Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Domča123 píše:
Pokud to nevyjde jděte na IVF, takhle se jen trápíš.
No Jirka chce vyzkoušet všechny možnosti IUI a ty 2 měsíce už vydržím ![]()
Vyšetření průchodnosti vejcovodů nemám udělané
Hold, každý lékař ma jiný postup ![]()
kaczule to mas pravdu co jinej car to jiny postupy.ja na tu pruchodnost vejcovodu zase musela,doktorka me rekla pokud by se zjistilo ze je mam nepruchodni ivi bohuzel nema cenu.tak jsem na to musela
Kdybych poslechla dr tak bych ted byla po laparce a bez vejcovodů, na tu jsem měla jít v týdnu co mi dělali ET a kdo ví jak dlouho by trvalo, než by k IVF došlo.
Uplně narovinu jsem dr řekla, že snažíme 3 roky a že nechci žádné zákroky, že chci prostě dítě, chci IVF.
Ale taky jsem nevěděla zda se mnou nevyrazí dveře
ale říkala že to chápe a poslala mě na IVF. Říkala jsem si, že pokud odmítne půjdu do jiného CAR, nechtěla jsem odběr vejcovodů dříve než budu mít dítě, vím o případu kdy se v souvislosti s tímto zákrokem přestaly uplně tvořit vajíčka a já jich mám i takhle málo.
Ještě jsem si ted vzpomněla, říala mi dr a pak ještě i v nemocnici jak mi brali vajíčka, že kdo má neprůchodné vejcovody má téměř vždy problém s častými záněty močových cest, že to spolu spuvisí. Já je mám stále, není měsíc kdy bych neměla zánět močáku, ted už se to povedlo vychytat, ale roky jsem tím trpěla.
Pokud nemáš tyto potíže, tak bych byla v klidu.
Tak zánět močáku nebo takovéhle ty problémy jsem snad v životě neměla
A jinak příznaky pořád žádné. Cítím se úplně v pohodě, takže opravdu očekávám, že ms brzo dorazí ![]()
Třeba ne, když jsi v poho tak to bude dobrý, 2 dny před bys měla ctit že má MS dojít.
Ahoj holky, tak jsem dneska byla u doktora s vysledkama muzskyho a ten mi rovnou rekl at jdem do ivf,at necekame jestli se to zlepsi nebo ne,ze se to stejne v nejblizsi dobe nezlepsi natolik aby to slo normalne, tak mam paradoxne docela radost.Mužskej jde za 14 dni na dalsi vysetreni a pak se hned objedname
.Jen doufám že to půjde tak rychle,jak u tebe Domi
. Jo a jinak držím palce oběma!!!
Jé to mám radost, tedy ne ze špatného výsledku, ale že se to u tebe pohne. Držím palec. Druhý den MS začneš s injekcemi a pak to bude raz, dva.
U mě to bylo rychlé, mě to vyšlo, že jsem byla pár dnů před MS když jsme se s dr na IVF dohodly, hned jsem vše nafasovala domu ![]()
Normálně nic, jen krev na pohlavní choroby jinak nic. Ale mě tohle vše asi dělala moj dr a posílala mě do CAR už s výsledky v ruce tuším.
Aha, mě dělal doktor jen profil, no ale to je jedno, tak počkám s čím přijdou pak oni ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď