Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
četla jsem takovou jednu věc,že jediný důkaz toho že byla ovu je mimino ![]()
Bohužel to ale není pravda. Minulý cyklus jsem ovu měla, dokonce s 3 pěknýma folíky a stejně nic ![]()
angellik23 píše: četla jsem takovou jednu věc,že jediný důkaz toho že byla ovu je mimino
no ale to bylo před ovu ale jestli to fakt probehlo to nikdo nevi.cetla jsem ze nekterym holkam k vyvolani nepomuze ani ten pregnyl.
Dostala jsem pregnyl a podle dr ovu proběhla
Třeba nemám dobré PH pro spermoše
Snad mi v CARu udělají zbytek potřebných vyšetření ![]()
Ach jo já už se z toho asi zblázním,tak aby toho všeho nebylo málo tak mě zase chytli střeva-néééé!!!!!!!!! Tak to mám na dlouhou dobu zase po snažení
.
to angellik23: nejsi vážně těhotná? ono v začátku těhotenství jsou někdy se střevy potíže, já vím, že máš jiný problém, ale pokud jsi neudělala chybu ve stravování, tak by to mohlo být.
Já se ted snažím vše dodržovat a je mi o hodně lépe, víš jak to řeším když udělám dietní chybu? normálně do sebe naládaduju projímadlo, abych ze sebe dostala vše a pak zase jím tak jak mám, dostanu se do normálnu rychleji než když se to samo vstřebá.
A co ten testík kdy budeš dělat?
Jsem si zapomněla zase koupit ovu testy, těplota tento měsíc podivná, od MS jsem měla 4 dny 37 ted mám 2 dny 36,8, tak se nějak neorientuju ![]()
Tak to je zvláštní. Já jsem sice teprv 9. DC ale od ms mám teplotu ukázkově nízkou. Vždy tak den dva před ms mi teplota klesne na kolem 36,6 a po ms se taky tak drží nebo spíše nižší a po ovulce stoupne ![]()
Já ani nevím kolik má před ovualcí správně být, ale kolem ovulace mi klesně i na 36,3 a pak jde hodně nahoru 37 a více a drží se až do MS.
Ale před ovulací mi ty teploty skáčou.
Já mívám nižší teploty až do ovulky (mezi 36,6 - 36,3) a pak to vyskočí nahoru. Je sice fakt, že jsem měřila i když jsem brala clostik. Teď jsem ale bez a teplota se stejně drží níž a i kdyby ovulka nebyla, tak stejně od 18 DC budu brát utroš, takže teplota vyskočí nahoru a těsně před ms klesne, takže alespoň vím, kdy mrcha dorazí ![]()
Nemám nějak kuráž na to si udělat test,říkala jsem si že budu čekat,a bud to dostanu a nebo ne. No řekla bych že to mam z toho že si mužskej dělal vejce a ja si kousek vzala(ctverecek 0,5×0,5 cm) a je to v prcicich.projimadlo ani nepotrebuju,ucinky jsou okamzity
.jenom doufám že to brzo přejde a nebudu muset zase na gastro a ládovat do sebe salofalk.měla bych se už poučit a začít to taky nějak dodržovat
. Každopádně nějak nejsem ve své kůži-dělá se mi exém,ale to je tím že už mrzne.Holky vy za můj jeden cyklus stihnete snad dva
. Jinak já když jsem měřila teplotu tak jsem taky vzdycky prvni dny mela jeste 37 a pak mi to postupne klesalo na 36,4 a pak zase rostlokrivky vypadaly dobre ale prd z nich bylo ![]()
Snad tě to brzy přejde, já právě tím projímadlem to jako ještě víc zrychlím, že se vyčistí střeva uplně
ale to ted nedělej, to jen když víš jistě že nejsi těhu, to je drastické.
A ted když netestuješ ani neměříš teplotu?