlejším pokoji na gauči s neteří, povídal si s ní a malá se smála tak mě zamrzelo, že mu nemůžu dát taky takového špunta ![]()
to Hanka1120: to je super, že to vyšlo dobře, zkoušeli jste stimulaci hormonální?
to kaczule1: dělají s tebou něco v tom Caru? mám dojem, že se stále nic neděje a to jsi tam šla dříve než já.
Domi, já měla hned na začátku ledna jít na IUI, ale ms mi jak naschvál přišla o pár dnů dřív a oni měli mezi svátkama volno, kdy mi mělo vyjít to IUI tak jsme to posunuli o 1 cyklus. Teď bych to měla dostat tak o víkendu, začnu zobat clostík, a pak rovnou na IUI ![]()