Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
11.3.12 19:11

Nad tím vůbec nepřemýšlej že by se to nepovedlo!!!Doktor říkal,že čím víc se bojíš tím máš méně kvalitní vajíčka,tak žádný strach a vůbec si nepřipouštěj,že by se to nemělo podařit!!!Když to zmákla Domča tak mi taky!!! :lol: přece jí v tom nenecháme samotnou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 19:15
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 07:20

Ahoj holky, tak dneska ráno řeším dilema. Myslíte že OVu test dokáže ukázat těhotenství? Jiný test jsem doma neměla a tak jsem to zkusila a ten mi vyšel pozitivní-jako né slabá čárka,ale jak po injekci pregnylu.Teď mi to vrtá hlavou,ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.3.12 11:00

no já nevím, já si myslím, že ne :think: Vím, že známe ovu test ukazoval slabou čárku snad skoro celý ciklus a těhotná nebyla :think: Ale když není slabá, tak to netuším :nevim: šupajdi do lékárny pro těhu test, jsem sama zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 11:08

už jsem to nevydržela a nakoupila jsem a ted sama se sebou bojuju abych to zkusila.Ale už mám týden zpoždění a tři týdny je mi nějak :poblion: . Ikdyž je blbost abych to takhle citila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.3.12 16:52

Tak to blbost není, tak rychle testuj, jsem zvědavá :mrgreen: vypadá to nadějně… Míváš normálně takhle zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 17:36

Ja to mívám normálně nenormálně ale teď se mi to zdrželo už dlouho,každopádně jak jsem koupila test a přiletěla do práce tak jsem se přemluvila a vlítla na záchod.Vůbec jsem nepotřebovala čůrat tak to byla docela makačka,ale byly tam //.ted jeste aby to nebyla nějaká cysta či co já vím co. Ale stejně jsem to tušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.3.12 17:38

teda, tak to moc gratuluju :hug: :kytka: tak už tu jsem sama snažilka :zed: Ale moc ti to přeju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 17:49

Děkuji,ale člověk musí zůstat nohama na zemi,myslím že i ty je už brzo najdeš. Vždyť to máme sakra vydřený,tak co by to bylo za spravedlnost!!!Držím ti palce ať už to teď vyjde. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.3.12 17:50

Děkuji, jak dlouho se vůbec snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 18:01

My 2 roky.Vím že to není tak dlouho jako vy,ale zdalo se mi to uz jako vecnost :roll: .Ale aspon vidis ze nema smysl to vzdavat,na to že mel muzskej spermie s nulovou pohyblivosti tak to snad vyšlo.Sama jsem tomu nemohla uvěřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
12.3.12 18:04

Moc ti to přeju :hug: věřím, že to bude dobré :hug:

Já mám dneska nějak depku a chce se mi pořád brečet. Manžel dneska mluvil se sestrou, která bude za necelé 2 měsíce rodit a je mi z toho ouzkou až se za sebe stydím :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
12.3.12 18:20

To je normální a nemáš se za co stydět, myslím že není nikdo, kdo by tě chápal víc než my. Ten kdo si tímhle neprojde neví jak je to těžký na psychiku a jak to bolí. Zamáčkni slzu, usměj se a seber všechnu sílu,co ještě najdeš do dalšího boje. Nejsi přece žádná ,,sračka" :lol: a navíc když ti bude nejhůř pořád se tu můžeš vypovídat nám!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 08:46

Ahojky holky, že by nová těhulka? jak se to vyvíjí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
15.3.12 08:47

to Kaczule1: jak to vypadá s tebou? co tě ted čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí