Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nad tím vůbec nepřemýšlej že by se to nepovedlo!!!Doktor říkal,že čím víc se bojíš tím máš méně kvalitní vajíčka,tak žádný strach a vůbec si nepřipouštěj,že by se to nemělo podařit!!!Když to zmákla Domča tak mi taky!!!
přece jí v tom nenecháme samotnou. ![]()
Ahoj holky, tak dneska ráno řeším dilema. Myslíte že OVu test dokáže ukázat těhotenství? Jiný test jsem doma neměla a tak jsem to zkusila a ten mi vyšel pozitivní-jako né slabá čárka,ale jak po injekci pregnylu.Teď mi to vrtá hlavou,ach jo ![]()
no já nevím, já si myslím, že ne
Vím, že známe ovu test ukazoval slabou čárku snad skoro celý ciklus a těhotná nebyla
Ale když není slabá, tak to netuším
šupajdi do lékárny pro těhu test, jsem sama zvědavá ![]()
už jsem to nevydržela a nakoupila jsem a ted sama se sebou bojuju abych to zkusila.Ale už mám týden zpoždění a tři týdny je mi nějak
. Ikdyž je blbost abych to takhle citila
Tak to blbost není, tak rychle testuj, jsem zvědavá
vypadá to nadějně… Míváš normálně takhle zpoždění?
Ja to mívám normálně nenormálně ale teď se mi to zdrželo už dlouho,každopádně jak jsem koupila test a přiletěla do práce tak jsem se přemluvila a vlítla na záchod.Vůbec jsem nepotřebovala čůrat tak to byla docela makačka,ale byly tam //.ted jeste aby to nebyla nějaká cysta či co já vím co. Ale stejně jsem to tušila.
teda, tak to moc gratuluju
tak už tu jsem sama snažilka
Ale moc ti to přeju ![]()
Děkuji,ale člověk musí zůstat nohama na zemi,myslím že i ty je už brzo najdeš. Vždyť to máme sakra vydřený,tak co by to bylo za spravedlnost!!!Držím ti palce ať už to teď vyjde. ![]()
My 2 roky.Vím že to není tak dlouho jako vy,ale zdalo se mi to uz jako vecnost
.Ale aspon vidis ze nema smysl to vzdavat,na to že mel muzskej spermie s nulovou pohyblivosti tak to snad vyšlo.Sama jsem tomu nemohla uvěřit
Moc ti to přeju
věřím, že to bude dobré ![]()
Já mám dneska nějak depku a chce se mi pořád brečet. Manžel dneska mluvil se sestrou, která bude za necelé 2 měsíce rodit a je mi z toho ouzkou až se za sebe stydím
![]()
To je normální a nemáš se za co stydět, myslím že není nikdo, kdo by tě chápal víc než my. Ten kdo si tímhle neprojde neví jak je to těžký na psychiku a jak to bolí. Zamáčkni slzu, usměj se a seber všechnu sílu,co ještě najdeš do dalšího boje. Nejsi přece žádná ,,sračka"
a navíc když ti bude nejhůř pořád se tu můžeš vypovídat nám!!! ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď