Bojíte se nemoci, smrti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
647
7.6.21 13:02

Díky holky, konečně někdo, kdo pochopil diskuzi a moje otázky. :dance:
A netahá do toho opět a zas Kovid :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.21 13:03

Ano, v současné době se bojím a hodně o své zdraví.

• Citovat
  • Upravit
647
7.6.21 13:04

@unuděná Přečti si můj příspěvek a pak se nějak vyjadřuje. Díky

PS: ne každý je Pražák, kde většina cuci do mobilu/knihy. A druhého si nevšimne. Jinde si lidé byť cizí, nebo se znající od vidění dají do řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.6.21 13:05

No a co jsi dělala..? Nějak si nedovedu představit, že někdo vejde dovnitř jak má, na puse respirátor- prosím, nechci debatu, jeslti ano ne, prostě bohužel je to tak, stoupne si a drží se a jede se..a někdo se tam rozčílí a dává kázání o zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
7.6.21 13:06
@Danielss píše:
@unuděná Přečti si můj příspěvek a pak se nějak vyjadřuje. DíkyPS: ne každý je Pražák, kde většina cuci do mobilu/knihy. A druhého si nevšimne. Jinde si lidé byť cizí, nebo se znající od vidění dají do řeči.

To určitě ano, ale většinou se nebaví o filozofických tématech mezi životem a smrtí.

• Citovat
  • Upravit
53190
@Danielss píše:
@unuděná Přečti si můj příspěvek a pak se nějak vyjadřuje. DíkyPS: ne každý je Pražák, kde většina cuci do mobilu/knihy. A druhého si nevšimne. Jinde si lidé byť cizí, nebo se znající od vidění dají do řeči.

Jsem si ho kvůli tobě přečetla dvakrát a opět jsem v něm nenašla vysvětlení. Jako fakt si k tobě přisedla babka a její dotaz zněl „bojíte se smrti“? :P :P Ne, ani v Praze, ani nikde jinde, není normální toto rozebírat s cizími lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23

Já se popravdě bojím. Ne, že bych se vyloženě bála smrti ale bojím se toho, co bude předtím. A bát se o své zdraví si myslím, že je v určité míře správné.

• Citovat
  • Upravit
53190
7.6.21 13:08

A já se nebojím. Mám respekt, to ano, vím, že nikdo není nesmrtelný a může mě zítra srazit autobus, ale bát se toho? Proč? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.6.21 13:08

Já teda bydlím v menším městě lidi tady hodně prohodí mezi sebou, ale teda nikdy by mě nenapadlo, řešit s cizí osobou, osobvní názozy a postoje, to si myslím, že si trochu ujela..
Kdyby to byla známá, kamarádka, tak prsotě výěmna názorů, ale s cízí osobou.. :roll:
A kvůli čemu teda byla ta rozepře… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
7.6.21 13:10
@Danielss píše:

Já jsem trochu asociál. Já se fakt z cizíma nevykecávám, kontakty nevyhledávám. A není to tím, že jsem Pražák. Já jsem taková povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
7.6.21 13:11

@carsa Povídání bylo prach obyčejné, ale došlo i na toto.

Ale vidím, že některé dámy jsou tu hnidoposky. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.6.21 13:12

Já si myslím, že to ani nebude místem, ještě jsems nad nikdy nezažila, že bych nastoupila do autobusu, sedla si tam, třeba s dítětem a někdo cizí, se mě třeba zeptal jeslti kojím, a hned začal dávat kázaní o kojení, např.. a nebo jiné osobnější téma..
Většinou jsou to témata, rychlá, pár vět,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.6.21 13:15
@Danielss píše:
@carsa Povídání bylo prach obyčejné, ale došlo i na toto.Ale vidím, že některé dámy jsou tu hnidoposky. :roll: :mrgreen:

Když tak čtu tvoje reakce, tak mi začíná být trochu jasnější, čím jsi babku popíchl/a :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
7.6.21 13:16

@Danielss tak když nenapíšeš, co jste řešily, jenom, že ti dal někdo čočku.. třeba měla pravdu, :nevim: tak o čem teda bylo téma.. co si řekla a ona odpověděla..
Jaké celá diskuse je o tom, že jste se o něčem neznámém bavily, a ona ti dala čočku,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
7.6.21 13:17
@unuděná píše:
A já se nebojím. Mám respekt, to ano, vím, že nikdo není nesmrtelný a může mě zítra srazit autobus, ale bát se toho? Proč? :nevim:

Toť otázka. Taky si nějak svůj strach nedokážu vysvětlit. Asi mě děsí ta představa té chvíle před tím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex