Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
24.1.12 13:21

ale prdy už ted jsi těhotná!!!!držím moc palce ať ti to těhotenství vydrží nejlépe 9 měsíců!!!! :dance:
A jaký je to pocit?Hlavně na to nemysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.12 13:52

domco hodne steti. kaczule1 ja tedka cekam na mrchu cervenou 2den nasadim clostik 12dc ultrazvuk a hura ivi. ale 2krat v jednom mesici a hned tak posobe to jsem nikdy neslisela unas se to snad ani nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.1.12 17:33

Domi, tak ať za 14 dnů uvidíš na testu // :palec:

Hani, no ono se to běžně nedělá. Můj dr. to ale tak dělá, jelikož je u toho alespoň trošku větší šance a taky největší šance je během prvních 3 pokusů. Ovšem, kdybych to odmítla a chtěla chodit 6× na IUI tak by mi vyhověl, ale mě to vyhovuje, že jenom 3 měsíce.

Zítra nakonec mám volno, jelikož holky mě v práci přesvědčily ať po IUI jdu domů a držím nohy u sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
24.1.12 19:10

kaczule aha tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.1.12 21:07

to kaczule: držím moc palce, taky jsem dnes zůstala doma, ale zítra už jdu do práce, to budeme spolu testovat, já se chystám příští sobotu, ale nevím zda to nezkusím i dříve, jsem nedočkavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
24.1.12 21:16

Domi, tak to já na testování nemyslím. Spíš si počkám na ms. U IUI nejsou tak velké šance jak u IVF, tak raději zůstávám nohama na zemi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
24.1.12 22:18

U IVF máme šanci jen 25% a tím že nám je vrátili brzy tak možná ještě méně. Kolik je u IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
25.1.12 06:54

Domi hlavně netestuj dřív, dopadneš jak já.ještě 14 dní jsem v sobě měla ty hormony a vysel pozitivní test a za dva dny to prislo.tak se nech překvapit.držím palce oběma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 07:00

Domi u IUI je šance kolem tak 12% myslím (nebo i 10%). A proč ti to vrátili brzy a nenechali si to déle dozrát aby ta šance byla vyšší? Já tomu ale nerozumím, zatím jen sbírám informace, co mě asi taky nemine :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
25.1.12 08:14

katzule ano u ivi je sance tak kolem 10-15 procent.taky jdu na ivi zacatkem unora bude to nase prvni.vcera dorazila menstuace takze nasadik clostik mam i silnejsi davku tak jsem zvedava ale na mne clostik vzdycky fungoval dobre.jen musim zavolat do caru dneska protoze nevim jak se to pocita protoze jsem to dostala az odpoledne takze nevim zda prvni den menstuace je dneska nebo vcera .jinak tomu velkou uspesnost taky nedavam,taky vzdycky zustavam stat nohama na zemi.rikam si proc by to melo tohle zrovna vyjit kdyz jsem clostik bral pul roku a snazeni doma a nevysloto.ale treba budeme mit stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
25.1.12 11:58

Tak mám 2. IUI za sebou. Dr. mě vzal přesně o půl 11, takže super! Jo a když mi dělal ultrazvuk, tak na jednom vaječníku už zmizely snad všechny foliky, takže pregnyl zapůsobil a na druhém myslím, že ten dominantní taky prasknul a ještě tam zbylo pár malých, přičemž se jeden ještě vyvinul na 20mm, takže další kandidát na prasknutí :mrgreen: Prý jsem ideální ukázka proč dělat 2 IUI :lol: Doma se ještě máme snažit a od zítřka bych měla užívat utrogestan. Dostala jsem i recepty na nový clostik a pregnyl a až příjde ms, tak to budem opakovat. Pak ještě jednou a pak budem řešit co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
25.1.12 17:50
kaczule1 píše:
Domi u IUI je šance kolem tak 12% myslím (nebo i 10%). A proč ti to vrátili brzy a nenechali si to déle dozrát aby ta šance byla vyšší? Já tomu ale nerozumím, zatím jen sbírám informace, co mě asi taky nemine :oops:

Já také tápu, ale prý když je málo vajec se to vrací brzy, když jich je dost nechává se to déle a vrátí se to co přežije. Příště uý budu taky chytřejší a na vše se ohledně toho zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
29.1.12 07:47

Třeba žádné příště nebude a už máš drobečka v sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
30.1.12 10:11

Nevím zda ho mám stále v sobě, ale po sobě mám děsný exzém, nikdy jsem na něj netrpěla, mám boláky po celém těle, to musí být z toho utrogestanu z té koňské dávky. Falt fěs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
30.1.12 15:11

Já z utroše nikdy nic neměla. Ale ty užíváš asi vyšší dávky, já jenom 1-0-1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí