Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Myslím že tak velká dávka to nebyla, oni chtějí aby praskaly až po 48 hodinách. Skoro bych řekla že na obalu bylo 500 ale nevím zda to není blbost ![]()
Uvidím, zítra zase zkusím, bud bude sílit nebo slábnout.
tak to bylo asi 5000, nejmenší je myslím 1500… tak to držím moc palečky ať to jsou opravdu těhotenské // a mimišek se v bříšku pěkně vyvíjí ![]()
Možná jsem to popletla a bylo to více. Sakra měla jsem docela radost, že budu těhu
njn jsem naivní ![]()
Domi a jestli je to 14 dnů od oplodnění vajíčka, tak to už bude opravdu těhu. Kdyby ta / byla ještě z hormonů, tak bych řekla, že bude už jen slaboulinká
Držím palečky. Kdy budeš zase testovat?
domy to jsi urcite tehotna.na pregnyl uz to nevypada.ja mela pregnyl v tele asi 10dnu.14dni to urcite nikdo v sobe pregnyl nema.drzim ti palecky at to dobre dopadne.a embrijka ti vkladali zpet dve tak by ti to mohlo vyjit.
Na co má být ten pregnyl?
Já myslím že jsem ho neměla vůbec, že jsem měla něco jiného.
Dívala jsem ted na webu na obal a ten puregon jsem opravdu neměla, měla jsem něco jiného.
aha tak to je mozny ze jsi mela neco jinyho urcite je toho vic.
Nejsem si ted jistá už ničím
měla jsem týden puregon, pak jeden den orgalutran a pak něco a pak už nic za 2 dny odběr vajíček. Jestli bude test ráno bílý tak mě trefí. To nevím tedy proč mi dr říkal, když jsem se ptala od kdy můžu testovat, že můžu od začátku, ale něco uvidím až cca za 10 dní. Čtu na webu že to drží v těle i 14 dní.
Domi, nevím jestli se dává pregnyl před opu, někde jsem četla, že jo někde, že ne
Já osobně jsem dostala pregnyl, když na kontrole byly pěkné folikuly, tak ať dozrajou a uvolní se.
Držím palce ať jsou krásné // ![]()
Ahoj Domi, já měla pregnyl v sobě 17 dní, ale držím ti palce at to vyjde a carka zacne jeste sílit!!!pak dej urcite vedet.Jsem si tenkrat počítala jak dlouho vydrzi pregnyl v tele a na citlivem testu by mohl byt jeste i 18-20 dni po aplikaci ale slabne to,tak zkus zitra a pak dej vedet.jsem uplne napnuta jak ti to dopadne,ale verim ze vyborne. My se s muzskym domluvili jestli mu ted vyjde spermio zase spatne tak jdem taky rovnou do toho.uz se mi nechce na nic cekat.
jo a Domi jsem ti přece vyvěštila že se v lednu zadaří,tak se opovaž mě říct že neumím věštit
.