Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
15.3.12 08:49

Domi, tak nějak nijak :nevim: Čeká nás poslední pokus s IUI a pak už IVF :zed: Jakpak se ty cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
15.3.12 10:46
Domča123 píše:
Ahojky holky, že by nová těhulka? jak se to vyvíjí?

Ahoj Domi, jak se to vyvý(i)jí nevím,na kontrolu jdu až 26.3. a do té doby nevím.Pořád sleduju ty čárky na testu a přemýšlím jestli sílí a nebo ne(zdá se mi že ne) a pořád jsem ve stresu jestli to bude o.k.Jsem z toho taková nějaká smutná.Myslela jsem si jak se budu radovat,ale spíš jsem se začala bát.Dneska jsem lehce zašpinila a už jsem z toho zase v pr…i a prolitla jsem snad všechny diskuze co to znamená :,( ,ten internet mi byl čert dlužnej :lol: A co u tebe vše o.k?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 13:32
angellik23 píše:
Domča123 píše:
Ahojky holky, že by nová těhulka? jak se to vyvíjí?
Ahoj Domi, jak se to vyvý(i)jí nevím,na kontrolu jdu až 26.3. a do té doby nevím.Pořád sleduju ty čárky na testu a přemýšlím jestli sílí a nebo ne(zdá se mi že ne) a pořád jsem ve stresu jestli to bude o.k.Jsem z toho taková nějaká smutná.Myslela jsem si jak se budu radovat,ale spíš jsem se začala bát.Dneska jsem lehce zašpinila a už jsem z toho zase v pr…i a prolitla jsem snad všechny diskuze co to znamená :,( ,ten internet mi byl čert dlužnej :lol: A co u tebe vše o.k?

To je přesně co jsem tu psala když se mě Kaczule ptlala zda se raduju, že vlastně ty // jsou jen začátek strachu a to bude trvat dokud nepřekonáš 12 týden. Držím moc palce, já taky stále testovala a zkoumala, mě ani nebrali krev na HCG ani jednou takže jsem fakt nevěděla vůbec zda se to vyvíjí dobře. Chápu tvoje obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 13:32

Je mi stále zle, celé dny, je to únavné, říkám si, že už chci porodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 13:34
kaczule1 píše:
Domi, tak nějak nijak :nevim: Čeká nás poslední pokus s IUI a pak už IVF :zed: Jakpak se ty cítíš?

Kolikátého jdeš? no ale už se ti to krátí, pak IVF je mazec, uteče to, budeš z toho vyčerpaná, fyzicky i psychicky , ale budeš to mít za sebou a zvládneš to, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.3.12 13:35

Ve středu mám kontrolu, tak jsem zvědavá :think: Ale děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
15.3.12 13:40
Domča123 píše:
Je mi stále zle, celé dny, je to únavné, říkám si, že už chci porodit :-)

to já pořád čekám kdy mi začne být zle, ale krom toho že mě bolí prsa a občas břicho tak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 14:41

Holky držím palce oběma. Ono zle vám být ani nemusí, někdo ani neví že je těhu, to není podmínka. Pak je to dlouhé od // do 12 týdne kdy si lehce člověk oddechne, že je nejhorší období za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
15.3.12 14:53

Já se bojím abych se toho // vůbec dočkala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 15:50
kaczule1 píše:
Já se bojím abych se toho // vůbec dočkala :,(

Dočkáš se neboj, pak to nebude ani tak radost jako starost aby bylo vše ok, strašné čekání než půjdeš na kontrolu, pak než uvidíš srdíčko.
Taky jsem nevěřila už ničemu, a už vůbec jsem nevěřila že se to IVF povede, kor když jsme měli jen jedno vajíčko kvalitní, říkala jsem si, že druhý pokus už vyjde, že je větší šance. Užívej si že ted můžeš vše, pak pokud půjdeš na IVF ti bude zle po hormonech, pak odezní hormony a bude ti zle z těhu, je to těžký začátek, ale zvládneš to. A určo využij tu lepší metodu, něco to stojí, ale je to jistota, nám řeli, že u nás není třeba, ale vyžádala jsem si jí. Neznám nikoho komu by se to tímto nepovedlo. Moc ti držím palce a moc ti to přeju :palec:
Vám oběma holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.3.12 15:13

Ahoj holky, můžu se přidat? V roce 2009 jsem měla zamlklé těhotenství, pak obrnu lícního nervu, se kterou jsem se léčila přes rok a půl.A teď když se skoro rok snažíme nám to najednou nejde, a to se s tejným partnerem.Dneska mi doktor řekl, že má jít manžel na test HIV a pak na spermiogram.Což si myslim,že je zbytečný, když prve se to povedlo hned na poprvé.Už jsem z toho na nervy.Taky mi říkal, že až budu mít jeho výsledky, mám zavolat a on mi udělá rentgen dělohy.
Ale myslim si že je to nervama.Už jsem úplně vydeptaná jenom z toho, jak se všichni ptají, kdy už budeme mít miminko.Myslela jsem že mi napíše hned clostík a půjdu domů.Zatím beru proveru kvůli nepravidelnému cyklu.Koupila jsme si Femibion 400, to mi prodal přímo doktor, manželovi jsme objednala selzink na podporu spermií a teď dokonce i speciální lubrikační gel na zrychlení spermií, je k spermiím přátelský a prý lepšuje jejich pohyb.No zatim se mi na ten spermiogram nechce, manžel má nepřetržitý provoz v práci.Tak snad se zadaří samo.Taky beru Sarapis menzis. A teď mi doporučili čaj báby radnické.Tak uvidim,máte s ním někdo zkušenost? Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.3.12 17:27

Ahoj janilinko :mavam: Tak o tom čaji slyším poprvé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.12 19:37

ahojky holky, my s manželem se o mimi pokoušíme už přes rok a pořád nic, teď jsem si nechala napsat od gynekologa cviky podle mojžíšové a od dubna začínám, slyšela jsem jen samé pozitivní zprávy na tohle cvičení, tak doufáme, že se nám to konečně podaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
26.3.12 20:30

Tak to držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
26.3.12 21:21

No narazila jsem na ten čaj na netu, ale tam byl drahý a v Třemošné v čajovně jsem koukala jako puk, že ho tam má za 60 korun.Tak ho začnu pít.Vážně se mi nehce manžela tahat po doktorech, ale když to jinak nepůjde, tak holt bude muset, aby bylo jasný jak na tom jsme.
Jednej známej napsla clostík hned bez spermiogramu a bez rentgenu dělohy.Tak jsem si mylsela, že mě to taky napíše a ono ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí