Stimulace ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2238
2.3.12 08:04

Ahoj holky,tak jak pokračujete? Katczule už máš po IUI?A co ty Domi už :poblion: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.3.12 09:35

Ahojky, je mi zle celé dny tak třetí týden, ale brzy by to snad mělo ustat. Nezvracím jen je mi zle od žaludku po všem co sním i dopředu jen když vidím jídelní lístek nebo jídlo v televizi. Je to srašně otravné a únavné.

A co ty jak dopadl test manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
2.3.12 09:53

ještě nevím, teď tam je :lol: . Mě je normálně teď 14 dní taky nějak divně, žaludek jak na vodě a do toho ještě průjem.včera mi bylo zle i z jídla v televizi,ale jak se najím je to ok-teda tak hodinu. To samý s mužským jen na mě chce šáhnout tak je mi divně.asi jsem divná,trénuju na děcko a mám silný premenstruační syndrom :lol: .Protože kdybych byla těhu tak není normální, aby mi bylo blbě od první hodiny početí :lol:. A navíc mě už 14 dní bolí břicho jak kdybych to každou chvíli měla dostat a taky v době OVu byl mužskej pryč takže ani nic nebylo :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
2.3.12 09:55

Jo a navíc trpím úplně šílenýma nočníma můrama a dřív jsem měla tak krásny sny,že se mi ani budit nechtělo,ale ted!!!MAZECCCCC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.3.12 10:39

Já třeba nejsem náldová vůbec, ani depky nemám, žádné stavy jako před MS nepozoruju. Je mi normálně, mám ted frmol v práci tak ani nemám čas nějaké depky mít :lol:

Dej vědět jak to dopadlo a pokud by to dopadlo špatne nebud smutná, stačí aby spermie alespon žily a IVF je spolehlivé řešení. Vydržela jsi toho už hodně, zvládneš i IVF. Sousedka má manžela co má hodně špatné spermie a ted čeká druhé dítě, obě IVF a obě na první pokus. Tak se neboj, určitě se zadaří :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
2.3.12 10:50

někdy si přeju aby to vyšlo špatně,aby to už nabralo nějaký ten spád a něco se dělo. No uvidíme,jsem zvědavá s čím přijde :lol: .Tak množství má super akorát ten pohyb no :lol: ,ale třeba se umoudřili a začnou se hejbat!!! :lol: U toho IVF se bojím akorát těch injekcí!!!a pak kamoška mě od toho zrazuje,že je vyšší procento dětí s nějakou vadou u toho ICSI,tak toho se trochu bojím,ale než být bez dětí to to radši podstoupím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
2.3.12 13:48

Vážně? my jsme tu metodu ICSI měli a nám řekli, že jsou chopni hned vyřadit u této metody špatné kusy. Tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
3.3.12 09:55

angelik, my máme po dalším IUI a za týden by měla dorazit ms :think: Pak půjdem ještě jednou do IUI a pak už začnem řešit IVF

Domi i když ti je zle, hned bych s tebou měnila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
4.3.12 16:01

Domu pokud to dokážou tak tím líp :lol: .Neboj kaczule už se taky určitě brzo dočkáš!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
11.3.12 11:40

Ahoj Kaczule tak co,jak jste dopadli?Dorazila a nebo se na devět měsíců zatoulala :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 18:06

angelik bohužel dorazila :,( Teď už zbývá poslední pokus s IUI :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
11.3.12 18:56

Sakra,to je ale bestie.Ale nevěš hlavu,zázraky se dějí!!!Už začínáte přemýšlet o IVF?My jsme konečně objednaní na pátek do Caru,tak jsem zvedava co nam tam reknou. Ale měla jsem radost,že nás tam objednal mužskej,po těch všech peripetiich s tim jeho spermio to asi začal brát konečně vážně-tak mě potěšil :lol: , nečekala jsem to. Prý tam byla fajn doktorka která si s ním dlouho povídala a všechno mu vysvětlila až semu rozsvítilo a spolkl to svoje EGO :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 18:59

Tak to je super, ten jeho přístup :palec: Nejen, že jsme o IVF už přemýšlelí, ale jsme prostě pro něj rozhodnuti. Pokud nám to teď dr doporučí hned, tak prostě do toho jdeme :mrgreen: Před nedávnem jsem se ale na to těšila, ale teď když se to blíží, tak začínám mít strach :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
11.3.12 19:04

Úplně vím jak ti je, taky jsem si říkala že bych do toho šla a teď když se to všechno tak nějak blíží tak mám hrůzu z těch injekcí a hlavně z té psychiky po těch hormonech.Protože i po tom klostíku jsem byla úplně trapná :) .Ale co,člověk musí něco vydržet, když něco chce,že?Tak teď zase bereš hormony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.3.12 19:08

jj, beru clostik, pak dostanu pregnyl a nakonec utroš… Já se překvapivě nebojím ani tak psychiky jako toho aby mi předoparační dopadlo dobře, toho OPU a pak co když se i přesto nepodaří… To bych se snad zhroutila už psychicky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí