Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Asi zalezi skola od skoly… Ale podla mojej skusenosti je termin 5.8. na skusku velmi podozrivy.
Kedze nieje ochotna to zmenit, tak jedine co ma napada je ze sa jedna o opravny termin z predmetu ktory uz v 2 semestroch neurobila - v tom pripade sa termin prideluje a neda sa o nom jednat (aspon za mojich dob to tak byvavalo).
Potom je to na nej, ak je na zaciatku a uz ma na skole taketo problemy je otazka ci to za to vobec stoji na tej skole dalej pokracovat. Ak je to jedna z poslednych skusok ktore jej chybaju tak chapem ze radsej obetuje dovolenku, kazdopadne sa do tej situacie dostala sama, takze nech to laskavo vyriesi sama.
Vy (autorka a jej manzel) presne viete kedy a kam letite. Ci poleti ona a jej manzel s vami je otazka na nich a musia si to vyriesit oni dvaja.
Pokud od nich penize mate, tzn vy o zadne neprijdete, tak moc nechapu, co resis. Kdyby oni fakt chteli jet, tak se to vzdycky da nejak zaridit, asi je to moc bolet nebude, kdyz to nechaji propadnout. ![]()
To je vtip? Nebo ta kamarádka s mentálním postižením fakt studuje vysokou školu?