Strach z testu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.9.21 17:13
@sagina píše:
to jsou PCR. tam se dělá hluboký výtěr a z vlastní zkušenosti vím, že ty slzy nejsou z bolesti, ale zřejmě ta tyčka cestou podráždí nějaký nerv či co :nevim: ale v zaměstnání se běžně dělají antigeny, ty se tak hluboko nestrkaj. ty spíš lochtaj :mrgreen: jako co si budeme povídat, pokud už by měly být povinné, tak buďme za ně rádi. zpočátku se dělaly testy z krve, s píchancem do prstu bych tedy problém měla i já :nevim:

Krev bych přežila ale mám problém z testy z nosů :,(

• Citovat
  • Upravit
65168
18.9.21 17:17
@Anonymní píše:
Nikde není nic o strachu z testů a muselo to že mě ven rok a půl sem nikde nebyla vyhýbám se i přátelům aby mě neudali na hygienu nechodím do kaváren do kina nikam chybí mi normálni život je špatně se někomu svěřit?

vždyt píšeš strašný strach z testu, tak jak že nikde není nic o strachu. To ani nevíš, co píšeš? A ještě anonymně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.9.21 17:20
@Anonymní píše:
Ano bolestí… U nás se dělají jen z nosu bohužel takže mám strach

A co kdyby, sis na ten test někam došla? Dělají se zadarmo a aspoň uvidíš, jestli je to tak strašné, jak myslíš, nebo se tu stresujes zbytečně. Zvládl to můj 6 lety syn a ani nemrknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 17:22

@Kriss Tina dětem co vím to nedávají tak hluboko jako dospělým… Vím že je to zdarma ale neláká mě to zkoušet nevím co bych z toho měla maximálně ještě větší trauma :(

• Citovat
  • Upravit
5040
18.9.21 17:34
@vokishka píše:
vždyt píšeš strašný strach z testu, tak jak že nikde není nic o strachu. To ani nevíš, co píšeš? A ještě anonymně?

Asi tím myslela, že nenašla diskuzi, kde by se probíral strach z testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
18.9.21 17:34
@Anonymní píše:
@cecetka právě že u nás šou jen ty z nosů :?

z nosánku je to fajn, neboj, mozek ti nevyšťárají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 17:36
@DanielaD píše:
z nosánku je to fajn, neboj, mozek ti nevyšťárají

Váš to nebolí viděla sem tolik lidí co z toho brečí… Až mi jich bylo líto asi zůstanu u toho že budu doma a kdyby to bylo v práci doufám že mi vystaví pn

• Citovat
  • Upravit
18267
18.9.21 17:37
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dětem co vím to nedávají tak hluboko jako dospělým… Vím že je to zdarma ale neláká mě to zkoušet nevím co bych z toho měla maximálně ještě větší trauma :(

ty máš děti, které si zřejmě porodila a bojíš se špejle v nose?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
18.9.21 17:38
@Anonymní píše:
Váš to nebolí viděla sem tolik lidí co z toho brečí… Až mi jich bylo líto asi zůstanu u toho že budu doma a kdyby to bylo v práci doufám že mi vystaví pn

proč by ti v práci měli vystavit pn? že se bojíš na testy? Tatím na toto nemají dg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.9.21 17:42
@Anonymní píše:
Váš to nebolí viděla sem tolik lidí co z toho brečí… Až mi jich bylo líto asi zůstanu u toho že budu doma a kdyby to bylo v práci doufám že mi vystaví pn

Me z toho taky tekly slzy, ale ne bolestí, to je prostě reflex, když ti něco zastoura v nose :roll: jak chceš dostat pn na strach z testu? Na to není daignoza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 17:43

@Kriss Tina něco si vymyslet cokoli :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
76590
18.9.21 17:44
@DanielaD píše:
ty máš děti, které si zřejmě porodila a bojíš se špejle v nose?

myslím, že zakladatelka děti nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
18.9.21 17:46
@Kriss Tina píše:
A co kdyby, sis na ten test někam došla? Dělají se zadarmo a aspoň uvidíš, jestli je to tak strašné, jak myslíš, nebo se tu stresujes zbytečně. Zvládl to můj 6 lety syn a ani nemrknul.

moje dcera měla 4 roky a byla 2× na PCR, také ani nemrkla, pak u nás asi půl roku dělali cucací PCR a nyní se zase vrátili k nosohltanovým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.9.21 17:46
@Anonymní píše:
@Kriss Tina něco si vymyslet cokoli :,( :,( :,(

A co si jako hodláš vymyslet? Žádný Dr ti nebude kryt dlouhodobou neschopneku a týden ti asi stačit nebude ne? Když si něco vymyslíš, tak tě budou hnát na jiné testy, aby zjistili co ti je a ty můžou být horsi jak zasrourani v nose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.21 17:48
@Kriss Tina píše:
A co si jako hodláš vymyslet? Žádný Dr ti nebude kryt dlouhodobou neschopneku a týden ti asi stačit nebude ne? Když si něco vymyslíš, tak tě budou hnát na jiné testy, aby zjistili co ti je a ty můžou být horsi jak zasrourani v nose.

Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí