Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsem konečně z dovolené doma a bylo supr! Jen to tělo snad není moje, pořád mě bolí celý člověk a jsem nějaká stuhlá.
Jinak, já jsem na dovolené zobala clostik a v pondělí jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá ![]()
Jak se jinak máte? Domi jak to vypadá u vás z IVF?
Ahoj holky, tak jsem se konečně dočkala mužových výsledků a je to na prd.Všechny hodnoty by byli super až na nulovou pohyblivost
. Za měsíc má jít znova tak to zase bude procedura ho tam dostat
.
to angelik23: a co IVF to je pro vás dobré řešení jestli se nepletu.
Byla jem na obděru vajíček a není to nic hrozného, dnes se dozvíme kolik přežilo. Měli jsme en tři vajíčka, ale lepší než nic ![]()
Tak zítra mi budou vracet 2 kousky zpět, přežili jen ty dva co jsme si připlatili za tu lepší metodou, i když nás tam lámali, že je to zbytečné, tak jsem na tom trvala a jsem moc ráda.
No my teď ještě měsíc počkáme.musím zajít za svým doktorem pro žadanku a uvidím co mi k tomu řekne.Jinak v CARu pan doktor říkal mužskýmu,že jeden špatný výsledek nic neznamená, že je to strašně moc individuální,že stačí aby byl třeba unavený a že máme počkat jak to dopadne za ten měsíc a pak se rozhodne. takže možná dvojčátka,jo???Domi a čím ti to ted stimulovali?zase tim clostikem a nebo davaji neco silnejsiho? a kolik vas to zatím stálo-jestli se teda můžu zeptat.
Domi, tak už zítra tě čeká ET? Budu na tebe moc myslet ![]()
Já jsem dneska měla svojí první inseminaci a ve středu mě čeká druhá.
Holky doufám že Vám to vyjde,každopádně to zní hrozně
to slovo inseminace
.Vždycky jsem si myslela že plození dětí je romantika ale ted uz vim ze je to sakra drina ![]()
angelik, nebylo to nic strašného. Něco jak běžná prohlídka, s tím, že pak jsem ještě chvíli ležela na koze. Spíš v tomhle ohledu mi je líto toho chlapa, že se musí udělat do kelímku a ve středu opět. Naštěstí mám v tomhle směru úžasného chlapa. ![]()
angelik, budu držet palečky ať nemusíš dlouho přemlouvát toho svého znovu na spermio a ať jsou výsledky lepší ![]()
Píchala jsem si injekce týden, přev IVF se neberou prášky.
Stálo to ty injekce 4000,– a pak opldnění také 4000,– s tím že jsme si dali tu příplatkovou metodu, měli jsme málo vajíček proto 4000 jinak to stojí 8000,– a nám nepřeili z normálního žádné, udrželi se jen ty z moderní metody a není co zamražovat, tak neplatíme mražení.
Tato příplatková metoda je nutná pokud jsou pomalé spermie, ale můžeš si ji zvolit i sama pokud chceš, nám říkali že není nutná.
no já jsem četla že kdyby jsme museli na ivf tak by jsme museli jit na tu lepsi.myslim ze tady uz se vyplati priplatit!!!a ze jste dobre udelali,predstav si ze by jsi si to pichala zbytecne.ja bych si asi nedokazala pichnout injekci!! ![]()
Domi, tak ještě že jste si za tu metodu oplodnění připlatili. Taky bych to asi chtěla, kdybych měla 3 vajíčka ![]()
Ty jo tak Domča bude už zítra těhotná a navíc dvojnásobně!!!to je mazec!!!
Ahojky, těhotná budu za 14 dní, ted to ve mě jen roste a nebo taky třeba ne a jedno se přes noc zastavilo ve vývoji, tak mám sice dvě ale prý u toho jednoho je šance mizivá a druhé je OK.