Bojíte se nemoci, smrti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148550
7.6.21 14:50
@NEITIRI píše:
Mně se jednou stalo cestou autobusem, což byla náhradní linka za vlak, takže na hodně dlouhou cestu, že si ke mně přisednul takový celkem milý dědula a zničeho nic mi začal vyprávět, že mu manželka na cestu zabalila knedlíky a jak úžasně jeho žena vaří.. Celou cestu jsem se na něj jen usmívala a krom toho, že jsem mu ani pořádně neprozradila, kam vlastně jedu a odpovídala spíš ano nebo ne, tak naznal, že jsem naprosto úžasná a že kdybych chtěla, tak mi dá na sebe i číslo a můžu se někdy stavit k nim na oběd :mrgreen:

To je ale hezký, a takhle pěkně mluvit o své paní, úplně kouzelný děda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
7.6.21 15:11
@Danielss píše:
@Semtex :roll:

no pokud ohrožuješ ostatní, tak se nediv.

A ano, je dobře že v tomhle sociální kontrola funguje.

@ludmilaadamkova píše: Žiju na dědině a o smrti se běžně v buse nebavíme :nevim:

protože neprudíš tím, že demonstruješ svoje egoobranné mechanismy tím, že ohrožuješ okolí a pak máš ještě kecy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
7.6.21 15:20

@Ou :zed: já jsem ten poslední člověk, co by chtěl provádět sociální kontrolu čehokoliv :roll: jen a pouze jsem chtěla upřesnit, jak se hovor sebehl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.21 14:43

Já jsem v tomhle taky divná, ale nebojím se smrti ani nemocí.. Samozřejmě pokud mi zemře někdo blízký, tak jsem smutná, ale beru to tak, že to patří k životu, toho mrtvého už to netrápí, spíš se trápí jeho blízcí.. Snažím se nebát něčeho, co neovlivním. Co můžu ovlivnit, to dělám - snažím se žít zdravě, ale všechno nebezpečí nejde ovlivnit nebo předvídat. Moc si právě nerozumím s lidmi, kteří se pořád něčeho bojí. Nechápu, na co je to dobré nebo kde se ten strach bere? :nevim: Možná to pochopím věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí