Stolice u tříměsíčního miminka

Anonymní
14.9.15 13:49

Stolice u tříměsíčního miminka

Ahoj zkušené maminky, potřebuji se zeptat jak ma vypadat stolice u tříměsíčního miminka. Můj chlapeček je plně na UM, podávám laktobacilky od Swissu a babycalm kvůli nadýmání. chlapecek kaká jednou či dvakrát denně, ale stolici nemá tuhou, ale řídkou. jak je to u vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2852
14.9.15 13:59

Miminka krmená mlékem mají stolici podobnou míchaným vajíčkům barvou i konzistencí. Kojené mohou kakat klidně i 5 x denně a není to na závadu. Stolice začne být tuhá většinou vlivem Um, nebo přechodem na příkrmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
14.9.15 14:10
@Anonymní píše:
Ahoj zkušené maminky, potřebuji se zeptat jak ma vypadat stolice u tříměsíčního miminka. Můj chlapeček je plně na UM, podávám laktobacilky od Swissu a babycalm kvůli nadýmání. chlapecek kaká jednou či dvakrát denně, ale stolici nemá tuhou, ale řídkou. jak je to u vás?

Ahoj, mám chlapečka taky na UM a má stejnou konzistenci - tedy takovou kašičku (nebo jak se uvádí míchaná vajíčka). Chodí každý den 1×. Pokud se stane, že jeden den nejde, tak to má tužší, ale většinou to má tak, jako tvoje miminko :) jsou mu tedy 4 měsíce, ale má to tak už od začátku braní UM, tedy cca 2 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.9.15 14:37
@Anonymní píše:

je to naprosto v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.15 18:12

Díky moc. Znama mi totiž tvrdí, ze děti na um mají mít tuhou stolici.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure