Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
to kaczule1: ahojky, jak se cítíš? co MS? já ji měla dostat tak včera, dnes max zítra a břicho mě bolí fest, tak snad nedojde mrcha jedna. Testík vypadá dobře, tak snad ne.
Ahoj holky je normální abych mněla 7DC ovulacní test slabě pozitivní myslím že čárka zejtra bude stejně silná už ale sem ztoho jelen takhle brzo?je to možné?MINULOU OVULACI sem mněla až 20DC
![]()
Domi, nedalo mi to a ráno jsem zkusila testit a samozřejmě jen jedna /. Ale tak nějak jsem s tím počítala a překvapivě nejsem nijak extra smutná. Teď jen čekat až dorazí ms
A pak hurá na další snažení ![]()
Maro, já mám zkušenosti, že moje tělo si dělá co chce, takže je všechno možné
Ale čárky na ovu testu musí být stejné, jinak nejde brát test jako pozitivní
Dokud není MS tak je naděje, moje známá měla pozitivní test až snad víc než týden po MS, nevím čím to je.
Nevím, nějak jsem dobře naladěná tak ani nesmutním a těším se na další snažení
a zanedlouho už budem řešit IVF ![]()
Ne, už nechci. Měřím si BT a počkám si na ms. Kdyby náhodou BT byla delší čas pořád nahoře, tak pak udělám asi další test, ale teď to je pro mě jasné ![]()
No, dneska trošičku klesla, ale pořád to patří mezi ty horní teploty, tak jsem zvědavá, jak budou vypadat další dny ![]()
Ahojky holky tak BT stoupá pomalu 36,7 sem zvědavá na ovulační test dneska jestli ukáže ješt lepší čárky než včera snad!
jak je to před ovulkou spadne drobet teplota nebo jak jeto?
Ahoj, já jsem úplně chcípla, tak už jsem doma a jdu se léčit. Jo a už jsem začala špinit, takže nejpozději zítra ms dorazí a hurá na další snažení
Už se těšíš na kontrolu?
To je mi líto, že zase nic. Kolik vás čeká ještě pokusů?
Těším se moc, jen aby to bylo OK.