Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Nikde není nic o strachu z testů a muselo to že mě ven rok a půl sem nikde nebyla vyhýbám se i přátelům aby mě neudali na hygienu nechodím do kaváren do kina nikam chybí mi normálni život je špatně se někomu svěřit?
vždyt píšeš strašný strach z testu, tak jak že nikde není nic o strachu. To ani nevíš, co píšeš? A ještě anonymně?
@Anonymní píše:
Ano bolestí… U nás se dělají jen z nosu bohužel takže mám strach
A co kdyby, sis na ten test někam došla? Dělají se zadarmo a aspoň uvidíš, jestli je to tak strašné, jak myslíš, nebo se tu stresujes zbytečně. Zvládl to můj 6 lety syn a ani nemrknul.
@Kriss Tina dětem co vím to nedávají tak hluboko jako dospělým… Vím že je to zdarma ale neláká mě to zkoušet nevím co bych z toho měla maximálně ještě větší trauma ![]()
@vokishka píše:
vždyt píšeš strašný strach z testu, tak jak že nikde není nic o strachu. To ani nevíš, co píšeš? A ještě anonymně?
Asi tím myslela, že nenašla diskuzi, kde by se probíral strach z testů.
@Anonymní píše:
@cecetka právě že u nás šou jen ty z nosů
z nosánku je to fajn, neboj, mozek ti nevyšťárají
@DanielaD píše:
z nosánku je to fajn, neboj, mozek ti nevyšťárají
Váš to nebolí viděla sem tolik lidí co z toho brečí… Až mi jich bylo líto asi zůstanu u toho že budu doma a kdyby to bylo v práci doufám že mi vystaví pn
@Anonymní píše:
@Kriss Tina dětem co vím to nedávají tak hluboko jako dospělým… Vím že je to zdarma ale neláká mě to zkoušet nevím co bych z toho měla maximálně ještě větší trauma
ty máš děti, které si zřejmě porodila a bojíš se špejle v nose?
@Anonymní píše:
Váš to nebolí viděla sem tolik lidí co z toho brečí… Až mi jich bylo líto asi zůstanu u toho že budu doma a kdyby to bylo v práci doufám že mi vystaví pn
proč by ti v práci měli vystavit pn? že se bojíš na testy? Tatím na toto nemají dg
@Anonymní píše:
Me z toho taky tekly slzy, ale ne bolestí, to je prostě reflex, když ti něco zastoura v nose
jak chceš dostat pn na strach z testu? Na to není daignoza.
@DanielaD píše:
ty máš děti, které si zřejmě porodila a bojíš se špejle v nose?
myslím, že zakladatelka děti nemá
@Kriss Tina píše:
A co kdyby, sis na ten test někam došla? Dělají se zadarmo a aspoň uvidíš, jestli je to tak strašné, jak myslíš, nebo se tu stresujes zbytečně. Zvládl to můj 6 lety syn a ani nemrknul.
moje dcera měla 4 roky a byla 2× na PCR, také ani nemrkla, pak u nás asi půl roku dělali cucací PCR a nyní se zase vrátili k nosohltanovým
@Anonymní píše:
@Kriss Tina něco si vymyslet cokoli![]()
![]()
A co si jako hodláš vymyslet? Žádný Dr ti nebude kryt dlouhodobou neschopneku a týden ti asi stačit nebude ne? Když si něco vymyslíš, tak tě budou hnát na jiné testy, aby zjistili co ti je a ty můžou být horsi jak zasrourani v nose.
@Kriss Tina píše:
A co si jako hodláš vymyslet? Žádný Dr ti nebude kryt dlouhodobou neschopneku a týden ti asi stačit nebude ne? Když si něco vymyslíš, tak tě budou hnát na jiné testy, aby zjistili co ti je a ty můžou být horsi jak zasrourani v nose.
Nic horšího jsem nezažila a to mi nedávno sekali osmičky zuby
Krev bych přežila ale mám problém z testy z nosů