Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Budu ti držet palce, moc bych ti to přála.
Myslela jsem si jak budu jásat, až uvidím //, ale ono nejdříve stále nevěříš a pak je to samé obavy aby to nebylo mimo a aby se to vyvíjelo.
Loni mi tu bylo tu vyvěštěno z karet, že otěhotním v lednu a i když na to vůbec nevěřím, stalo se ![]()
Ahojky, mám ji až v úterý ráno
ale mluvíš mi ze srdce, šla bych už dnes, ale už to uteče.
já jsem myslela, že dneska
neboj, do úterka to uteče… Mě se ms nakonec rozjela, takže jsem dneska volala do EF. Příští týden budu zobat clostik a 20.2. jdu na kontrolu a pokud budou folíky, tak další IUI ![]()
v útery je valentýna, ne? To bude krásný valentýnský dáreček ![]()
Ahojky holky mně už ovulační test ukazuje druhej druhej den stejné čárky //je to normální
stalo se to někomu?
Je tam jeden kousek, jsem 5+0, už tam byl i náznak srdíčka ale jdu ještě za týden, pokud bude vše ok předají mě už mé dr. Prý na to že jsem 5+0 je to vývojově hodně dobré. Nejdříve mě sjela, že tam jdu tak brzy, že nic neuvidí a pak se divila ![]()
Tak to jsou krásné zprávy
Gratuluji moc, moc, moc a tiše závidím ![]()
Ještě je brzy závidět, je to vše hodně na začátku, můžeš mít dítě dříve než já.
Nene, u tebe to bude už jenom dobré a miminko v pořádku donosíš, určitě
A pak se k tobě přidám a ty mi budeš předávat zkušenosti ![]()
Ono je to tak, že dokud se snažíš, tak máš cíl pozitivní test //, ale až když ho máš pozitivní ti dojde, jak dlouhá cesta to ještě je a jak velká je šance po IVF potratit, takže nějaká radost se nekoná. A oni v CAR tak k tomu přistupují, nebo tedy v tom našem, až mě to někdy mrzí jak jsou v tomto ohledu drsný.
K tomu sama dojdeš a určitě mi dáš brzy za pravdu ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď