Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,tak jak pokračujete? Katczule už máš po IUI?A co ty Domi už
![]()
Ahojky, je mi zle celé dny tak třetí týden, ale brzy by to snad mělo ustat. Nezvracím jen je mi zle od žaludku po všem co sním i dopředu jen když vidím jídelní lístek nebo jídlo v televizi. Je to srašně otravné a únavné.
A co ty jak dopadl test manžela?
ještě nevím, teď tam je
. Mě je normálně teď 14 dní taky nějak divně, žaludek jak na vodě a do toho ještě průjem.včera mi bylo zle i z jídla v televizi,ale jak se najím je to ok-teda tak hodinu. To samý s mužským jen na mě chce šáhnout tak je mi divně.asi jsem divná,trénuju na děcko a mám silný premenstruační syndrom
.Protože kdybych byla těhu tak není normální, aby mi bylo blbě od první hodiny početí
. A navíc mě už 14 dní bolí břicho jak kdybych to každou chvíli měla dostat a taky v době OVu byl mužskej pryč takže ani nic nebylo
.
Jo a navíc trpím úplně šílenýma nočníma můrama a dřív jsem měla tak krásny sny,že se mi ani budit nechtělo,ale ted!!!MAZECCCCC
Já třeba nejsem náldová vůbec, ani depky nemám, žádné stavy jako před MS nepozoruju. Je mi normálně, mám ted frmol v práci tak ani nemám čas nějaké depky mít ![]()
Dej vědět jak to dopadlo a pokud by to dopadlo špatne nebud smutná, stačí aby spermie alespon žily a IVF je spolehlivé řešení. Vydržela jsi toho už hodně, zvládneš i IVF. Sousedka má manžela co má hodně špatné spermie a ted čeká druhé dítě, obě IVF a obě na první pokus. Tak se neboj, určitě se zadaří ![]()
někdy si přeju aby to vyšlo špatně,aby to už nabralo nějaký ten spád a něco se dělo. No uvidíme,jsem zvědavá s čím přijde
.Tak množství má super akorát ten pohyb no
,ale třeba se umoudřili a začnou se hejbat!!!
U toho IVF se bojím akorát těch injekcí!!!a pak kamoška mě od toho zrazuje,že je vyšší procento dětí s nějakou vadou u toho ICSI,tak toho se trochu bojím,ale než být bez dětí to to radši podstoupím!!!
Vážně? my jsme tu metodu ICSI měli a nám řekli, že jsou chopni hned vyřadit u této metody špatné kusy. Tak nevím.
angelik, my máme po dalším IUI a za týden by měla dorazit ms
Pak půjdem ještě jednou do IUI a pak už začnem řešit IVF
Domi i když ti je zle, hned bych s tebou měnila ![]()
Domu pokud to dokážou tak tím líp
.Neboj kaczule už se taky určitě brzo dočkáš!!
Ahoj Kaczule tak co,jak jste dopadli?Dorazila a nebo se na devět měsíců zatoulala
?
Sakra,to je ale bestie.Ale nevěš hlavu,zázraky se dějí!!!Už začínáte přemýšlet o IVF?My jsme konečně objednaní na pátek do Caru,tak jsem zvedava co nam tam reknou. Ale měla jsem radost,že nás tam objednal mužskej,po těch všech peripetiich s tim jeho spermio to asi začal brát konečně vážně-tak mě potěšil
, nečekala jsem to. Prý tam byla fajn doktorka která si s ním dlouho povídala a všechno mu vysvětlila až semu rozsvítilo a spolkl to svoje EGO ![]()
Tak to je super, ten jeho přístup
Nejen, že jsme o IVF už přemýšlelí, ale jsme prostě pro něj rozhodnuti. Pokud nám to teď dr doporučí hned, tak prostě do toho jdeme
Před nedávnem jsem se ale na to těšila, ale teď když se to blíží, tak začínám mít strach
![]()
Úplně vím jak ti je, taky jsem si říkala že bych do toho šla a teď když se to všechno tak nějak blíží tak mám hrůzu z těch injekcí a hlavně z té psychiky po těch hormonech.Protože i po tom klostíku jsem byla úplně trapná
.Ale co,člověk musí něco vydržet, když něco chce,že?Tak teď zase bereš hormony?
jj, beru clostik, pak dostanu pregnyl a nakonec utroš… Já se překvapivě nebojím ani tak psychiky jako toho aby mi předoparační dopadlo dobře, toho OPU a pak co když se i přesto nepodaří… To bych se snad zhroutila už psychicky ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď