Stopnu ještě neschopenku?

9450
15.2.15 10:26

Stopnu ještě neschopenku?

Holky prosím o radu.

Dr mi ve čtvrtek vystavila PN.
Blbce mě nenapadlo první zavolat do práce jestli bych si nemohla vzít dovolenou. Až jsem volala do práce a oznámila, že nepřijdu na odpolední. Vedoucí mi volala včera, že si místo PN mám vzít dovolenou, což bych byla radši.

Pujde to ještě nějak stopnout u dr? V práci jsem zatím nic neodevzdávala. A teď na ni koukám a sestra tam napsala špatně adresu, respektive napsala jen název obchodu a město. Ale adresa má být podle sídla v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9950
15.2.15 10:31

Nevím, jak tvá dr. je rychlá s posláním..tak zkusila bych hned ráno zavolat nebo nemá soukromý tel. pisnout ji zprávu.
Pokud ti není líto dovolené..a nebude ti v létě s dětma chybět :nevim:..tak si ji vem, je to výhodnější, pokud tě teda porazilo něco menšího :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
15.2.15 10:36
@Deníííí píše:
Nevím, jak tvá dr. je rychlá s posláním..tak zkusila bych hned ráno zavolat nebo nemá soukromý tel. pisnout ji zprávu.
Pokud ti není líto dovolené..a nebude ti v létě s dětma chybět :nevim:..tak si ji vem, je to výhodnější, pokud tě teda porazilo něco menšího :D

No já jsem myslela, že nad chřipkou zvítězím a houby. Chodila jsem do práce pomalu do padnutí (moje chyba), až jsem skončila s atb a nakonec zalehlýma ušima, které mi ve čtvrtek píchali.

Joo dovolené mám dost, ještě z loňska, tak vyberu prvně tu starou. Jen se modlím, aby to šlo stopnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
15.2.15 10:39

@carambol No, pokud se doktor zachoval tak jak má, tak už to bude odeslané na OSSZ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
15.2.15 10:42
@j.a.n.i1 píše:
@carambol No, pokud se doktor zachoval tak jak má, tak už to bude odeslané na OSSZ :-(

Na zadním díle neschopenky stojí něco o tom, že pokud pojištěnec nesouhlasí s rozhodnutím o pn, má možnost podat do tří dnů návrh na přezkoumání lékaři. Kdybych jim to vysvětlila, mohla by to přezkoumat a zrušit i kdyby to odeslala? Ještě tam byla nějaká jiná mladá doktorka ne přímo moje obvodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
15.2.15 10:45

@carambol JO, myslím, že by to nějak jít mělo, praktickou zkušenost tedy nemám, ale obecně zrovna se zrušením by nemuseli mít problém :-) chce to hned v pondělí ráno zjistit, zda už je to odeslané nebo ne a pokud ano, tak jak to řešit s OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
15.2.15 10:46

Tak snad to nějak klapne. Nebo se ozve ještě někdo, kdo tím prošel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.2.15 10:51

Jen mě zajímá, co by s tím na sociálce dělali, kdyby jim k tomu nedorazil protikus od zaměstnavatele? Musel by to pak řešit neschopenku vystavující lékař? Nebo by to prostě odložili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
15.2.15 10:53

Upřímně si myslím. že neschopenka bude již poslaná.
Jinak ty sis ji nechávala dávat jen na jeden den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
15.2.15 10:53
@ana11 píše:
Jen mě zajímá, co by s tím na sociálce dělali, kdyby jim k tomu nedorazil protikus od zaměstnavatele? Musel by to pak řešit neschopenku vystavující lékař? Nebo by to prostě odložili?

No já jsem ten papír do práce nenesla, když mi pak volala, že mi dají dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
15.2.15 10:55
@luciekal píše:
Upřímně si myslím. že neschopenka bude již poslaná.
Jinak ty sis ji nechávala dávat jen na jeden den?

Nee, normálně mi vystavili PN, počítala jsem, že budu doma minimálně do další kontroly. Což je do 19.2 a pak do práce. No to jsem nevěděla, že budu mít tak hodnou vedoucí a nabídne mi dovču.
No v nejhorším ji prostě zítra ukončím a budu mít za těch pár dnů nulu v penězích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
15.2.15 10:56

Já jsem to totiž nějak tak měla, ale přesně si to nepamatuji, takže nechci tady šířit bludy. Měla jsem neschopenku vystavenou z nemocnice a pak jsem šla za 3 dny ke svému ošetřujícímu lékaři a tam jsem řekla, že neschopenku nechci - vyřešila jsem to dnem dovolené + jeden den svátek a pak jsem šla do práce. Já jsem teda byla po revizi, takže situace trošku jiná. No a sestřička říkala, že to je v pohodě a že to zařídí a stornuje. Ale jsou to více jak 3 roky zpět, takže to může být nyní jiné a opravdu si to už nepamatuji na 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
15.2.15 11:13

Nebo tam zajdi v pondělí, že ukončuješ a přejdi na dovolenou, ale zrovna vychytáš ty 3dny co se neproplací :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
15.2.15 11:16
@Deníííí píše:
Nebo tam zajdi v pondělí, že ukončuješ a přejdi na dovolenou, ale zrovna vychytáš ty 3dny co se neproplací :?

To v nejhorším případě tak udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
15.2.15 11:19
@carambol píše:
To v nejhorším případě tak udělám.

u mé dr. to jde i po zpátku.., ale max. třeba od pátku..a ty se domluv s šéfkou taky zpětně na dovču..a máš to..no prostě komplikace, že :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat