Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
no nevim, musim se vratit do reality, klesnout zpět do svých černých myšlenek a začít pracovat ![]()
Dneska mi je nějak smutno
cítím se na nic ![]()
Domi, moc držím palečky
Můžu se zeptat, kolik jste celkově za IVF dali?
4000 hormony, připlatila jsem si za to píchací pero, abych nemusela docházet denně k dr a 4000 ISCI metoda, bylo málo vajec tak to stálo jen 4000 jinak to stojí 8000 a mražení jsme neplatili nebo co mrazit. Takže rovných 8 tisíc.
Čekala jsem také více, ale zase každý si to dovolit nemůže, tak pak je dobré řešení nechat si udělat 2 vajíčka ISCI to je za 4 tisíce a zbytek „klasicky“, ono je to asi také všude jinak ty ceny. Nevím kolik stojí hormony když si nekupuješ to pero. Přišlo mi to pohodlnější vše napíchat doma a neběhat denně k dr, ono je blbé že musíš pak někam běžet i o víkendu.
taky bych určitě šla do pera… jeee to zní celkem vtipně
Ale celkově jsem počítala, že to bude stát víc. Koukám na ceník EF, kam chodím a tam taky ICSI 2 oocytů stojí 4000,– a více 8000,–
Ty čekáš MS také 8.2. vid? zatím jsi netestovala?
Zítra budu volat na objednání na krev a 3 týdny od odběru vajíček to je konec příštího týdne mám jít na ultrazvuk tam nic ještě nebude vidět, nevím proč to chtějí.
Jj, taky by mi měla přijít 8.2. ale já mám ještě na testování čas. Ještě to nebylo ani 2 týdny od prvního IUI. To bude v pondělí (+ pregnyl) a ve středu to budou 2 týdny od druhého IUI.
Mě taky nic není, dokonce jsem čilejší než dříve
a jsem klidná, já tedy jsem klidná i normálně, ale tak nějak když je nějaký problém (a že jich ted bylo dost), tak se jím ani nezabývám, vše je mi jedno ![]()
to je dobře
takže se necítíš nijak unavená, nebolí tě prsa, nemáš citlivé bradavky a já nevím co ještě?
Prsa mě bolí snad od vložení po ET ale to může být i z těch hormonů.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď