Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15866
27.3.12 06:08

No, mě manžel právě řekl, že on půjde jako pvrní na spermio, že se v něj nemusí „hrabat“ a ve mně ano. Tak jsem šla na gyndu a dr. mi dal hned žádanku na spermio, já jsem měla odběry na HP a progesteron a pak když byly výsledky, tak mi nasadil clostik. Ale nejdřív chtěl vidět spermio ať do mně necpou hormony zbytečně. Clostik je celkem silný hormon a může i způsobovat cysty a během užívání mají být kontroly, proto chtěl nejdřív vidět výsledky chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 10:53

Ahoj, určitě ho na spermio pošli, ono se to strašně moc mění, mužskej ho měl zase pořád špatný,pak najednou dobrý to se zadařilo,ale začíná se to vyvíjet špatně tak to vypadá že mě příští týden čeká revize :,( a pak zase znova ten kolotoč, jen doufám že se dočkám dřív jak za další dva roky :lol: . Oni clostík většinou dávají až když vyloučí vadu u mužskýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 10:55

Kaczule jak to vypadá u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.3.12 10:57

No už jsem jednou s manželem otěhotněla, ale ve třetím měsíci mi zjistili zamlklé těhotenství, náseldovala revize dělohy a teď se spíš bojim, že mám třeba ssrůsty na děloze, a proto nemůžu otěhotnět, doktor říkal, že hormonálně by to mělo být v pořádku, když po Proveře dostávám měsíčky pravidelně,tak chce spermiogram,ale taky test HIV manžela,taky když jste šli na spermiogram, chtěl po vás doktor před spermiogramem test HIV partnera? Spíme spolu bez ochrany, a já HIV nemam,ale když to chtšjí.AAAale zajímalo by mě jak dlouho trvá ten test na HIV? Je to za týden nebo se čeká dýl na výsledky? A doktor mi říkal, ať manžel nahlásí Diagnózu N 46 aby za ten test nemusel nic platit, nevíte co je to za zkratku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 11:00

jak říkám ten spermio se mění co týden, a že to jednou bylo dobrý a vyšlo to neznamená že je to pořád dobrý. Nám dělali spermio už asi 4× a pokaždý uplně jiný, takže chyba může být klidně u něho. Po nás teda testy na HIV nechtěli a myslím že do týdne výsledky nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.3.12 11:02

Taky chodíme poslední měsíc pravidelně plavat do bazénu, koiupili jsme si permanentku, říkali na netu, že je to dobré na posílení dělohy.Teď když jsme měla měsíčky, tak mi před začátkem hrozně bolely bradavky, ještě teď jsou drobet citlivější.Prý je to prudkým poklesem hormonů, tak taky nevim.Teď mám druhý den femibion,manželovi jsem taky objednala vitamíny a uvidim.Doktor řikal, že před tim rentgenem dělohy do toho třeba vlítnu, že už nebudu tak nervózní.6e ten se stejně dělá až po menstruaci do 10 dní.Prý to hrozně bolí, že prý ani nedají nic aby to nebolelo.Do čípku nacpou hadičku s kontrastní látkou a pak udělají rentgen.Už jste to nějaká z vás zažila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.3.12 11:06

No právě je mi divný že chce ten test.A jak je s tím spermiogramem? Jak se má sexuálně zdržet? Třeba teď jsme to týden neměli,ale na netu píšou že nemá být sex maximálně 3 dny před testem,víc ne že se pak taky ty spermie nehýbají.TAk jsem mu objednala na netu na lepší spermie selzink. Má to selen vitamin E a C, to je prý na podporu spermií.
MAnželovi to nevadí, akorá tho štve , že bude lítat po doktorech, že už takhlechodí na alergologii a s tlakem.Má prý kolísavý tak už mu cpou prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 11:06

počkej to půjdeš na zjištění průchodnosti vejcovodů, na tom bylaDomča když si pročteš diskuzi tak to tam určo najdeš jak to popisovala. Říkala že se to dá přežít :lol: . Po pravdě mě se osvědčilo přestat všechno brát a přestat se snažit. Objednali jsme se do CARu ale na vstupní pohovor už jsme nemuseli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 11:07

po nás chtěli 5 dní abstinence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
27.3.12 11:12

Tak to vyšlo a jsi těhu? víš že tohle jsem slyšela už víckrát, že stačilo se objednat a už ke konzultaci v caru nedošlo. Super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 11:16

No super to moc není, včera jsem byla na kontrole a paradoxně jsem ráno začala krvácet, jako pak se to uklidnilo. tak mi dal doktor můj oblíbený utrogestan a ještě k tomu mega dávku a u toho se smál že se ho snad nikdy nezbavím. Na UTZ jsem si myslela že to bude taky trochu větší na to že podle MS bych měla být 7 týden,tak podle UTZ tak možná 5týden, ale to jsem mohla mít OVU později a nebo je to k.o. No uvidím příští středu a do tý doby mám ležet :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.3.12 11:30

Já už bych chtěla mít všechno za sebou a být těhotná.Je tokolotoč doktorů,u každého zaplatit všimné 30 korun.A jak ten spermiogram si musim zaplatit i když mám žádanku od svého gynekologa?Mně doporučil můj doktor napa docenta Lošana v Plzni, že to má doma a že vyšetřuje i v sobotu a v neděli.Manžel má nepřetržitý provoz, tak to bude těžší skloubit ty vyšetření, nanáběry půjde ve čtvrtek, protože jeho obvodní lékař nabírá krev jenom ve čtvrtek.Pak až budou výsledky HIV tak s emá objednat na spermiogram.Už sje z toho vydeptaná.Teď mě ještě vystrašil rentgenem dělohy.Samé lepší vyšetření. Tak hlavně lež, nech se obskakovat :lol: snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 11:33

Nemá mě kdo obskakovat, jsem doma sama :lol: . Když máš žádanku tak nic neplatíš. a toho rentgenu se neboj, bud rada ze to to nabidli, je to nejrychlejší cesta jak zjistit že je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
27.3.12 11:46

No právě že mám ze všeho akorát nervy v kýblu.Tchýně se mě pořád ptá, kdy budeme mít miminko, pak se ptá manželovo babi a mně už to docela leze namozek, co jim je do toho. :twisted: doktorovi jsme to řekla a ten klidně řekne: serte na ně :lol: :mrgreen: a tychýně hned jeslti nechci zkusit jinýho doktora.Ale já to svému doktoru řekla až včera že nám to nejd a hend začal se spermiogramem atd. tak si myslim, že ho zatim měnit nebudu.Teď jsem četla, že to jde provézt i ultrazvukem s kontrastní látkou místo rentgenu dělohy, tak nevim.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
27.3.12 11:52

nás se taky pořád někdo ptá,to je asi normální.Mužskej už to vyřešil po svým, jak někdo řekne že by chtěl vozit kočárek tak jim říká ať si ho koupí a přestanou otravovat. oni pak většinou sklapnou a nemusíš nic vysvětlovat. Člověk se nad to prostě musí jenom povznést a nevnímat to. oni nevědí, že ti tím ubližují a ty se na ně kvůli tomu nemůžeš zlobit. Někdy si říkám že to tak má prostě být, že se z toho člověk má asi nějak poučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí