Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to věřím, že ještě není vyhráno, ale je třeba myslet pozitivně
A snad máš pravdu, snad se k tobě brzo přidám ![]()
Musíš se přidat, čekám na tebe ![]()
Já to tak nějak beru, že to nějak dopadne, pokud dobře tak super, pokud špatně, tak se tělo samo zbaví toho co by nebylo dobré, s tím nic nenadělám, bude mě to mrzet, ale není všem dnům konec ![]()
to je dobře, že máš k tomu takový přístup, ale věřím, že máš v sobě bojovníčka a když už se chytil, tak se přece jen tak nepustí, ne? ![]()
Ahojky, dnes jsem byla na kontrole, vše OK, srdíčko krásné.
A co ty jak pokračuješ? bereš clostík?
Já jsem clostik dobrala, včera jsem byla na kontrole a zítra a v pátek mám další IUI ![]()
Tak to je super, že bylo srdíčko. Určitě všechno už bude OK ![]()
Tak ti to taky ale utíká, jen koukám, zase IUI. A jak se cítíš? zvládáš fyzicky i psychicky?
Dnes mi bylo ouzko, dvě holky co byly na řadě přede mnou vycházely s pláčem z ordinace, mě polilo horko, uplně jsem měla takový strach, bylo mi jich strašně líto.
Tak já jsem celkem v pohodě. Ale nějak po ms mi taky přišlo nějak ouzko. Byla jsem taková smutná a bylo mi do pláče, ani nevím proč
Ale už se cítím celkem dobře. Asi mi zlepšila náladu ta včerejší kontrola. A na víkend se chystáme do Prahy, tak se u těším jak se odreaguju ![]()
Ahoj Domi, tak jak užíváš požehnaného stavu? ![]()
Chtěla jsem se zeptat, když se člověk snaží tak pořád hledá nějaký příznaky, tak teď nám můžeš říct-máš nějaký anebo to prostě nejde poznat?
a pozorovaly jsme se zbytečně ![]()
Ahojky, jak se vede?
Před MS určitě zbytečně, jen bolst prsou, ale tam zase to asi nebylo z těhu ale z hormonů. Blbě je mi až od minulého týdne. Jinak ok.
Vede se celkem dobře, příští týden jde mužskej na další odběr tak jsem zvědavá co pak bude. Jestli se už rozhoupeme a nebo ne
. Ikdyz jsem ted zacala planovat dovolenou a mimco by mi tim prekazilo plany
.a uz jsi to rekla doma a nebo ne?